Czarodzieje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Share

Plaża

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Strona 12 z 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
AutorWiadomość

Mistrz Gry
Mistrz Gry

Czystość Krwi : 100%
Galeony : 32737
  Liczba postów : 108780
http://czarodzieje.forumpolish.com/t7560-wielka-poczta-mistrza-gry#211658
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Specjalny

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Plaża  Plaża - Page 12 EmptyCzw Lip 08 2010, 16:51;

First topic message reminder :

Plaza

Beach Boys śpiewali o Arubie i Jamajce tylko dlatego, że nigdy nie byli na Malediwach! Tutejsze plaże to jedne z tych miejsc, których widok zostaje z człowiekiem do jego ostatnich dni. Krystalicznie czysta woda, niemal śnieżnobiały piasek i mnóstwo palm dających cień i kokosy, doskonale gaszących pragnienie. Tutaj bardzo łatwo zapomnisz o tym, że wciąż żyjesz i nie jesteś w raju. Pamiętaj tylko, żeby zabrać ze sobą nieco świeżych owoców. Tutejsze żółwie z pewnością upomną się o swoje myto, ale w zamian za to, zabiorą cię w niezwykłą przygodę podczas nurkowania.
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość

Megan Hewson
Megan Hewson

Uczeń Hufflepuff
Rok Nauki : VII
Galeony : 206
  Liczba postów : 209
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyPon Sie 02 2010, 19:35;

Megan spojrzała z uśmiechem na Aarona.
- Wierzę, że się wszystko ułoży. Bądź tylko dobrej myśli. - Meg spojrzała na iskrzący się ocean. Słońce za niedługo miało się schować, widok rzecz jasna był niesamowity.
- Hmn..moje sprawy sercowe? Może powiem tak ..- Megan spojrzała z szerokim uśmiechem na Aarona, po czym dokończyła - nadal jestem singlem.
- Jednakże nie narzekam, dzięki temu mogłam poznać wielu wartościowych ludzi.
Powrót do góry Go down

Alex Brooxter
Alex Brooxter

Uczeń Slytherin
Galeony : 0
  Liczba postów : 402
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyWto Sie 03 2010, 01:37;

Tylko Brooklyn zdążyła się przedstawić obudziła się Alexis. I dlaczego od razu wszystko na niego? Czy tylko on tutaj był zły i mógł podmienić siostrze alkohol na wodę?
- To ona - wskazał głową na Nową Ślizgonkę - Chciała pokazać, że nie jest Gryfonką - stwierdził bez najmniejszego zająknięcia. Wiadomo było, że Alexis i tak mu nie uwierzy.
Spojrzał w kierunku w którym przed chwilą patrzyła Cass, nawet miała rację ktoś tam był. Ale musiał być zbyt trzeźwy aby odważyć się podejść do nich.
- Nie ma to jak dobre słowo usłyszeć od siostrzyczki - przysunął się do niej bliżej i potargał jej włosy. Prawie zapomniał, że miał coś zapamiętywać. Tyle się działo.
- A zapamiętam Cię jako Nową Ślizgonkę - dodał po namyśle, chociaż wątpił czy wiele zostanie mu w głowie z tego wieczoru. - I za długie masz imię, ma tyyyyyyle literek. - przeciągnął ostatnie słowo.
Powrót do góry Go down

Sydney Tortuga
Sydney Tortuga

Student Ravenclaw
Rok Nauki : III
Dodatkowo : Teleportacja
Galeony : 111
  Liczba postów : 650
http://czarodzieje.my-rpg.com/t318-sydney-ann-tortuga
http://czarodzieje.my-rpg.com/t4690-sowka-sydki#137474
http://www.historia-puente-edwards.blog.onet.pl
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyWto Sie 03 2010, 14:32;

