C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
No to już faktycznie gromada! Zawsze trochę zazdrościłam ludziom posiadania dużej rodziny. Ja mam mamę i babcię, i się tak kisimy we trzy. Teraz dopiero się zanosi na jakieś zmiany, ale nie wiem jak się odnajdziemy z tym męskim pierwiastkiem w domu
Kim jest Em?
Czarodzieje, czarodzieje. Jeśli kojarzysz nazwisko Whistler, to możesz wiedzieć o kogo chodzi. Cole przez chwilę był nawet w Hogwarcie, ale studia jednak mu zbrzydły. Nie wiem, czy mieliście okazję się poznać. Bujał się chwilę z Lockiem.
Myślę, że po doświadczeniach z moim ojcem nie chciałaby ponownie ryzykować z mugolem
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Coś w tym jest. Ale z drugiej strony jak jedna Ci zajdzie za skórę, to zostaje Ci tylko druga, a co jeśli obie są w komitywie? To też wyzwanie
Na razie wydaje się... Nieźle. W sensie tak sądzę. Mało bywam w domu, gdy trwają studia, a Albertine nie stęka mi za bardzo w listach. Widuję ich czasem w Ministerstwie, wydają się całkiem słodcy. Jak na zakochanych starych ludzi hahaha
Gdzie była, gdy przyszliście tacy zmięci na transmutację?!
Tak, on. Z Nietoperzy.
Wiem, powinnam brać od niej lekcje. Niestety ta zaradność przyszła jej z wiekiem dopiero, także może i ja muszę poczekać, aż mnie olśni podobny geniusz
Maximilian Felix Solberg
Tak sobie tylko piszę, czas zajmuję. Nie idzie mi ten dzień, a będzie tylko gorzej.
Oglądanie mojej matki z jej facetem w pracy nie jest szczytem moich marzeń, ale przynajmniej widzę, że jest szczęśliwa, a to już coś.
Następnym razem zwrócę większą uwagę na jej dzieło
Solberg, czy Ty się chcesz bawić w słodką swatkę? Bo brzmi, jakbyś chciał być moim alfonsem
Gdzie mogę Cię złapać?
Maximilian Felix Solberg
W bardzo małym stopniu mnie to pociesza. Ale chyba faktycznie wolę tak, niż męczyć się i w nieskończoność czekać, jakie tortury mi wymyślą.
Na całym możliwym spektrum pojebania wypada nieźle, więc ja się cieszę.
Podziękuję
Wyjdę Ci naprzeciw, i tak ciężko mi usiedzieć w zamku. Pewnie spotkamy się na drodze z Hogsmeade
Maximilian Felix Solberg
Żeby tylko pogadanka. Nie zgadniesz, co kazał mi wypić...
Właściwie... Mogło być znacznie gorzej. Mam przygotowywać składniki do eliksirów w skrzydle szpitalnym. Dla Ciebie to nawet mogłaby być nagroda
Aż tak? Często się kłócicie?
Maximilian Felix Solberg
Aż tak to nie... Ale podobny sort. Jakiś obleśny glut przeciwko chorobom wenerycznym. Ostatecznie lepsze to niż veritaserum, ale fakt, że musiałam to zrobić na jego oczach...
Nie narzekam, chociaż fakt, że do końca roku będę musiała tam łazić nie napawa mnie optymizmem
A jak O'Malley?
Przykro mi, naprawdę liczyłam, że miło się zaskoczysz
Maximilian Felix Solberg
W sumie ma więcej sensu. Ale no nie można go do końca winić.
Nie żeby to sprawiało, że wypicie tego było jakkolwiek przyjemniejsze.
Jak coś to syfa nie mam. Badam się raczej regularnie
Do końca roku? Ale że szkolnego czy kalendarzowego?
A dorwała mnie dzisiaj jego sowa. Na szczęście zrezygnował z niepotrzebnego pierdolenia i zaprosił na szlaban do Izby Pamięci.
Może prewencyjnie wstawię tam sobie materac, czy coś...
A daj spokój. Wyjątkowo wiem, co go użarło, ale to nie znaczy, że ma się zachowywać jak skończony kretyn. Będzie lepiej jak przez jakiś czas będę omijał Inver...
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 173
C. szczególne : karminowe usta, nosi pierścień uznania, jej spódnice bywają krótkie i jest to eufemizm, kolczyk w pępku
Mógł mi go wysłać pocztą albo dać na koniec, nie wiem. Cokolwiek, żebym nie musiała łykać tego paskudztwa na jego oczach.
Powiedział mi też, że jeszcze jeden taki wyskok i mnie wyleją :')
To tak przy okazji, chyba żeby mi było łatwiej przełknąć gorycz eliksiru na wenery
Dzięki za info, ale już za późno jakbym miała to na piśmie wcześniej, mogłabym pokazać Williamsowi i może by mi odpuścił
Kalendarzowego. Merlinie, szkolnego ..
Ooooo, I'm so happy for you, może złożę wniosek o zamianę? XD
Szkoda, serio :( co na to wszystko Buddy? Jest szansa, że możemy go odbić?
