lubie ten podpis, jest ładny, prosty, nieskomplikowany
8
PS. Szczególnie ucałuje za poradę w sprawię tego czy napisy się nie zlewają z tłem i ogólnie, czy wam dobrze działa strona z tym podpisem czy coś psuje się może :>
Finnegan Gilliams
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 173
C. szczególne : blizny: podłużna na lewym nagarstku, po pogryzieniu na prawej kostce, pooperacyjne na klatce piersiowej
To ja też wjeżdżam ze swoim nowym. (dla lepszego efektu, oglądać z dźwiękiem :DDDD)
No mi się ten tekst trochę zlewa. Myślę, że jakby był trochę niżej, albo to białe jeszcze bardziej zamglone to by nie ucierpiał. Ogólne wrażenie... jest fajen, ale mam wrażenie, że za mało spersonalizowany. Jakbym go tak zobaczyła, to bym nie wiedziała czyj to, ALE! ja ostatnio jestem tak zajebiście na bieżąco z wątkami, żę może o czymś nie wiem, więc nie mnie oceniać ;p
9! Podoba mi się, taki zimowy i trochę jakby mroczny (?). Napis ma fajną czcionkę i kolor też pasuje. Uwielbiam jak podpisy są super dopasowane do avków, ale to już moje widzimisię :D
Beatrice L. O. O. Dear
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 160cm
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach, ukryte po metamorfomagią, tatuaż na łopatkach (kuferek)
Ooo, chyba mój Twój ulubiony *.* Ładnie stonowany, chociaż Twoje chyba zawsze są, wiec nawet nie wiem, czemu ten mi sie najbardziej podoba. 9, coś Cie sie w życiu w końcu udalo :DDDDD
Blaithin 'Fire' A. Dear
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 160cm
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Fajny, fajny, jak dla mnie idealny byłby bez geeks 'n' suckers. Śliczniutka czcionka, tylko nie do końca wiem, czy mi tu pasuje taka mocna czerwień, 8 i pół :3