Autor Wiadomość Sapphire O.U. Lightingale Re: Osoba pode mną Nie Gru 17 2017, 20:16; ...nienienie xD Btw, skapłam się, że słucham tego przecież od godziny! OPM nie chce jutro do pracy/szkoły :c
Dodatkowo : jasnowidzenie
Re: Osoba pode mną Nie Gru 17 2017, 20:21; nigdy nie grałam w bilard OPM ogląda dużo filmów
Re: Osoba pode mną Nie Gru 17 2017, 20:27; JAK TO
KOCHAM BILARD
No pewnie, chociaż seriali chyba więcej...
OPM lubi chodzić na basen
Re: Osoba pode mną Nie Gru 17 2017, 20:44; Możesz mnie kiedyś zabrać
Nie, ja nie lubię wody. Znaczy raz na jakiś czas mogę pójść, ale albo żeby się tak porządnie zmęczyć albo na zjeżdżalnie. Np w jeziorze czy w morzu nienawidzę pływać..
OPM chciałaby mieć jakieś egzotyczne zwierze np. kangura
C. szczególne : miedziane włosy, piegowata twarz
Re: Osoba pode mną Nie Gru 17 2017, 21:01; chciałabym!!!! Ale nie umiem zdecydować,jakie najbardziej
OPM zawsze ma ochotę na nowe multi ;-;
Re: Osoba pode mną Nie Gru 17 2017, 21:14; Ano ;-; a jak już wyjątkowo się powstrzymuje, to tęskni za starym... 3 OPM ma ulubiony element biżuterii
Re: Osoba pode mną Nie Gru 17 2017, 21:17; hmmm chyba kolczyki, w takim sensie, że mam jej zawsze. OPM kiedy spodoba jej się jakaś piosenka - słucha jej do znudzenia
Dodatkowo : animag (kruk), magia bezróżdżkowa
Re: Osoba pode mną Nie Gru 17 2017, 22:40; TAK TAK JESZCZE RAZ TAK XD OPM ostatnio się nie wysypia
C. szczególne : za duży, powyciągany wełniany sweter na grzbiecie, łańcuszek z obrączką na szyi
Dodatkowo : pałkarz Gryffu
Re: Osoba pode mną Pon Gru 18 2017, 22:39; Ostatnio... wcześniej też... całe życie... ._. OPM ogarnia biochemię (zaraz zwerbuję do robienia za mnie sprawka XD)
Dodatkowo : animag (kruk), magia bezróżdżkowa
Re: Osoba pode mną Wto Gru 19 2017, 09:57; Właśnie skończyłam pierwszy semestr przygód z tym cudownym przedmiotem
MOŻE JESZCZE WYKRES ABSORBANCJI NO THANKS
OPM często śni się świat HP
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 16:38; Ha, no czasem XD Łatwo na mnie wpłynąć, żeby coś mi się przyśniło. Polecam czytanie czaro przed snem! OPM lubi grać w planszówki ._.
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 18:22; Uwielbiam gry planszowe! Jeszcze jak jest dobra ekipa i sami wymyślamy zasady XD OPM straciła kiedyś głos
C. szczególne : za duży, powyciągany wełniany sweter na grzbiecie, łańcuszek z obrączką na szyi
Dodatkowo : pałkarz Gryffu
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 18:37; Wczoraj xD A poza tym to jeszcze dwa razy w życiu, ale tylko na jeden dzień. Dziwne mam fazy z tym swoim gardłem o.O OPM lubi owady
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 19:21; Uwielbia
Ale oczywiście nie to, że wszystkie. Niektóre są beznadziejne...
OPM lubi napoje gazowane
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 19:23; Nie, nie umiem się nimi napić, a woda gazowana to w ogóle nie powinna istnieć.. OPM jest uzależniona od telefonu
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 19:37; ...no, trochę ._. albo nawet trochę bardzo. Co ja poradzę, że to cholerstwo jest przydatne? Prawdopodobnie bym bez niego przeżyła, ale jest wygodniej, bo mogę kontaktować się z ludźmi, którzy chociażby w innym mieście mieszkają XD Bez telefonu to jak bez dużej części znajomych.
#Usprawiedliwienia OPM planuje sobie zrobić tatuaż
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 19:41; Tak, mam nawet już pomysł jaki <3 OPM czyta książki po kilka razy
C. szczególne : Wzrost; blizny na udzie i łopatce; umięśniony
Dodatkowo : animag (grizzly)
C. szczególne : Wzrost; blizny na udzie i łopatce; umięśniony
Dodatkowo : animag (grizzly)
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 19:46; Nie, bo w nocy ludzie śpią, a ja nie :c Aczkolwiek super się pisze i nie przeszkadzają mi ludzie, z którymi nie chcę gadać, so. Jestem bardzo produktywna w nocy zwykle. OPM lubi długo spać
C. szczególne : kamienny, lekko znudzony i pogardliwy wyraz twarzy
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 19:50; Nie, bo za dużo rzeczy mnie wtedy omija. Wolę spać krótko i często ;p OPM ma żywą choinkę
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 19:51; Tak, zawsze. OPM jak była mała bała się ciemności
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 21:25; Do tej pory trochę się boję (cśś). Zwłaszcza jeżeli mam z miasta wracać ciemną nocą lub jestem sama w domu, wszędzie są pogaszone światła i gdzieś tam buszują dziko koty, generując przy tym dziwaczne odgłosy. OPM ma już powyżej uszu świątecznych przygotowań.