Czarodzieje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Share

Wielka Sala

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Strona 15 z 39 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Next
AutorWiadomość

Lily Black
Lily Black

Uczeń Gryffindor
Rok Nauki : VII
Galeony : 114
  Liczba postów : 105
Wielka Sala - Page 15 QzgSDG8

Gracz

Wielka Sala - Page 15 Empty

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySob 1 Sty 2011 - 22:12;

First topic message reminder :

- Widzę, że ty też nie grzeszysz nagannym humorem. - Powiedziałam, a po chwili obie śmiałyśmy się jak dwie szajbuski. Po chwili zdałam sobie sprawę, że wszyscy siedzący na sali patrzą na nas jak na ostatnie kretynki, a mój brzuch nadal szalał. No cóż, w końcu ta sałatka to moja dzienna porcja warzyw. Więcej już jeść nie będę, więc władowałam sobie ogromną ilość warzyw na talerz. Tak samo uczyniłam z talerzem siedzącej naprzeciwko Elliott, uśmiechając się do niej.
- Jesteś chuda jak patyk, dziewczyno. Powinnaś też coś jeść. - Dodałam, widząc jej zdezorientowaną minę. - A teraz, ładnie, siup. - Nabiłam na widelec sałatę i wcisnęłam jej do buzi. Sama później też sobie władowałam. Pewnie wyglądałyśmy teraz jak chomiki, z pełną ilością jedzenia zgromadzonego w policzkach.
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość

Angie Davis
Angie Davis

Student Slytherin
Rok Nauki : II
Czystość Krwi : 100%
Dodatkowo : Animag (testral)
Galeony : 676
  Liczba postów : 889

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 4 Maj 2011 - 18:56;

Cóż mogła zrobić, nie wszyscy i niecodziennie muszą się jej kłaniać, ale jakby to robili zazwyczaj to wcale by się nie obraziła. Na jej twarzy pokazał się uśmiech, bo rozmarzyła się nad taką perspektywą, ale musiało to wyglądać tak, jakby cieszyła się, że Diana z nią rozmawiała.
- Nie umiałaś spać, dobre. - Zaśmiała się - Chyba po prostu nie mogłaś zasnąć... a z jakiego powodu? Koszmary? - Zaciekawiła się. - Aaa, głód. No to wszystko jasne. - Podniosła szklankę i zaczęła nią delikatnie kołysać, tak, że sok dyniowy, który był w środku delikatnie obijał się o jej ścianki. - Ja nie śpię, bo nigdy nie trzymam się zasad, a poza tym nocą nikt mnie nie ściągnie na lekcje, które i tak nałogowo opuszczam.
Była rada z powodu, że dużo więcej informacji wyciągała od dziewczyny, niż sama musiała udzielać. Lepiej było dowiedzieć się ciekawych rzeczy, niż się czymś dzielić. Co do jej wagar, to i tak większość już spodziewała się, że Davis w tym roku zostanie, ona sama również. Co prawda oceny miała w miarę, co było aż dziwne, ale frekwencją nie mogła się poszczycić.
- Poza tym jestem starsza, dla mnie to jeszcze młoda pora, ha! - Wypiła sok duszkiem, a następnie oblizała ze smakiem usta.
Powrót do góry Go down

Diana Potter
Diana Potter

Uczeń Hufflepuff
Rok Nauki : V
Galeony : 128
  Liczba postów : 432
http://czarodzieje.my-rpg.com/t267-diana-potter?highlight=Diana+Potter

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 4 Maj 2011 - 19:07;

Faktycznie, uśmiech wyglądał jakby dziewczyna cieszyła sie z rozmowy z nią, ale jakoś nie chciało jej sie w to wierzyć. Na wzmianką o głodzie zrobila tylko gest mówiący "chyba masz rację".
-Oj, nie dobra Angie. nie wolno wagarowac.- pogroziła jej dla żartu palcem. miałą nadzieję, ze Ślizgonka nie odbierze tego jakoś źle, czy coś.
Spojrzałą na stół. Co prawda, nie należał on do jej domu, ale jej to wisiało. Sięgnęła więc po tależ i nałożyła sobie trochę lazanii.
-Tez fakt.- ospowiedziała na ostatnie słowa Angie.
Pogrzebała widelcem w porcji makaronu i sosu na talerzu, po czym wzięła troche tego do ust delektując się smakiem.
Powrót do góry Go down

