Autor Wiadomość Re: Wielka poczta Mistrza Gry Nie Kwi 27 2014, 12:24; Szanowna Komisjo,
Zgłaszam wykonanie zadania. Znak zodiaku (waga) został odnaleziony.
kosmiczna sala - miejsce wykonania zadaniaBeauregard B. Bertran
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Nie Kwi 27 2014, 13:58; Szanowny Adresacie
Uratowałam Puffka. Nie zajęło mi to ani dnia. miejsce wykonania zadania
C. P. Lepeltier
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Nie Kwi 27 2014, 15:14; Droga Komisjo,
informuję, że udało mi się znaleźć skrzynię. Czekam na dalsze instrukcje z ogromną niecierpliwością. Grupa: Vesper.
Leonardo Taylor Björkson
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Nie Kwi 27 2014, 16:14; Szanowna Komisjo
Raz jeszcze dziekuje za pozwolenie mi na zatrzymanie uleczonej Lunaballi. Czekam na dalsze wskazówki. watek
Nuka Egede
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Nie Kwi 27 2014, 20:05; Informuję, że wykonałam drugie zadanie, pomyślnie zaopiekowałam się gumochłonem. Grupa: mane
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Nie Kwi 27 2014, 22:42; Szanowna Komisjo!
Skrzynka została odnaleziona. Byłbym wdzięczny za dalsze instrukcje dotyczące mojego zadania.
Członek Grupy Wesper Benjamin Soons.
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 00:02; Szanowna rado Złotego Sfinksa,
Oto mapa, o którą prosiliście. Jest już uzupełniona. Grupa: Austri.
Xavier Y. Zoellis
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 00:08; Organizatorzy projektu Złoty Sfinks,
Odnalazłam skrzynię. Grupa: Vesper
Mandy Maurine Saunders
C. szczególne : Wysoki wzrost, blizny: trzy linie oplatające jego prawą dłoń
Dodatkowo : Wężoustość, legilimencja i oklumencja
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 00:22; Komisjo,
Otworzyłam skrzynię w sali treningu magicznego. Udało mi się. Moim duchem był Irytek. Grupa: Vesper
Mandy Maurine Saunders
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 08:19; Komisjo,
Krwawy Baron, poważnie? Połamałem mu rączki, a przynajmniej zrobiłbym to gdybym mógł. W ramach rewanżu. Wykonałem zdanie i z niecierpliwością czekam na więcej. Grupa: Vesper
Z wyrazami szacunku, Madness Toinen
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 10:13; Szanowna Komisjo
Jakoś się udało. Złapałem go w [url=czarodzieje.forumpolish.com/t56p555-sowiarnia#229757]Sowiarni[/url]. W sensie ducha. Był nim Cubhert Binns. Udało się jednak. Zajęło to trochę, bo niespełna pół dnia, no ale się udało. Post Scriptum. Kiedy jakieś zadanie związane stricte z transmutacją?
Benjamin Soons członek grupy Vesper.
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 11:22; Szanowna Komisjo,
uprzejmie informuję, że zadanie zostało wykonane. Znak zodiaku głównego przedstawiciela komisji. Zadanie wykonałem na szczycie wieży. Grupa: Noctis
Z wyrazami szacunku, Toby Achilles Brett
C. szczególne : Długie dredy często wiązane na czubku głowy
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 13:03; Droga Komisjo Projektu "Złoty Sfinks"
Zadanie wykonane. Były to księżyce Saturna. Czekam na dalsze wskazówki.
Grupa: Noctis
Silas Clark
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : kolczyk w języku i pępku, blizna na dłoni od noża, tatuaż jaszczurka na łydce
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 13:22; Droga Komisjo
Skrzynia znaleziona w Pokoju Życzeń. Co dalej? Powiem wam, że zbyt łatwo była ona ukryta.
GRUPA: Vesper
Katherine Russeau
Dodatkowo : ścigająca, UWAGA! Oszukana orientacja :||||
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 15:26; Komisjo,
Serdecznie dziękuję za spotkanie z Krwawym Baronem. Teraz jest już spętany, miota się obok mnie, a oboje czekamy na dalsze wskazówki. Grupa: Vesper
Ingrid Westerberg
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 16:22; Szanowna dyrekcjo,
Chciałabym poinformować, że udało mi się odnaleźć wymaganą książkę. Grupa: Austri
Jaśmina Zielińska
Dodatkowo : Jasnowidzenie
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 19:12; Znalazłam skrzynkę w Pokoju Życzeń, zajęło mi to niespełna dwa dni, uprzejmie proszę o dalsze wskazówki. Grupa: Vesper
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : kolczyk w języku i pępku, blizna na dłoni od noża, tatuaż jaszczurka na łydce
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 19:51; Droga Komisjo
Irytek? Naprawdę? Zadanie wykonane i ponownie zamknęłam go w skrzynce. Czekam na dalsze wytyczne.
Katherine Russeau
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 20:07; Szanowna Komisjo!
Wykonałem zadanie. Mam nasiona. Zmarzłem jak diabli. Gorzej u was niż na Syberii. Zrobiłem to dość sprawnie. Grupa: Mane.
Leoš Příborský
Re: Wielka poczta Mistrza Gry Pon Kwi 28 2014, 20:26; Szanowna Komisjo,
Przesylam moja mape Atlantydy z zaznaczonymi wojnami czarodziejskimi. Mam nadzieje, ze sie spodoba. Jestem z grupy Austri, oczywiscie!
Thiago Cabrera
Wielka poczta Mistrza Gry