C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Biorąc pod uwagę, że są dwa, a ja połowę znam, to nie tak źle
Korków udzielić mogę, ale rozczaruje Cię ta wizja Poza tym lekarzem to jestem chujowym. Wszystko co umiem to dzięki mojemu byłemu, a i tak nie wszystko idzie jak powinno.
Ale ja potwierdzę, bo pamiętam każdą mordę z każdych zajęć. Nieładnie Milburn, nieładnie...
Się śmiejesz, a może Ci to kiedyś dupę uratować
No chyba, że ten nóż jest ostry i wiesz, gdzie go wbić, wtedy scena jest Twoja
No i masz, przejrzała mnie
Uwierz mi, nie ma na tej planecie bardziej zadbanej istoty od tej włochatej bomby energii.
Więc masz rację, to mi należy się więcej uwagi żeby zachować balans
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 173
C. szczególne : karminowe usta, nosi pierścień uznania, jej spódnice bywają krótkie i jest to eufemizm, kolczyk w pępku
To prawda, jesteś dość dobrze wtajemniczony w przynajmniej połowę ;)
No to daj mi chwilę w tym skrzydle, może jednak odkryję to powołanie i to Ty będziesz pacjentem choć wolałabym te korki asap
Ups, czyli ta lista obecności to nie pic na wodę? wtopaaaa
Już się nie śmieję Notuję dalej, przysięgam!!
Ha!!! Tak czułam, że mnie wrabiasz
Ale jakim cudem odwróciłeś tego kota ogonem, to ja nie wiem
Wychodzi na to, że jednak mam zamiar bywać częściej w Londynie, żeby Tobie dawać uwagę, nie Buddy'emu Kiedy dałam się tak podejść? Brałeś u niego korki z tych błyszczących oczu?
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
*chowa strój sexy pielęgniarki na dno kufra* i tried, ok?
Notatki tajne przez poufne rozumiem? Czy znajdę tam dopisek przy moim nazwisku, że stanowię zagrożenie dla innych uczestników? XD
Pilna i pojętna. Lub ponętna, jak się kiedyś freudowsko przejęzyczyłeś
W takim razie nic mi nie mów, bo za dobrze się z Tobą bawię
Oj, działają... Uczeń chyba przerósł mistrza
Maximilian Felix Solberg
Bycia przyłapaną z Tobą niemal nago przez dzieciaka w szkole? Wybacz, ale tego się przed matką będę wstydzić na wieki... Mam szczerą nadzieję, że nigdy się o tym nie dowie
Ach, bo ja Ci finalnie nie zaprezentowałam żadnych koronek!
Sama czekam na tego policjanta, przypominam się przy okazji
Trzeba kryptologa do nich?
Co Ty tam jeszcze dopiszesz? Nie umie kroić? Wysadza kociołki? XD
Normalnie sprawiasz, że się rumienię
Uważaj, bo ta broń naprawdę może być niebezpieczna!
Maximilian Felix Solberg
Ale nie, nie jest możliwe, żeby wysłał jej sowę w tej sprawie. Gdyby to zrobił, nie pisałabym do Ciebie
Nie martw się, to tylko znaczy, że musimy sporo nadrobić
Za grzeczna?
Odnoszę wrażenie, że subtelnie chcesz mi powiedzieć, żebym się więcej na tym labmedzie nie pokazywała zaniżam Ci pewnie statystyki
Jakie? :P
Solberg, czy Ty właśnie nazwałeś mnie piękną kobietą?
Gdzie Ty jesteś, żebym mogła wpaść w te twoje ramiona?
Maximilian Felix Solberg
Boję się pytać, jak mama Milburn karze za takie wyskoki
Czy raczej babcia?
Zaryzykujesz ucieczkę smokowi, żeby to zrobić?
Może trochę
Trzeba naprawdę pokazać pazurki, żeby policja się zainteresowała
Nawet mi się nie waż! To byłaby moja osobista porażka. Nauczę Cię, choćby miała być to ostatnia rzecz, jaką zrobię. Muszę tylko znaleźć odpowiednie podejście
Mówiłem, że nie będę zdradzał swoich sekretów
Well, actually, miałem na myśli Rowenę....
Ale jesteś piękna, jesteś kobietą, więc też się zgadza ;)
O nie kochana, wcześniej niż jutro na porannych lekcjach to mnie nie zobaczysz.
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 173
C. szczególne : karminowe usta, nosi pierścień uznania, jej spódnice bywają krótkie i jest to eufemizm, kolczyk w pępku
Chciałabym Cię rozerwać opowieścią o jej metodach tortur, ale mam szczerą nadzieję, że nigdy ich nie doświadczę...
Nie mieszaj w to mojej babci
Cholera, skoro nie ma innej drogi
Tym razem może rycerz powinien stać na straży?
Ostatnia rzecz, jaką zrobisz, tak? Brzmi, jakbyś spodziewał się skonać przy tym wyzwaniu W takim razie już znaleźliśmy nowy kierunek do obrania w sprawie korepetycji
Miała baba nadzieję przez ułamek sekundy... Ale wybrnąłeś, to się ceni
Jutro rano to ja jestem w Ministerstwie
Maximilian Felix Solberg
Strachu nigdy dość Na co komu horrory, gdy można podpaść Albertine XD
Pff, no i zepsułeś mi całą zabawę
Znowu źle to zabrzmiało, chyba powinnam iść spać albo zacząć głębiej oddychać może z niedotlenienia takie głupoty piszę?