Angie Davis
Angie Davis

Student Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 4 Maj 2011 - 19:26;

Puściła mimo uszu tekst o wagarach, gdyż znów skupiła się na tej małej Krukonce. Wydawało się jej, że co chwilę zerka w ich kierunku. Może po prostu dziwi się, że przy Ślizgońskim stole siedzi ktoś z Hufflepuffu? Gdyby sama oglądała to z daleka, pewnie też by się dziwiła. Westchnęła i powróciła wzrokiem ku Dianie, która częstowała się jedną z potraw. Nie życzyła jej smacznego, aż tak miła to ona nie była, przynajmniej dla nowo poznanych.
- Znasz ją? - Zapytała pokazując głową na brązowowłosą, którą chwilę wcześniej obserwowała.
Powrót do góry Go down

Diana Potter
Diana Potter

Uczeń Hufflepuff

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 4 Maj 2011 - 19:30;

Jadłą powoli, małymi porcjami, zeby jak najwięcej się najeść. Nawet nie zwrociła uwagi, na brak życzenia smacznego ze strony Ślizgonki. gdy zapytała o jakąś dziewczynę, Diana spojrzałą we wskazanym kierunku.
-Nie, pierwszy raz ja widze. Chyba jakaś pierwszeoklasistka. A co?- spytała wycierajac serwetką usta z sosu. Jakoś wcześniej nie zwrociła uwagi na małą Krukonke.
Powrót do góry Go down

Angie Davis
Angie Davis

Student Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 4 Maj 2011 - 19:43;

Czyli nie tylko ona nie kojarzyła wszystkich uczniów, szczególnie tych młodszych, cóż za ulga.
- A po prostu wydaje mi się, że co chwilę nas obserwuje. - Odparła i pomachała tamtej dziewczynie. Jeżeli rzeczywiście co chwilę spogląda w tą stronę, to albo podejdzie, albo powinno się jej zrobić głupio. - Zaraz się okaże. - Zaśmiała się i wzięła do ust kawałek czekoladowego bloku. Obfita kolacja, tak, tak. - Ty chodzisz na wszystkie lekcje? - Zmieniła temat, jakby nigdy nic. Ja się zastanawiam czy się nie wybrać do Zakazanego Lasu jak się zrobi jeszcze ciemniej... - Spojrzała na sklepienie Wielkiej Sali. Nie wychodząc widziała jaka jest pogoda.
Powrót do góry Go down

Diana Potter
Diana Potter

Uczeń Hufflepuff

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 4 Maj 2011 - 19:47;

Zachichotała gdy Angie pomachała młodej Krukonce.
-Staram się, ale jakoś mi to chyba nie wychodzi...- przyznała się lekko zarumieniona.
Gdy tylko dziewczyna wspomniała o Zakazanym Lesie aż się ożywiła.
-Moge iść z tobą?- sptytała z błagalnym spojrzeniem. Nie chciała się przyznawać, ze bywała tam prawie codziennie i wszystkie zwierzeta i centaury ja znały. Chciała ją zaskoczyć.
Powrót do góry Go down

Angie Davis
Angie Davis

Student Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 4 Maj 2011 - 19:58;

Nawet o tym nie wiedząc, młoda Puchonka zyskała właśnie w jej oczach tym, że jednak nie pojawiała się na wszystkich lekcjach. Nie lubiła kujonów, gdyż sama nie mogła wytrzymać nad książkami.
- No nie wiem... - Chciała sobie polatać w swojej animadzkiej postaci, a nikomu nie przyznawała się, że potrafi się zmieniać w Testrala, ale co tam, mogła to zrobić w każdej innej chwili, a tak przynajmniej mogło się coś dziać. - A w sumie dobra, czemu nie? - Stwierdziła retorycznie. To jak dojemy to możemy się tam wybrać, tylko jeszcze skoczę po bluzę, bo pewnie już się zrobiło zimniej. - Strzepnęła ze spodni okruszki czekoladowego bloku. - Fajnie tak poczuć adrenalinę na koniec dnia, co nie?
Powrót do góry Go down

