Autor Wiadomość C. szczególne : Wysoki wzrost, blizny: trzy linie oplatające jego prawą dłoń
Dodatkowo : Wężoustość, legilimencja i oklumencja
Re: Oceń podpis Czw Paź 19 2017, 09:43; Odrobinę mniejszy gif niż te pierwsze, za co mogłabym dać punkt wyżej, gdyby nie to ziarno :cc Estetyka nie zmieniła się też od ostatniego razu, gdy oceniałam, więc podtrzymuje ocenę - 5!Nadchodzi podpisowy dinozaur...
Dodatkowo : animag (kruk), magia bezróżdżkowa
Re: Oceń podpis Czw Paź 19 2017, 20:23; a ładny jest ten podpis, choć
stary ! 7.5 dam
C. szczególne : Brak dwóch palców, wysoki wzrost, skupiona twarz, zimne spojrzenie, wyraźna nieśmiałość wobec młodych dam.
Re: Oceń podpis Czw Paź 19 2017, 21:12; 0, nie podoba mi się calkiem, za duży i te napisy jakies takie niewyśrodkowane chociaż na środku. wzięłabym ten napis na górze w ramy px, żeby nie był taki rozlany w pasku, tylko ładnie, np na szerokośc gifa xD
Re: Oceń podpis Nie Lis 05 2017, 17:35; Wciąż piątka!
Odgrzebuje temat! Chodźcie się oceniać
Dodatkowo : metamorfomagia
C. szczególne : Atletyczna budowa, veela vibe
Dodatkowo : Ćwierć wil, bezróżdżkowość
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : delikatne piegi rozsiane głównie na policzkach i nosie, powolne ruchy, nieśmiałe spojrzenie
Re: Oceń podpis Nie Lis 05 2017, 23:46; Dałabym jeszcze ze dwie spacje i tyle Podobają mi się kolory, bo to taki mroźny prawie niebieski, ale szary, więc 9 :3
C. szczególne : kamienny, lekko znudzony i pogardliwy wyraz twarzy
Re: Oceń podpis Nie Lis 05 2017, 23:58; Fuuuuuuu, same seksy na tym forum >.< Ale ogólnie bardzo eee... gustowny (jak ja nie lubię tego słowa ._.) Niech będzie 8
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Re: Oceń podpis Pon Lis 06 2017, 00:04; ZA MUZYKĘ TO MASZ -10 XDD Ale ogólnie kocham bardzo bardzo <3 ghostwriterze ty
C. szczególne : kamienny, lekko znudzony i pogardliwy wyraz twarzy
Re: Oceń podpis Pon Lis 06 2017, 00:06; Eeeech, no i muszę dać 10 -_- Nie chcę, ale "it is only logical"
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : delikatne piegi rozsiane głównie na policzkach i nosie, powolne ruchy, nieśmiałe spojrzenie
Re: Oceń podpis Pon Lis 06 2017, 11:50; Ładnie, ładnie 9 Rob lekcje Panie psorze
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
C. szczególne : Atletyczna budowa, veela vibe
Dodatkowo : Ćwierć wil, bezróżdżkowość
Re: Oceń podpis Sob Lis 11 2017, 22:46; Mógłby być trochę ciemniejszy napis, ale i tak bezustannie kocham
9,5
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
Re: Oceń podpis Sob Lis 11 2017, 22:53; Daję 8, bo jest ładny i słodki, fajnie pokazuje relację między Lysem i Biancą :3 Ale nie wiem, czy nie wolałabym jakiegoś seksi Lysa zamiast tego :D
C. szczególne : Wyjątkowo szczupła, posiada kilka drobnych tatuaży, kolczyk w nosie.
Re: Oceń podpis Sob Lis 11 2017, 23:03; Nie wiem, tak średnio mi się podoba. Ładne gify są i tego, ale tam ten chłopak to kojarzy mi się tak bardzo z Ezrą, a wydawało mi się, że Bri już wyleczyła się z niego. Dałabym inny kolor w napisie i tyle. 6, o.
C. szczególne : za duży, powyciągany wełniany sweter na grzbiecie, łańcuszek z obrączką na szyi
Dodatkowo : pałkarz Gryffu
Re: Oceń podpis Pon Lis 13 2017, 20:30; 7 dam, bo Thijs jest uroczy
na tych gifach, niemniej wolę podpisy z cytatami niż tylko imieniem i nazwiskiem postaci i coś mi z tym cieniem nie gra :<
C. szczególne : Mała blizna na palcu dłoni, mocne oparzeliny na rękach i lekkie na szyi