Autor Wiadomość C. szczególne : Tatuaże; kolczyki; wilkołacze blizny; bardzo umięśniony; skórzana obroża ze złotym kółkiem; od 14.02.2022 pierścionek zaręczynowy!
Dodatkowo : Wilkołak, Legilimencja
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:53; Mmm, nie. Lubię narzekać i czasami trochę panikuję chyba. Kiedyś byłam optymistką! OPM ma drugie imię
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 19:56; Nie, znaczy mam pierwsze i drugie to to na bierzmowanie takie, ale to chyba trzecie XD OPM ogląda skoki narciarskie (i kibicuje Legii.)
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 20:05; Zdecydowanie nie. Już wolę koszykówkę OPD nigdy nie widziała zachodu słońca.
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 21:11; Woah, widziała, niejednokrotnie XD OPM jest rannym ptaszkiem
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 21:18; ...ja nawet jak guziki przyszywam, to krzywo. OPM ma jakąś ulubioną potrawę
Re: Osoba pode mną Pon Lut 05 2018, 21:32; Nie, znaczy mam kilka, które mega lubię, ale nie jest tak, że mogę to jeść cały czas - szybko się nudzę OPM lubi romantyczne filmy
Re: Osoba pode mną Pią Lut 09 2018, 21:33; Raczej komedie romantyczne chyba, bo takie nudne romansidła no to xd OPM ogląda jakiś fajny serial
C. szczególne : veela vibe || zniszczone terpentyną dłonie umazane farbami
Dodatkowo : animag (kruk), magia bezróżdżkowa
Re: Osoba pode mną Pon Lut 12 2018, 19:49; lubięęęęę
MOGŁAŚ MOJĄ BYĆ
OPM siedzi zazwyczaj do późna w nocy
C. szczególne : blizny: podłużna na lewym nagarstku, po pogryzieniu na prawej kostce, pooperacyjne na klatce piersiowej
Re: Osoba pode mną Pon Lut 12 2018, 20:13; Bardziej do wczesnego ranka, ale w sumie ostatnio to się jeszcze łapie na noc :D OPM tęskni za słońcem
C. szczególne : blizny: podłużna na lewym nagarstku, po pogryzieniu na prawej kostce, pooperacyjne na klatce piersiowej
Re: Osoba pode mną Nie Kwi 15 2018, 12:49; Duuuh... Jestem gorliwym kotolikiem. OPM potrzebuje dobić do 250 postów ._.
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Re: Osoba pode mną Nie Kwi 15 2018, 14:47; Nope. 1915 mi wystarczy... OPM ma ochotę na wypad na dobre lody!
Re: Osoba pode mną Pon Kwi 16 2018, 00:52; Zawsze. Nawet 2 minuty po tym jak z jakiejś wyjdę. OPM odżywia się gorzej niż jego/jej zwierzęta domowe
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
Re: Osoba pode mną Pon Kwi 16 2018, 18:56; zdecydowanie...
OPM nie może doczekać się czwartku
Dodatkowo : jasnowidzenie
Re: Osoba pode mną Wto Kwi 17 2018, 20:49; Lubię, a im starszą tym bardziej. W szkole niestety nie lubiłam i teraz pluję sobie w brodę, ale z drugiej strony w szkołach tak nudno uczą i system nauczania jest taki durny, że w sumie to się usprawiedliwiam. OPM nie ma pracy :<
Re: Osoba pode mną Sob Kwi 21 2018, 13:56; Mam pracę, ale niestety... Nie realizuję się w tym, co kocham. OPM nie wyobraża sobie życia bez muzyki i koncertów
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
C. szczególne : Wzrost; blizny na udzie i łopatce; umięśniony
Dodatkowo : animag (grizzly)
Re: Osoba pode mną Sro Kwi 25 2018, 14:18; Każde karaoke
Ale takie najnajnaj, to chyba
kuchenne ...
OPM nie lubi mrożonej kawy
Re: Osoba pode mną Czw Maj 03 2018, 01:20; W sumie to nigdy nie piłam. Ale po normalnej kawie czuję się fatalnie, więc pewnie nie xD OPM obgryza paznokcie
Rok Nauki : III studencki
Re: Osoba pode mną Nie Maj 06 2018, 16:26; A, chyba nawet nie mam... XD A jak mam, to o tym teraz nie pamiętam, o. OPM lubi gry karciane