Diana Potter
Diana Potter

Uczeń Hufflepuff

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 4 Maj 2011 - 20:11;

-Dzieki.
Ucieszyła sie, ze Angie pozwoliła jej iść ze sobą.
-A nie łatwiej po prostu użyć zaklęcia przywołującego, zamiast latać wte i z powrotem po zamku po bluze?- spytała rzeczowo dziewczyne. Od czego są różdżki? Niestety Diana nie mogła tego zrobić. Accio to nie były czary na jej poziomie. Niestety.
Powrót do góry Go down

Angie Davis
Angie Davis

Student Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 4 Maj 2011 - 20:15;

- To nie byłby zły pomysł, gdyby nie to, że bluzę mam w dormitorium, a jak będzie sobie lecieć przez Wspólny to wątpię, że ktoś tak po prostu otworzy przejście na korytarz. - Stwierdziła rzeczowo. - Chociaż można spróbować, ale to może w Sali Wejściowej, bo będzie bliżej. - Wzięła sobie jeszcze jeden kawałek Bloku i poprawiła kosmyk opadający jej na twarz. - Jesz coś jeszcze, czy idziemy? - Zapytała.
Młoda Krukonka na razie ku nim nie podeszła. Davis zupełnie o niej zapomniała, więc nie zobaczyła jej zachowania po tym jak jej pomachała. Nie przejęła się jednak tym zbytnio. Założyła nogę za nogę chrupiąc czekoladę.
Powrót do góry Go down

Diana Potter
Diana Potter

Uczeń Hufflepuff

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 4 Maj 2011 - 20:21;

Uśmiechnęła się. Skonczyła jeść lazanię i wytarła znów usta.
-Nie, możemy iść. Miałabym tylko do ciebie proźbę... czy moglabyc przywołać też mój płaszcz?- spytaął niepewnie.- Z nim nie bedzie większego problemu... z tego co się orientuję, to leży zaraz przed wejściem do naszego pokoju wspólnego.- dodała szybko.
Nie chciało jej sie laciec do do siedziby jej domu po płasz. A i nie chciało jej się tłumaczyć, co płaszcz robi pod wejściem. Tak więc bez żadnych wyjaśniej wyszła razem z Angie z Wielkiej Sali.
Powrót do góry Go down

Namida Kirei
Namida Kirei

Uczeń Slytherin
Czystość Krwi : 50%
Dodatkowo : Teleportacja
Galeony : 146
  Liczba postów : 1320

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 14:52;

Umówił się z Simonem w wielkiej sali... Po tym, jak Cass zgarnęła ich z Londynu, rozeszli się w swoje strony, umawiając się na następny dzień. Warga nadal bolała, ale opuchlina już schodziła, więc nawet mógł się uśmiechać. I cieszył się na to spotkanie... Ostatnio właściwie z nikim innym nie spędzał czasu... No, poza okazjonalnymi wyjściami, kiedy potrzebował być sam a... wpadał na "kogoś" ... Tak, jak ostatnio na Bellatrix, która, delikatnie mówiąc, urzekła. Była nie dość, że śliczna, to na dodatek bardzo interesująca.
Nami sączył przez słomkę koktajl kawowo czekoladowy, rozglądając się raz po raz... Czasami za Simonem, czasami za kimś innym.
Powrót do góry Go down

Simon Lewis

Student Ravenclaw
Czystość Krwi : 75%
Galeony : 149
  Liczba postów : 1357

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 16:45;

Simon uznał że wystarczająco długo nosił ciemne rzeczy. tak dokładnie zakończył swoja żałobę ubraniową, jednak w sercu cały czas było trochę smutku. Oczywiście chłopak już się z całą sytuacją pogodził…Co uznawał za swój mały sukces. No ale może wróćmy do rzeczywistości i czasu teraźniejszego. Simon umówił się z Namidą w Wielkiej Sali. Ubrany w obcisłe błękitne spodnie, czarną koszulkę na długi rękaw która podkreślała niektóre partie mięśniowe chłopaka i oczywiście trampki które były może odcień ciemniejsze niż spodnie przekroczył próg Wielkiej Sali. Tatuaż na nadgarstku nadal był zaczerwieniony ale ku nieukrywanej radości chłopaka pozawalał mu wykonywać wszystkie czynności bez jakiegokolwiek dyskomfortu czy coś.
Simon rozejrzał się po Wielkiej Sali szukając swojego chłopaka. Po chwili udało mu się go wypatrzyć i delikatnie się uśmiechając ruszył w jego kierunku.:
-Cześć-powiedział na tyle głośno aby tylko ten go usłyszał. Przysiadł na ławce naprzeciwko wpatrując się w Ślizgona.
Powrót do góry Go down