Lekko sie nudząc pojawiła sie na plaży. Ubrana w krótkie czarne spodenki i żółtą koszulkę ruszyła przed siebie. Włosy zostawiła rozpuszczone i z dlońmi w kieszeni szła brzegiem oceanu. Myślała. Wszystko ostatnio kręcilo się wokół jej siostry.
Danielle robi to...Danielle robi tamto...Przyjedź, bo nie dajemy sobie z nią rady.
Cały czas dostawała listy o podobnej treści, ale nie mogła pojechać. Nie chciała bynajmniej, ale jak widać nie dawali jej spokoju i wciąż wysyłali te nieszczęsne listy.
A co ja jestem? Mam się narażać? Nie wystarczająco już mnie raniła? Myślała idąc tak wzdłuż brzegu. Oczywiście chodzilo jej o rany fizyczne, bo psychicznie to jakos na nią nie działało. Chociaż? Ciężko jej było obronić się przed siostrą. Czemu? Tego chyba i ona nie wie.
Powrót do góry Go down

Mia Jolie de Pourbaix

Uczeń Slytherin
Rok Nauki : VI
Galeony : 238
  Liczba postów : 282
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyWto Sie 03 2010, 16:49;

Zdenerwowana ruszyła szybkim krokiem w stronę plaży. Jest beznadziejnie!-wyła w duchu.-Wszędzie szla...-urwała, bo miała już nie używać tego słowa.-...my albo nadęci ludzie tacy jak ja lub jeszcze gorsi. Są też jakieś dzikusy, które się na ciebie gapią bez powodu i wykrzywiają głupkowato twarze, pewnie to Gryfoni-pomyślała, a na jej twarzy pojawił się na chwilę jadowity uśmiech. –Ciężko kogokolwiek o coś spytać, bo tylko popatrzy na ciebie, coś mruknie pod nosem, albo w ogóle uda, że nie istniejesz, więc lepiej w ogóle nic nie mówić.-pomyślała. Trzeba było w ogóle nie pakować się do tego durnawego statku, ale nie, zachciało jej się! Po chwili zatrzymała się, cisnęła wszystkie rzeczy w piach, rozłożyła koc i położyła się na brzuchu.
Powrót do góry Go down

Aaron Wallner
Aaron Wallner

Uczeń Ravenclaw
Rok Nauki : VI
Galeony : 95
  Liczba postów : 97
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyWto Sie 03 2010, 18:56;

Aaron posłał Megan swój łobuzerski uśmiech, po czym dał jej sójkę w bok.
- Ty singlem, nie wierzę.
Krukon teraz dopiero zauważył ile osób jest na plaży. Był tak wciągnięty w rozmowę z Megan, że zapomniał o tym co się dzieje wokół nich.
- Wiesz Meggie ja udam się do swojego domu, chciałbym się porządnie wyspać, od przyjazdu z Hiszpani jestem wiecznie zmęczony. - Krukon wstając poczochrał Meg po włosach - A ty dziewczyno do dzieła! Rozejrzyj się i spróbuj trochę poflirtować, to ci może wyjść na zdrowie.
Aaron pomachał Meg na pożegnanie, po czym ruszył w kierunku domku nr 18.
Powrót do góry Go down

Megan Hewson
Megan Hewson

Uczeń Hufflepuff
Galeony : 206
  Liczba postów : 209
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyWto Sie 03 2010, 19:39;

- Jasne nie ma sprawy. Idź do domku i się wyśpij, a co do flirtowania to jeszcze zobaczę. - Megan pomachała Aaronowi na pożegnanie, po czym sama postanowiła udać się gdzieś, gdzie mogłaby pobyć przez chwilę sama. Ostatni raz spojrzała na plaże, a swój wzrok przeniosła na grupkę uczniów. Jej oczy powędrowały na ślizgona, uśmiechnęła się do niego lekko, po czym udała się w kierunku jaskiń.
Powrót do góry Go down

Juliet Riddle

Uczeń Gryffindor
Rok Nauki : V
Galeony : 101
  Liczba postów : 92
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptySro Sie 04 2010, 12:11;

Juliet spacerowała sobie po plaży. Spoglądała na plażowiczów, którzy rozmawiali śmieli się. Co pewien czas jej nogi znikały w chłodnej wodzie oceanu. Dzień był ciepły i słoneczny. Po pewnym czasie dziewczyna zmęczona spacerem rozsiadła się na ciepłym piasku i wpatrywała się w przepiękny błękit wody.
Powrót do góry Go down