Oczywiście, że masz nie umierać! Jak nie Ty, to już nikt mnie nie nauczy
Domyślam się. W innych przypadkach pewnie po prostu pokazujesz tę policyjną odznakę
Składając skargę na Ciebie, samej sobie zrobiłabym pod górkę. Jesteś bezpieczny. Poza tym nie tam zmierzam, tylko do Katastrof, co jest ostatnio moim ulubionym żartem na temat mojego życia
Ech, no obejdę się smakiem :c
Maximilian Felix Solberg
Myślisz? Zaprosiłabym ją, gdyby nie fakt, że pewnie znów będą w Hogsmeade. Albertine jest mugolką, więc mógłby być problem :c
Znając moje szczęście, pod smoczymi łuskami będzie kryła się hydra
Rozumiem, że w takim razie wolisz jeszcze chwilę gadać? Wiesz, ja nie mam ciekawszych alternatyw w tej mojej wieży. Albo Ty, albo podręcznik do chuj wie czego. Nawet nie wiem, czy jakiś mam przy sobie XD
Będę się bardziej starać, obiecuję!
Poza tym, że wygrzebałam ostatnio z archiwum całe naręcze przewinień Baxterów za dzieciaka buszujących po Londynie? To nie, nie mam. W gruncie rzeczy jest nudno, wciąż czekam, aż matka przypomni sobie, by zabrać mnie na jakąś akcję
Nie schodźmy na ten temat, zbyt przyjemnie mi się rozmawia, szkoda psuć sobie nerwów
Twoja wersja faktycznie bardziej mi się podoba Szkoda tylko, że w tym zamku nie ma jak go zaspokoić...
O rany, to już tak niewiele czasu zostało... Czy my naprawdę zobaczymy się dopiero na boisku?
Maximilian Felix Solberg
Skoro taki jesteś biegły w pokonywaniu potworów, zapraszam
Domyślam się ;)
Może kolejna, okej? dziś jeszcze sobie dam spokój, muszę przetrawić tę myśl
No, naszych! Royce mi coś ostatnio wspomniał i postanowiłam sprawdzić xD świat jest strasznie mały, bo jakaś jedna interwencja przypadła w udziale mojej mamie
Tak, to jest ogółem ciekawe. Po prostu nie pokładają chyba wielkich nadziei w stażystach. Albo we mnie, co byłoby dołujące biorąc pod uwagę, że pracuję pod rodzicem xd
U Gryfonów? Nie znasz powiedzenia, żeby nie brać dupy z własnej grupy? W drugą stronę to chyba też działa
Zresztą nic nie poradzę, że mam apetyt na takiego jednego
Shit, to słabo :/ ten czas tak leci, może nawet się bardzo nie stęsknię
Maximilian Felix Solberg
od razu przebrzydły jakby tak bardzo zwracali uwagę na tę szlachetność, wyrzuciliby mnie z tej wieży jak już wiemy jestem plamą na honorze
kinky, ciężko mi powiedzieć, czy nakłoniłoby mnie to akurat do czytania podręcznika
właśnie nie wiem, czy byłoby łatwiej, czy trudniej
zaczynam się teraz zastanawiać, czy to odwlekanie mojego udziału w interwencjach nie jest podyktowane jakimś jej matczynym instynktem. Może w ten sposób myśli, że mnie chroni?
good point, spróbuję przejść pod kogoś innego!
okej, czas na sen hahaha
Skoro tak twierdzisz ja tu nie mam perspektyw w tej wieży
Najwyraźniej nie mam wyboru ;) zobaczymy, czy ten post mi apetyt nasili czy osłabi, czas pokaże
Dostaniesz ode mnie tłuczkiem z tej tęsknoty :*
Maximilian Felix Solberg
Nie wiem, może dla odmiany trzymaliby mnie w jakimś schowku? Albo hen do lochów, ponoć macie jakieś sale z łańcuchami czy inne takie
Nic dziwnego, że Ci do głowy przychodzą pomysły przykuwania do kaloryferów
Musisz mi więcej opowiedzieć o tym podniecaniu się podręcznikami. Może przebiorę się na Noc Duchów za "eliksiry dla zaawansowanych"?
Mądry z Ciebie człowiek, pogadam z nią, dzięki za inna perspektywę!
Zauważyłam, że od niego stronisz
Mogą być i dwa tłuczki. A nawet trzy! Gwarantuję nagrodę pocieszenia dla przegranego :*
Maximilian Felix Solberg
czternastowiecznej alchemia metali trujących, pikuś totalnie proste przebranie, da się zrobić
o jakich mówimy? Biurkach, fotelach, regałach?
Jak już wiemy z doświadczenia, zmywa się wyjątkowo ciężko, więc czekałoby mnie dużo pracy
Maximilian Felix Solberg
Ale co - tak? Wszystko tak? Coś bardziej albo mniej tak?
Czy to też do empirycznego sprawdzenia mi zostawiasz?
Ten środek to jakiś mityczny jest, wciąż go na oczy nie widziałam
Nie straszna mi ta praca jestem gotowa, że zajmie mi duuuuuuużo czasu
Maximilian Felix Solberg