Namida Kirei
Namida Kirei

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 17:03;

- Heeej... - Nami spojrzał na Simona rozmarzonym wzorkiem, uśmiechając się lekko. Już wysunął się, aby złożyć na ustach chłopaka pocałunek, swoje własne układając już w dziobek, kiedy syknął cicho. Nadal nie mógł ich nadwyrężać...
- Aj... Uwielbiam kolczyki, ale jednak nie cierpię etapu gojenia... Niby już wszystko ok, ale boli. - poskarżył się, od razu wsuwając słomkę z powrotem do ust, zasysając swój koktajl. Nagle przyszło mu coś do głowy, no i oczywiście od razu postanowił podzielić się tym z Simonem!
- A wiesz co? Tak od wczoraj tylko pije te różne smakowe koktajle, które mają strasznie dużo węglowodanów, czyli są tuczące, ze przyszło mi do głowy, że muszę schudnąć! Strasznie się zapuściłem, w ogóle ostatnio nie ćwiczę! Zwykle przynajmniej raz w tygodniu robiłem sobie mały trening, a teraz nic. A nie lubię się przemęczać, ale takie wiesz, brzuszki, pompki, przysiady... No, nie mam takich świetnych ramion i trzymania hamburgerów! - rozgadał się... i to bardzo... Aż prawie zapomniał, jaka była wyjściowa myśl do tej rozmowy... ale szybko sobie przypomniał:
- No, i w ogóle, tylko skończę tego shake'a który nawiasem mówiąc jest pyszny, i przechodzę na dietę! Przez następne dwa tygodnie nie będę jadł nic więcej prócz warzyw, owoców i będę pił tylko wodę! A do tego codzienne ćwiczenia, o!
Powrót do góry Go down

Simon Lewis

Student Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 17:16;

-Też mi się nie podoba etap gojenia- uśmiechnął się i pocałował swojego chłopaka w policzek. Słuchając swojego chłopaka marszczył lekko brwi uśmiechając się w duchu. On sam nigdy nie przejmował się tego typu sprawami może dlatego że zawsze lubił ćwiczyć dzięki czemu mógł jeść co chciał i kiedy chciał. Już otwierał usta żeby coś powiedzieć gdy jego wzrok przykuła jeszcze jedna rzecz. Nami cały czas rozglądał się jakby na kogoś czekał lub kogoś szukał. Chłopak zmarszczył nieco mocniej brwi pytając a w jego głosie czaiła się nuta podejrzliwości:
-Szukasz kogoś? A może na kogoś czekasz?- uniósł nieco brew po czym wrócił do głównego tematu sięgając po dzbanek z sokiem dyniowym:
-Moim skromnym zdaniem wyglądasz świetnie, ale masz się dobrze czuć-nalał sobie soku do pucharka i upił łyk patrząc w brązowe oczka swojego chłopaka.
Powrót do góry Go down

Namida Kirei
Namida Kirei

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 17:29;

Pytanie lekko zbiło go z stropu...
- Niee... no, z Tobą się umówiłem, co nie? - powiedział swobodnie, chociaż wewnątrz czuł się jakby został złapany na gorącym uczynku. Mimo to, znowu przeleciał wzorkiem po ludziach w Wielkiej sali, zatrzymując się dopiero na wpatrzonych w nich szarych oczach Simona.
- Noo... Wiem, że wyglądam dobrze... No przecież! Ale zawsze mogę wyglądać lepiej! Przede wszystkim ramiona i brzuch! Równie dobrze mógłbym strzelić sobie jakiś eliksir, w szkole jest mnóstwo dealerów, tylko trzeba wiedzieć, gdzie szukać... - jakby na potwierdzenie, znowu się rozejrzał. Ale szybko przerwał, łapiąc się na tym, że o kilka sekund za długo wpatrywał się w jakąś dziewczynę.
Chcąc odwrócić od tego uwagę, spojrzał na rękę Simona.
- Jak tam tatuaż? Pokażesz? Strasznie jestem ciekaw... Może następnym razem ja też sobie jednak zrobię... Nie wiem, muszę się chyba po prostu mocno zmotywować.
Powrót do góry Go down

