Autor Wiadomość C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Re: Osoba pode mną Nie 6 Maj - 16:34; Nie mam niestety zbyt wiele doświadczenia w karciankach, ale pewnie bym lubiła. OPM ma ochotę pójść się opalać.
Rok Nauki : III studencki
Re: Osoba pode mną Nie 6 Maj - 16:35; Ej, bardzo. Znaczy nie dla samego leżenia plackiem, ale uwielbiam być opalona. Jakaś muzyka, może fajny człowieczek do pogadania... oj, opalałabym się D: OPM ładnie się opala (a, zostańmy w temacie XD)
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Re: Osoba pode mną Nie 6 Maj - 16:37; Zdecydowanie nie XDD Słońce się mocno nie lubi z moją skórą, ale i tak lubię opalanie :dori: OPM poszłaby też chętnie popływać w jeziorze/morzu.
Re: Osoba pode mną Nie 6 Maj - 17:16; Omg, tak
Czy ty mi chcesz coś zaproponować? XD
OPM pije duuużo herbaty
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Re: Osoba pode mną Nie 6 Maj - 17:48; Hehehe... Mejbi chcę Teraz już dużo mniej, niestety.
OPM walnęłaby sobie przy okazji opalania i pływania malowanie paznokci xD (na czarno <3)
Re: Osoba pode mną Nie 6 Maj - 17:51; Nie no... U mnie malowanie pazurków to skomplikowana sprawa, bo jestem mistrzem psucia ich zanim wyschną. Pomalowałabym dzień przed opalaniem i pływaniem, żeby nie rozwalić w wodzie/na piasku XDDD OPM lubi i umie sama malować sobie pazurki
Re: Osoba pode mną Nie 6 Maj - 17:55; Niezbyt xD Ale ja się nauczę kiedyś. OPM chciałaby mieć mrożoną lemoniadę.
Dodatkowo : animag, magia bezróżdżkowa
Re: Osoba pode mną Pią 28 Wrz - 23:26; Bardzo. Zabiłabym teraz przez Ciebie za kubek takowej! OPM uważa, że ustalane relacje są głupie, a jak się zgodzisz, to ciężko z nich się wycofać, żeby nie urazić drugiej osoby.
Re: Osoba pode mną Pią 5 Paź - 22:21; Zależy od tego, jakie relacje. Ale tak, odgórne relacje są dla mnie kompletnie czymś niezrozumiałym - wolę postawić na spontan. OPM chętnie wypiłaby coś ciepłego w te chłodne dni października - kakao, herbatę, kawę, cokolwiek.
Re: Osoba pode mną Pią 12 Paź - 13:24; Jak na razie październik rozpieszcza słońcem, ale generalnie nie odmawiam kawy. OPM ma ochotę na leniwe, niedzielne wylegiwanie się w łóżku do późna – ale w tygodniu.
Re: Osoba pode mną Pią 12 Paź - 16:42; Owszem, mam na to ochotę, zwłaszcza w drodze do pracy. OPM marzy o wyjeździe w ciepłe kraje na długoterminowe wakacje.
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach, ukryte po metamorfomagią, tatuaż na łopatkach (kuferek)
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Osoba pode mną Pon 19 Lis - 13:24; Czy w takie bardzo ciepłe, to nie wiem, ale owszem, marzę o długoterminowych wakacjach w innym kraju OPM słyszała już w tym sezonie Wham - Last Christmas?
Re: Osoba pode mną Wto 27 Lis - 18:17; Nie... a przynajmniej tak mi się wydaje OPM śmieje się z horrorów.
C. szczególne : Blizny na torsie i ramieniu
Re: Osoba pode mną Sob 9 Mar - 20:09; Hm, nie wiem, bo w sumie nie oglądam, ale chyba tak, bo jak nie jest straszny to zabawny, a ze strachu też się śmieje, wiec by pasowało. OPM chciałaby zagrać w filmie
Re: Osoba pode mną Sob 9 Mar - 20:14; Czy chciałabym? Raczej tak, mnie zawsze ciągnęło do aktorstwa, teatrów i jak byłam w gimnazjum to chętniej próbowałam się z tym bawić... a teraz wiem, że nigdy bym nie mogła zagrać. XD Za dużo stresu, kompleksów, braku pewności siebie. Moja mimika to w ogóle kuleje i nie, nie, nie ._.' OPM chciałaby mieć (bądź ma) jakiegoś ptaka, np. papugę albo kruka.
C. szczególne : wyrazista mimika
Re: Osoba pode mną Sob 7 Wrz - 18:07; Nie, ale chciałabym mieć. Kiedyś miałam dwie papugi OPM lubi oglądać horrory.
C. szczególne : dołeczki w policzkach kiedy szeroko się uśmiecha, blizna tuż nad prawą brwią. Kilka kolczyków w prawym uchu.
Re: Osoba pode mną Sob 7 Wrz - 18:21; Lubię, choć nie robię tego często. Miałam zajęcia z mechanizmów grozy, na które musiałam obejrzeć ich całkiem sporo i miło to wspominam :D OPM lubi pizzę z ananasem
Re: Osoba pode mną Sob 7 Wrz - 19:05; Rzadko jadam pizzę, a już szczególnie pizzę z ananasem, więc ciężko mi stwierdzić, czy ją lubię. OPM jest impulsywna.
C. szczególne : jasne piegi i wąskie usta
Re: Osoba pode mną Sob 7 Wrz - 19:30; Zdarza się. OPM tworzy postacie, które są jej przeciwieństwem
Re: Osoba pode mną Sob 7 Wrz - 19:32; Nie, aczkolwiek postać zawsze posiada jakieś tam moje cechy. OPM planuje swój dzień co do godziny.
C. szczególne : blizna na prawym łuku brwiowym
Re: Osoba pode mną Sob 7 Wrz - 19:36; Nie zawsze, ale dość często tak. Osoba pode mną lubi długo spać.
Re: Osoba pode mną Sob 7 Wrz - 19:50; Tak, spanko to żyćko OPM była w przeszłości metalhead'em (aka brudasem xD)
C. szczególne : za duży, powyciągany wełniany sweter na grzbiecie, łańcuszek z obrączką na szyi
Dodatkowo : pałkarz Gryffu
Re: Osoba pode mną Sob 7 Wrz - 22:46; Nah, zawsze wolałam hard rocka. Ale brudasem jestem nadal xD OPM gryzie długopisy.
C. szczególne : wysoki i wychudzony | blady | blizny wokół ust i na twarzy | nienaturalnie białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie
Dodatkowo : Bezróżdżkowość
Re: Osoba pode mną Wto 26 Lis - 20:29; normalka, wszystkie zgryzione OPM przejmuje się zbyt mocno niektórymi rzeczami