Dobra, maruda uruchomiona: Średnio podoba mi się czcionka użyta w górnym napisie, ale do ogólnego zamysłu pasuje, więc mam dylemat wewnętrzny. Ramka wokół dolnego napisu mi się nie podoba w takim wydaniu, obrazek wydaje mi się być do niej po prostu zbyt duży. Swoją drogą musiałam przybliżyć irytująco twarz do monitora żeby rozczytać ten napis na dole, bo trochę się zlewa z tłem i jest po prostu zbyt mały. Ponadto drażnią mnie odstępy między kolejnymi linijkami. No i mam nadzieję, że jak dostaniesz przydział to pokolorujesz w nim coś, bo jest strasznie monotematyczny kolorystycznie xd
Mądra ja, bo nie zatrybiłam co masz na myśli xd Tekst właśnie na Glory nachodzi o.o
Za to w Twoim przeszkadza mi odrobinkę to, że mniejszy pasek jest tylko na dole. Mój wewnętrzny perfekcjonista wolałby go widzieć również na górze, ale poza tym jest schludny, prosty, ładny i przede wszystkim nie za duży.
Drażni mnie to, że te dwa gify mają różne kolory, chociaż wyglądają na "zrobione" przy jednej okazji. Poza tym mniejszy napis jest trochę nieczytelny, ale mimo wszystko ładnie zrobiony. 7.