Simon Lewis

Student Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 17:40;

Simon pierwsze pytanie puścił mimo uszu. Ale na słowa o eliksirach wyprostował się:
-Nami błagam Cię. To już chyba będzie lepiej jak trochę poćwiczysz i przerzucisz się na warzywka, jak chcesz mogę to zrobić z Tobą. Z eliksirami szczególnie tymi które wpływają w jakiś sposób na zdrowie jest jak z narkotykami od niesprawdzonych dealerów. Nigdy nie wiesz co mogli tam dosypać- sięgnął po winogrono i wpakował sobie dwa na raz do ust chcąc się uspokoić. Wewnątrz gotował się widząc że jego chłopak ogląda się za pierwszą lepszą dziewczyną, a jego samego w pewien sposób olewa. Mruknął do siebie gniewnie po hiszpańsku:
-Jeżeli jeszcze raz obejrzy się za jakąś laską obiecuje że przestane się zachowywać jak cywilizowany człowiek….
Powrót do góry Go down

Namida Kirei
Namida Kirei

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 18:06;

- No wieeem, no... Ale przecież nie kupiłbym nic niesprawdzonego! No i nie od kogoś, kogo nie znam.. - powiedział poważnie, chociaż nadal się uśmiechał lekko.
Kiedy na nowo zwrócił wzrok na Simona, zobaczył jego zirytowaną minę, a później, usłyszał wkurzony głos, niestety, mówił po hiszpańsku, więc nic nie rozumiał... No, prawie nic... Od tygodnia uczył się podstawowych słówek po hiszpańsku, ale zrozumiał tylko "laska" i "człowiek" ... W sumie jedynie po tonie głosu zrozumiał, że chyba ma kłopoty, albo mu się zbiera.
- Uhm... mówiłeś coś? - rzucił sięgając po banana... Miał ochotę na jabłko, albo było za twarde, a banan na dodatek miał nieco... sugestywne kształty. Obranego ze skórki zaczął jeść, kompletnie olewając wszystkich naokoło. Patrzył w te kochane, szare oczęta, starając się udobruchać ich właściciela...
Powrót do góry Go down

Simon Lewis

Student Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 18:19;

-Moim zdaniem to nie jest zbyt dobry pomysł... Nie chciałbym żeby coś cię struło.-wzruszył ramionami. Czasem cieszyło go to że mówi po hiszpańsku i mało kto go rozumie,bo bez przeszkód mógł sobie poużywać i tylko on by wiedział o co chodzi:
-Taaak...Właściwie to nic ważnego-zerknął na Namidę i jego banana...I nie mógł powstrzymać uśmiechu bo przez głowę od razu przeszło mu wspomnienie owego pamiętnego dnia. Podniósł się i obszedł stół aby móc usiąść obok swojego chłopaka. Usiadł na ławce okrakiem aby móc mu się przyglądać i szepnął do ucha Ślizgona:
-Przestań się oglądać za pierwszą lepszą bo ją znajdę i zniszczę piękną buźkę...-mimo że się uśmiechał jego głos zabrzmiał śmiertelnie poważnie. Chłopak odsunął się od ucha i wykorzystując chwile zamyślenia swojego chłopaka,odgryzł spory kawałek banana którego ten trzymał w ręku.
Powrót do góry Go down

Namida Kirei
Namida Kirei

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 18:32;

