C. szczególne : cała górna lewa strona mojego ciała jest poparzona - ukrywam to za pomocą metamorfomagii; liczne blizny na dłoniach; blizna po dziobie bystroducha przebiegająca przez całą szerokość pleców
Kompletnie nie moja estetyka. Mam świra na punkcie symetrii, więc napisy ułożone w ten sposób zupełnie mnie nie przekonują, tak samo jak to, że podpis jest naprawdę ogromny. Szkoda trochę, bo sama podstawa ma pewien potencjał :c Łap ode mnie piątkę.
Mefistofeles E. A. Nox
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 185
C. szczególne : Tatuaże; kolczyki; wilkołacze blizny; bardzo umięśniony; skórzana obroża ze złotym kółkiem; od 14.02.2022 pierścionek zaręczynowy!
No taki w sumie poprawny, ale czegoś brakuje. Sama nie wiem... może to trochę wygląda tak jakby gif był sobie, a tekst sobie. Albo może jakoś tak za mało o Scorpie mówi... Albo może jedno i drugie. No 6,5 w każdym razie.
Wiesz co, ja bym ci zabronila tak wielki podpis miec Calkowicie zaburza wyglad strony, trzeba wiecej przewijac i jeszcze denerwuje niemiłosiernie Naucz sie w estetyke, stary xD
Łeee a twój teraz jakoś dziwnie wygląda. Może nie jestem przyzwyczajona XD Jakoś dziwnie no. Dałabym z 8 za gifa, ale TA NUTKA XD To nie zasługuje w takim razie na żadną wysoką ocenę.
Edgar T. Fairwyn
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 180
C. szczególne : kamienny, lekko znudzony i pogardliwy wyraz twarzy
Jest nie tylko duży, ale przy okazji strasznie rozlany. Idzie sobie człowiek przez stronę, paczy na podpis, a tu nagle jeb, jeszcze imię gdzieś na dole z boku! Panie, męczące. Za bardzo confusing. Nope. Nooope.
Mnie się najbardziej podobało, jak (jeszcze chyba zanim rangę zdobyłeś) miałeś tylko jakieś cztery wyrazy tylko. Fajne to było Niemniej jednak ten też jest piękny, więc 9