Adrian Mole

Uczeń Ravenclaw
Galeony : 183
  Liczba postów : 189
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptySro Sie 04 2010, 16:02;

Adrian przechodząc się po plaży zobaczył znajoma, ładna dziewczynę.
-hmm...zdaje mi się, że ja znam..Już wiem! Potraciłem ja kiedyś niechcący na korytarzu.
Ma na imie Jane. A może Juliet?-Pomyślał.
Podszedł do dziewczyny i zagadał.
-Cześć, chyba sie znamy. Moge sie przysiąść i dowiedzieć się o tobie wiecej? Zdajesz się bardzo fajna dziewczyną. -powiedziawszy to posłał jej najbardziej szczery uśmiech na jaki go stać.
Powrót do góry Go down

Juliet Riddle

Uczeń Gryffindor
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptySro Sie 04 2010, 21:53;

-cześć oczywiście siada- uśmiechnęła się
Zerknęła na niego i zachichotała widząc jego szeroki uśmiech.
-Nazywam się Juliet Riddle, A ty? zapytała
Spoglądając na niego cie kawsko.
Powrót do góry Go down

Adrian Mole

Uczeń Ravenclaw
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptySro Sie 04 2010, 22:41;

Usiadł koło dziewczyny i powiedział:
-Emm..Jestem Adrian Mole. Należysz chyba do Gryffindoru, prawda?
Nie wiedział co mówić, wiec gadał byle gadać.

Gryffindoru, nie Griffindoru

Powrót do góry Go down

Juliet Riddle

Uczeń Gryffindor
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyCzw Sie 05 2010, 10:55;

-Tak-uśmiechnęła się
-A ty pewnie Ravenclavu
Czuła się trochę dziwnie. Spojrzała na niego i zapytała
-Jak ci mijają wakacje?

Ravenclawu, nie Revenclowu
Powrót do góry Go down

Adrian Mole

Uczeń Ravenclaw
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyCzw Sie 05 2010, 11:02;

-Mogło być lepiej. Fajniej by było gdybym miał współlokatora w domku.
Podniósł muszelkę z piasku i zaczął opkręcać ja w dłoni.
Spojrzał ponownie w oczy Juliet.
-A tobie z jak mijają wakacje?- Zapytał uśmiechajac się lekko.
Powrót do góry Go down

Juliet Riddle

Uczeń Gryffindor
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyCzw Sie 05 2010, 14:11;

- szkoda gadać- westchnęła i obdarzyła go uśmiechem
-A tak przy okazji to w którym mieszkasz domku?
Zapytała rumieniąc się delikatnie. I spoglądając na niego cie kawsko.
Powrót do góry Go down

Adrian Mole

Uczeń Ravenclaw
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyCzw Sie 05 2010, 14:38;

-Tak jak powiedziałaś, z Racenclavu.-To pewnie dziwnie zabrzmi... - Powiedział uśmiechając się- ...ale ładnie wyglądasz jak wiatr mierzwi ci włosy. Znaczy, normalnie na pewno też ładnie wyglądasz, ale teraz to coś innego.
-Super-Pomyślał- Wyszyłem na totalnego głupka.
To piękne dziewczyny mieszały mu w głowie tak, że nie mógł powiedzieć nic mądrego.
Powrót do góry Go down

Juliet Riddle

Uczeń Gryffindor
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyCzw Sie 05 2010, 20:00;

-Dzięki-zarumieniła się po same koniuszki uszu.
Nie wiedziała co powiedzieć jeszcze nikt nigdy nie powiedział jej tego tak w prost.
-Ty też ładnie wyglądasz w promieniach słońca.-uśmiechnęła się delikatnie
Czuła się nadal nieco oszołomiona, ale także bardzo zadowolona. Miała cichą nadzieje że nie walnęła niczego głupiego widząc jego szeroki uśmiech.
Powrót do góry Go down

Brooklyn Toxic
Brooklyn Toxic

Absolwent Gryffindoru
Dodatkowo : Teleportacja
Galeony : 68
  Liczba postów : 973
http://czarodzieje.my-rpg.com/t576-brooklyn-asteria-toxic
http://czarodzieje.my-rpg.com/t577-brooklyn-toxic
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyCzw Sie 05 2010, 21:18;

