Jest g e n i a l n y ! Nie ma rzeczy, która by mi się w nim NIE podobała. Żywy kolor wokół obrazków wygląda, jakby miały świecącą obramówkę, same obrazki są cudne i pasują do halloweenowego vibe'u avka! No i faktycznie świecący się napis halloween! 11/10 jest absolutnie idealny, proszę go w przyszłym roku też użyć, bo wiem, że po jego zmianie będę za nim tęsknić!
Valerie Lloyd
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 172 cm
C. szczególne : blizna na łuku brwiowym; nosi kolorowe soczewki, najczęściej brązowe
Po pierwsze, nie mogę źle ocenić podpisu z Taylor w tekście, piękne kolorki (chociaż dla mnie podpis troszkę za mocny jak na taki stonowany avek, ale to już oceniając cała kompozycję). Mam wrażenie że podpis wiele by zyskał na zmniejszeniu bo i tak ma już mocne akcenty, więc rzuca się w oczy. Jestem fanem mieszanek czcionek, chociaż przy jednej takiej prostej chyba jeszcze bardziej bym zaszalała z tą wyróżnioną. Daje 7,5 :D
Okej, PRZEPIĘKNIE kolory komponują się z rangą. Klimat jest idealny, cytat super, jedyna uwaga to cytat jest trochę mało widoczny, niestety takie ciemne kolory na tym mocnym tle giną, więc ja wole cień w takich wypadkach (the way ja mam minus 1 za dodanie cienia, a odejmuje za jego niedodanie LOL ), może też odrobinę inna czcionka? Niemniej, obrazki mnie kupują, więc mocne 9
Malakai O'Malley
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 180cm
C. szczególne : Czuć od niego często papierosy, nosi nieśmiertelnik (dane: Roark Tiarnáin Ó Mháille), irlandzki akcent
9,5! Ja ogólnie cień lubię, ale w tym przypadku coś mi nie pasuje dalej, tekst wychodzi na rozmazany a nie jest wcale wyraźniejszy :/ Może jakby troszkę go rozjaśnić? Obrazki są SUPER i idealnie ze sobą zgrane, ogólnie podoba mi się zamysł i pasuje do postaci
Mega cute! Fajne gify, ładne kolorki, czcionka, ramki, ładne detale :D Jakbym miała się do czegoś przyczepić to trochę za duży jak dla mnie i gify mogłyby się trochę bardziej różnić, ale wiz dużo wynagradza, 9!
Casey O'Malley
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 183
C. szczególne : gardłowy głos, zbielałe prawe oko, blizna po oparzeniu na prawej części twarzy, tatuaże na przedramionach, mniej widoczne - uwydatnione żyły i papierowa skóra - wszystko mniej rzucające się w oczy przez wili urok
+ za minimalizm, ogólnie bardzo spoko, ale brakuje mi jakiegoś małego nawet ozdobnika przy gifku, bo sam gifek też taki bezpieczny. Ale mimo wszystko ślicznie – 9