W pierwszej chwili, Namida był tak zszokowany tym złowrogim szeptem, że tylko siedział z lekko otwartymi ustami, co sprawiało, ze nie wyglądał zbyt inteligentnie. Nie to, że zwykle tak wyglądał, ale teraz wybitnie. Wbił lekko zszokowane spojrzenie w Simona, który... odgryzł mu banana, jakkolwiek to brzmi...
- Uhm... To o to chodzi...? Ej, no weź... To, że się za kimś obejrzę, to nie znaczy ZAWSZE, że jestem zainteresowany. - prychnął, w ogóle nie zauważając, przynajmniej na początku, że pogrąża się jeszcze bardziej... Kiedy jednak się zorientował, otrzeźwił się natychmiast. Uśmiechnął się, jak to miał w zwyczaju, uwodzicielsko, starając się nie mrużyć oczu, żeby nie wyglądać idiotycznie.
- Simon, no... Wiesz przecież, że to nic nie znaczy... Tobą jestem zainteresowany przecież... Serio, jak na kogoś spojrzę, to, no... Mogę stwierdzić, czy mi się podoba, czy nie, ale przecież nie będę nikogo podrywał, tym bardziej przy Tobie, nie jestem samobójcą.
Powrót do góry Go down

Simon Lewis

Student Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 18:57;

Simon przygryzł nieco policzek od środka,żeby nie powiedzieć czegoś czego potem będzie żałował. Po głowie kołatały mu się słowa jego chłopaka" NIE ZAWSZE" w ogóle jak to brzmiało.
-Tak mój drogi o to chodzi...-wypuścił cicho powietrze. Chciał odejść od tego tematu,szybko przerzucić rozmowę na jakiś inny tor gdy usłyszał słowa swojego chłopaka i zobaczył ten uwodzicielski uśmiech i nie wytrzymał. Zmroził go wzrokiem i powiedział,a raczej wyrzucił z siebie:
-Czyli mam rozumieć że mnie nie wolno czasem którejś spojrzeć w dekolt a ty możesz każda odprowadzać wzrokiem tylko po to żeby sprawdzić czy " Ci się podoba"?! Czyli jak nie widzę to szukasz kogoś kogo można by poderwać tak??? I uwierz że zabiłbym tylko ta z którą byś poderwał…- spojrzał na swojego chłopaka z niedowierzaniem. Miał nadzieje że ten powiedział coś inaczej niż myślał i jego słowa nie są zgodne z prawdą…
Powrót do góry Go down

Namida Kirei
Namida Kirei

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyNie 15 Maj 2011 - 19:13;

- No... no nie. - oj, jednak wpakował się w większe kłopoty... No, ale przecież nie czuł się winny, i nie miał zamiaru się poddać.
- To, że czasami na kogoś spojrzę, albo zacznę flirtować... To tylko dla zabawy. Z Tobą jestem w związku, tak? Nie zdradzę Cię przecież, sobie samemu nie wybaczyłbym, gdybym zranił Cię w ten sposób, a poza tym nie czułbym się dobrze, gdybyś Ty zrobił to mnie. - no dobra, jednak trochę się bronił. Nie powinien, ale przecież nie chciał kłócić się z Simonem z takiego powodu.
- Słuchaj, jeśli naprawdę sobie tego nie życzysz, to ok, nie będę... Ale czasami... no, to tak samoistnie idzie, nie panuję nad tym... Ale jedno jest pewna, do zdrady się nie posunę. - dodał poważnie, od razu przypominając sobie spotkanie z Katherine, i motyw, gdy prawie się pocałowali... Cóż, nie był chyba jednak dobrym ślizgonem...
Powrót do góry Go down

Simon Lewis

Student Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyPon 16 Maj 2011 - 14:15;

-Nami...to nie tak że ja Ci nie ufam,bo ufam i poszedłbym za Tobą w ogień...Tylko nie chcę żeby zabrała mi Ciebie jakaś laska tuż przed nosa.-chłopak dobierał dokładnie każde słowo. Złapał swojego chłopaka za rękę i spojrzał mu w oczka szukając w nich jakiegokolwiek zawahania.Gdy niczego się nie dopatrzył, oczywiście po za szczerością uśmiechnął się lekko:
-Jeżeli będziesz miał mnie dość, po prostu powiedz. Wtedy będzie mniej nieporozumień i nieprzyjemnych sytuacji-pocałował chłopaka w czoło.
Powrót do góry Go down

Namida Kirei
Namida Kirei

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyPon 16 Maj 2011 - 14:32;