Brooklyn z rozbawieniem oglądała już rozbudzoną blondynkę, która mimo swej nietrzeźwości rozpoznała, że w jej butelce zamiast alkoholu jest woda. Na zarzut Alexa Brooklyn zareagowała śmiechem. Mogła nawet wziąć na siebie winę, ale była niemal pewna, że blondynka nie uwierzy bratu.
- Ale ich się tu zeszło – mruknęła po chwili, przyglądając się ludziom na plaży. Nikt jednak do nich nie podchodził. W sumie, jakby się zastanowić: dziwne, ledwo trzymające się na nogach, śpiewające nieistniejące ballady towarzystwo mogło nieco odstraszać. A tam, tak jest dobrze. pomyślała, szukając ręką butelki, którą - jak była pewna - postawiła gdzieś niedaleko. Nie wymacawszy nigdzie butelki, Brook zrezygnowała z dalszych poszukiwań, postanawiając obejść się bez alkoholu.
- Wątpię, czy zapamiętasz cokolwiek z tego wieczora - odpowiedziała Alexowi, ponosząc nieco głowę.
Przez chwilę, gdy chłopak na nią spojrzał, Brook mogła przyjrzeć się uważnej jego twarzy. I w jednej chwili oniemiała z wrażenia. Alex nie był tylko przystojny, był niesamowity. Nawet przepite, ciemne oczy dodawały mu uroku. Brooklyn usiadła, żeby móc jeszcze lepiej go widzieć.
- Um... em.. no, no wiesz - zająknęła się. - Zawsze możesz to jakoś skrócić, Brook, Lyn... jakkolwiek chcesz - powiedziała, opanowując drżący głos.
Powrót do góry Go down

Adrian Mole

Uczeń Ravenclaw
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyCzw Sie 05 2010, 22:05;

Zamrugał kilka i poprawił włosy z tyłu głowy, jak to miał w zwyczaju gdy się denerwował.
Nie był przyzwyczajony do komplementów. A przynajmniej nie od dziewczyn w jego wieku.
-Dzieki...emm...Lubisz słońce?-Zapytał zbity z tropu.
....Lubisz słonce, lubisz słońce!!!....tak teraz na pewno będzie wiedziała ze jest ze mnie inteligentny cymbał...-Pomyślał gdy dotarło do niego to co przed chwilą powiedział.- ...Co się ze mną dzieje? Włącz muzg człowieku!...
Powrót do góry Go down

Alex Brooxter
Alex Brooxter

Uczeń Slytherin
Galeony : 0
  Liczba postów : 402
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyPią Sie 06 2010, 01:03;

- I nie zaprzecza - powiedział do siostry, może choć raz uwierzy w jego niewinność, przecież nie mogło być zawsze tak, że wszystko co złe to on. Przypomniał sobie o papierosach, miał zapalić jakiś czas temu, ale z tego wszystkiego zapomniał, dlatego też dopiero teraz wyjął jednego z paczki.
- A może po prostu będziesz B. - stwierdził, że to nawet zapamięta. W końcu co za problem było pamiętać tylko jedną literkę z alfabetu? Nawet byle Puchon nie miałby z tym problemu, chociaż taka Dianką z którą musiał dzielić domek...
- Jesteśmy za fajni żeby do nas podeszli - spojrzał na tych wszystkich którzy przechodzili przez plaże. Wyglądali na nie dość, że na znudzonych wszystkich to jeszcze na nudnych. - Są nudni, zobacz nic się tam nie dzieje. - co miał poradzić na to, że każdy siedział albo sam, albo z kimś rozmawiał. I znów żadnej awantury, już nawet zatęsknił za szaleńcem który wszystko podpalał.
Powrót do góry Go down

Juliet Riddle

Uczeń Gryffindor
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyPią Sie 06 2010, 09:18;

-Tak, ale w umiarze-obdarzyła go szerokim uśmiechem
Zdawało jej się że jest trochę zakłopotany dlatego położyła mu delikatnie dłoń na ramieniu i zapytała cicho:
-Czy coś się stało?
Powrót do góry Go down

