Autor Wiadomość Dodatkowo : jasnowidzenie
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 21:42; Oj tak, a ledwo co się zaczęły 3 OPM po prostu lubi święta...
C. szczególne : Wysoki wzrost, blizny: trzy linie oplatające jego prawą dłoń
Dodatkowo : Wężoustość, legilimencja i oklumencja
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 21:52; Nie. Po prostu nie xD OPM chętnie usunęłaby z życia konieczność wstawania o świcie.
C. szczególne : veela vibe || zniszczone terpentyną dłonie umazane farbami
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 22:42; Chętnie usunęłaby z życia konieczność wstawania w ogóle. OPM lubi czarny humor
Dodatkowo : animag (kruk), magia bezróżdżkowa
Re: Osoba pode mną Sro Gru 20 2017, 22:46; Uwielbia!
OPM ma zawsze problem z określeniem, jaka jest dzisiaj data hihi
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
Re: Osoba pode mną Czw Gru 21 2017, 00:23; Ostatnio niestety coraz bardziej niż zwykle :') od poniedziałku miałam wrażenie, że jest środa. dziś udało mi się trafić
OPM lubi kupować ludziom prezenty (co oznacza, że zazwyczaj ma pomysły, co w ogóle można komuś dać...)
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : cała górna lewa strona mojego ciała jest poparzona - ukrywam to za pomocą metamorfomagii; liczne blizny na dłoniach; blizna po dziobie bystroducha przebiegająca przez całą szerokość pleców
Dodatkowo : metamorfomagia, prefekt naczelny
Re: Osoba pode mną Czw Gru 21 2017, 18:08; Mam tych pomysłów aż za dużo. W tym roku miałyśmy z przyjaciółką przyoszczędzić, ale jak się rozszalałam to nie mogłam skończyć... :v OPM nie może doczekać się końca zimy.
Dodatkowo : jasnowidzenie
Re: Osoba pode mną Pią Gru 22 2017, 14:17; TAK. Zimno, święta, dużo zła :c OPM ma playlistę świąteczną
C. szczególne : veela vibe || zniszczone terpentyną dłonie umazane farbami
Re: Osoba pode mną Pon Sty 08 2018, 13:55; Nie, nigdy, nie lubię świąt i świątecznych piosenek.. OPM chciałaby wydłużyć dobę
C. szczególne : blizny: podłużna na lewym nagarstku, po pogryzieniu na prawej kostce, pooperacyjne na klatce piersiowej
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 18:32; Ja mam zawsze porządek, bo bałagan mnie mega rozprasza.. OPM woli kawę od herbaty.
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 18:39; Więcej piję herbaty, kwestia przyzwyczajenia. Kocham i to i to! OPM ma coś ważnego do zrobienia, ale zamiast tego siedzi na forku ._.
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 18:56; Ano ._. Nie wiem jak to się stało, szkoda trochę. OPM lubi grać w gry komputerowe
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:03; Pewnie! a szczególnie jak muszę się uczyć XD OPM jest przerażona ilością piosenek Disneya które zna
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:07; Koncert życzeń? To wolę wakacje. OPM nosi rękawiczki w zimę
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:09; (no tak oh wait) Nie, czapek też nie noszę, czasem szalik i zawsze marudze, że mi zimno XD OPM często chodzi do kina
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:10; No "często" to nie, jednak hajsu trochę szkoda XDDD OPM wie, do jakiego hogwarckiego sama by należała ;3
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:21; Domu w sensie? Nie w sumie to nie wiem, do Huffu na pewno nie pasuję bo ja to jednak trochę wredna szuja i te cechy tam nijak się do mnie mają, Rav niby, bo jestem takim kujonem w sumie, ale ja i roztropność do siebie nie pasujemy, ogólnie jestem taką mieszanką Slythu z naciskiem na ambicję przebiegłość i Gryffu z naciskiem na szczerość i sprawiedliwość, bo niby czasem jestem odważna, ale to taka odwaga w słowach niż w czynach bardziej XD OPM nie może doczekać się urodzin
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:24; Domu, domu. Nie umiem pisać, don't judge me.
Może nie jakoś przesadnie, ale trochę odliczam...
OPM popisałaby jakiś fajny wątek
#SubtelnaPropozycja
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:25; Z Tobą zawsze
OPM najpierw robi/mówi potem myśli
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:29; No, najpierw robi. Bo jak zacznie myśleć, to może stchórzyć i wtedy nie zrobi. XD Z mówieniem troszkę lepiej niby, ale no. Kwestia chwili. OPM woli karmel od czekolady
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:38; nie fuj, nie lubię karmelu, ew. w kawie OPM jest optymistką