- Nosz nie zabierze... - jęknął cicho. Właściwie, trochę się dziwił, że Simon aż tak się przejął. Noo, Namiś, jasne, był atrakcyjny, i potrafił docenić innych, pięknych ludzi... No, ale przecież nie rzuci się na każdego pierwszego lepszego, skoro ma przy sobie takiego przystojniaka, jak Simon.
Starał sie skupić wzrok tylko na Krukonie, co nie było łatwe... Namida nigdy nie potrafił skupić swojej uwagi na konkretnej rzeczy, chyba, że chodziło o granie.
- I do Ciebie mam taką samą prośbę... Jakby co, to... - zaciął sie... w sumie, dziwnie było rozmawiać na temat rozstania, kiedy ze sobą byli i właściwie mieli sie dobrze... Ale skoro taki już jest temat, to lepiej doprowadzić go do końca - To bądź delikatny dla mojego małego, wrednego ślizgońskiego serduszka. Chyba, że naprawdę nie będę na to zasługiwać, to wtedy możesz skopać mi tyłek.
Powrót do góry Go down

Simon Lewis

Student Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyPon 16 Maj 2011 - 14:53;

Simon przytulił do siebie Namidę i szepnął:
-Wybacz, czasem zachowuje się jak skończony idiota. Ale to wszystko tak z miłości-mówiąc delikatnie zahaczył ustami o płatek na jego uchu. Zorientował się że włączyła mu sie "chorobliwa zazdrość" a tego chciał uniknąć. Sam nie lubił gdy ktoś z kim był nie pozwalał mu się spotykać z innymi ludźmi bo zaraz widział w tym romans. W końcu w związku najważniejsze jest zaufanie prawda? Chłopak odsunął się aby móc Ślizgonowi spojrzeć w oczy powiedizał uśmiechając się:
-Jeżeli kiedyś,choć zakładam ze nie będę chciał ,obiecuje ze zostawię po sobie porządek.-puścił do swojego chłopaka oczko.
Powrót do góry Go down

Namida Kirei
Namida Kirei

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptySro 18 Maj 2011 - 8:42;

- No wiem, wiem, miłość robi z ludźmi róóóżne rzeczy... - zaśmiał się, samemu też się przytulając. Lubił tak od czasu do czasu, po prostu posiedzieć, popatrzeć się na siebie i po prostu się razem ponudzić...
- Nie da się. - odparł miękko - Już zrobiłeś taaaki bałagan w moim sercu, że nie da rady wykraść się z niego po cichu. - mimo, iż przecież mówił o poważnej sprawie, powiedział to w taki sposób, że aż sam się zaśmiał, patrząc Simonowi prosto w oczy.
Ale lepiej było jednak porobić coś razem, coś nieco bardziej produktywnego. I już zaczął się nawet nad tym myśleć, ale koktajl był nieco ważniejszy. Zaczął go znowu popijać, szukając na stole jakiegoś dobrego ciastka, z dużą ilością czekolady i śmietany... Miał ochotę zjeść coś naprawdę mega słodkiego, zanim zacznie wszystko spalać.
- Wiesz, że podobno najlepszy sposób, żeby zrzucić zbędne kalorie, to seks? - wypalił nagle, spoglądając znowu na Simona, przygryzając lekko dolną wargę, żeby się nie śmiać.
Powrót do góry Go down

Simon Lewis

Student Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 EmptyCzw 19 Maj 2011 - 13:42;

Simon jakby czytając w myślach Namidy sięgnął po spory kawałek ciasta i ukroił trochę dla siebie i dla Ślizgona słuchając go uważnie. Gdy usłyszał o szybkim spalaniu kalorii, oczy błysnęły a na ustach pojawił się łobuzerski uśmiech. lecz jak gdyby nigdy nic powiedział:
-Coś sugerujesz mój drogi?-podstawił chłopakowi ciasto, a w swoim zanurzył małą łyżeczkę która chwile potem wraz z zawartością znalazła się w jego ustach.
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieWielka Sala - Page 15 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 15 Empty;

Powrót do góry Go down

Wielka Sala

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 15 z 39Strona 15 z 39 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Czarodzieje :: Wielka Sala - Page 15 JHTDsR7 :: 
hogwart
 :: 
Parter
 :: 
wielka sala
-