Adrian Mole

Uczeń Ravenclaw
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyPią Sie 06 2010, 09:57;

Poczuł dłoń Juliet na swoim ramieniu i całe jego ciało przeszedł miły dreszcz.
-Nie, nic się nie stało.-Powiedział po czym dodał po chwili.- Chociaż nie. Chodzi oto, że jesteś bardzo ładna, i..ja się trochę boje, że mnie spławisz.-Mówiąc to chciał patrzeć jej prosto w oczy, lecz zamiast tego uporczywie gapił się na jedną z chmur.
Powrót do góry Go down

Juliet Riddle

Uczeń Gryffindor
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyPią Sie 06 2010, 10:06;

-Nie musisz się tego bać. jesteś bardzo miły i wo gule...słodki-jej twarz zarumieniła się
Nie wiedziała czy dobrze ujęła to co chciała powiedzieć. Spojrzała na niego i nie śmiało pogłaskała wolną ręką jego policzek. Miała cichą nadzieje że się do niej nie zrazi po tym co w tym momęcie zrobiła.
Powrót do góry Go down

Adrian Mole

Uczeń Ravenclaw
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyPią Sie 06 2010, 10:23;

-Dzięki.-Ledwo to z siebie wydusił, ponieważ nie mógł się skupić gdy go dotykała.
...Mam nadzieje, że się nie zarumieniłem> Mam już dość gaf jak na jeden dzień.-Pomyślał.
Chciał jakoś odwzajemnić ten mily gest lecz nie wiedział jak.
Po chwili jednak objął ją delikatnie w pasie.
Powrót do góry Go down

Juliet Riddle

Uczeń Gryffindor
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyPią Sie 06 2010, 10:36;

Uśmiech dziewczyny tylko się powiększył wraz z rumieńcem. Nie wiedziała co ma zrobić czuła się sparaliżowana. Wiatr muskał co chwile jej włosy, które drażniły twarz Adriana. Spojrzała mu głęboko w oczy, ale nie mogła nic powiedzieć. ,,To jest bardzo dziwne'' myślała. Czując jego ręce oblatane wokół jej pasa.
-Wież...fajnie nawet się tak siedzi prawda?
,, Ty idiotko. Co ty pleciesz'' wyzwała się w myślach.
Powrót do góry Go down

Adrian Mole

Uczeń Ravenclaw
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyPią Sie 06 2010, 10:58;

Uśmiechnął się lekko.
-Tak, bardzo fajnie....I bardzo w moim stylu.
Czul teraz radość i piękny zapach.
-Jakich perfum używasz?-Zapytał.
-Taak, to na pewno było inteligentne pytanie, cymbale-skarcił się w myślach.
Powrót do góry Go down

Juliet Riddle

Uczeń Gryffindor
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyPią Sie 06 2010, 13:39;

Dziewczyna za chichotała, ale po chwili odpowiedziała na jego pytanie:
-VERSACE BRIGHT CRYSTAL nic specjalnego
Czuła się trochę pewniej, ale nie do końca. Nie miała pojęcia o czym mogła by z nim porozmawiać. Obawiała się że Adrian wreście się znudzi tym milczeniem i odejdzie.
-O czym chciał byś pogadać?
,,No zawsze jakoś się zacznie'' pomyślała
Powrót do góry Go down

Adrian Mole

Uczeń Ravenclaw
Plaża - Page 12 QzgSDG8

Gracz

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 EmptyPią Sie 06 2010, 13:44;

-O czym chce pogadać? Najwyraźniej znudziła się tą ciszą. Cóż, trzeba coś wymyślić..-Pomyślał.
-Hmm...Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o tobie.
Nie miał już oporu by patrzeć jej prosto w oczy, gdy ja obejmuje czuje się pewniej.
Powrót do góry Go down

Sponsored content

Plaża - Page 12 QzgSDG8

Plaża - Page 12 Empty

PisaniePlaża - Page 12 Empty Re: Plaża  Plaża - Page 12 Empty;

Powrót do góry Go down

Plaża

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 12 z 18Strona 12 z 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Czarodzieje :: Plaża - Page 12 JHTDsR7 :: 
reszta świata