Maximilian Felix Solberg
Zajebiście. Uwielbiam to ich poczucie bycia dydaktykami. A ja głupi łudziłem się, że kiedyś oprzytomnieją
Nie martw się, masz względnie czystą kartę. Jak Cię wyleją to tylko pokażą, że zamiast w lepszą stronę jeszcze bardziej mają wszystko gdzieś i chcą tylko jak najłatwiej pozbyć się problemu.
Jak ja ich kurwa nienawidzę....
Co jak co, ale mi i tak by nie uwierzył
Dwa miesiące to jeszcze nie tak źle. Chociaż pewnie wolałabyś mieć też to szybko z głowy.
Zapraszam, nie będę narzekał mimo dysproporcji czasowej
A daj spokój.
Cóż, do zamku go nie wpuszczą, ale do Londynu na pewno mogę go przemycić
C. szczególne : karminowe usta, nosi pierścień uznania, jej spódnice bywają krótkie i jest to eufemizm, kolczyk w pępku
Zajmowanie mi czasu przed najbliższe dwa miesiące powinno być wystarczające. Nie wiem jeszcze, jak to ograć z moim stażem, żeby nie wyszło podejrzanie
Może powiem matce, że odkryłam powołanie i zaciągnęłam się na pomocnika do skrzydła za dwa miesiące odkryję magicznie, że leczenie ludzi jest gross i wszystko cacy
Wiem, Max, ale tu nawet nie chodzi o to, że powiedział mi to tymi konkretnymi słowami. To sposób, w jaki to powiedział... Musiałbyś usłyszeć, jakim tonem mi to przekazał. Jak gdyby nigdy nic.
Tobie nie kazali nic pić?
Nie ma tego złego. Może się nawet czegoś nauczę i następnym razem zaskoczę Cię na labmedzie
Mogę go też skitrać w Hogsmeade! Był tu kiedyś w parku? Bardzo ładny park, podobałoby mu się!
Maximilian Felix Solberg
Tu nie pomogę. Sam nie jestem mistrzem organizacji czasu.
Myślę, że to całkiem prawdopodobny scenariusz nawet, jak będziesz tylko siedzieć ze składnikami. Naoglądasz się tych jęczących z bólu pacjentów przechodząc przez skrzydło codziennie
Słuchaj, typ jest uzdrowicielem, nie takie rzeczy widział i rozdawał. Jak dla mnie lepsze takie podejście niż przesadne emocjonowanie się i rozpaczanie, że zniszczyłaś sobie przyszłość jednym głupim numerem.
W życiu bym nic od niego nie wziął do ust, jeszcze mnie nie pojebało.
A to zapraszam
Chociaż nie powiem, czułbym się ugodzony, gdyby tam uczyli lepiej
Był i to nie raz Obawiam się jednak, że za taką kradzież by mnie zamknęli w pół sekundy. Nie mówiąc już o tym, że własna rodzina by na mnie doniosła. W Hogs nie mogliby go odwiedzać :/
Skoro widzisz w tym potencjał, to chyba będzie to moją historyjką
I prawdopodobnie dokładnie tak się stanie. Za dwa miesiące nie będę mogła patrzeć na ludzi po tym, co zobaczę w skrzydle chociaż liczę, że nie będę musiała widzieć niczego poza tymi ziółkami i fasolkami, cokolwiek tam będę musiała przygotowywać
Teraz mi zdecydowanie lepiej wiedząc, że mnie pojebało ale nawet nie dam rady się z tym kłócić
Słuchaj, ja nie mówię, że mam się tu nauczyć rzeczy niesamowitych. Ale może kolejnym razem nie zmasakruje składników jak kiedyś xD ja dobrze pamiętam, jak na mnie wtedy spojrzałeś, jak wywijałam tym tępym nożem
Ach, to piesek obieżyświat! I rozumiem, Hogs odpada. No trudno, będę musiała wybierać się częściej do Londynu jak już go zwędzisz
Maximilian Felix Solberg
Wiesz co? Jak teraz tak myślę, to jednak bym się nie zamienił. Pewnie wiggenowy strumieniami się tam leje. Ja to zostanę z tymi moimi pucharami i piękną Roweną nad głową
Nie pojebało tylko jesteś posłuszną studentką gotową przyjąć swoją karę. Ja im nie ufam i tyle
To by było przydatne. Do dzisiaj serce mnie boli, jak sobie przypomnę
A ostry nóż, czy sztylet to podstawa. W eliksirach pomoże i nie tylko
Myślę, że Buddy by nic przeciwko nie miał. Ja też jakoś to zniosę
Teraz to już na pewno masz na mnie zły wpływ. Wszystko wcześniej to pestka, ale żeby mnie nakłaniać do kłamania własnej matce?
Coś mi się wydaje, że większość szlabanu to Ty będziesz tę Rowenę obczajał Jeszcze się zazdrosna zrobię
Mnie też bolało, jak tak spojrzałeś xD nie dość, że dla tych roślin czułam się oprawcą, to jeszcze potem jakaś laska myślała, że mierzę do niej nożem. Dopiero później dowiedziałam się, że nie słyszy
Jakoś to zniesiesz? wow
Chyba przyjadę pomiziać się tylko z Buddym
Maximilian Felix Solberg
No wyobrażam sobie, że to nic przyjemnego, ale nie moja wina, że był taki tępy no! Sam go przygotowałeś!!!
NIE CHCIAŁAM! Po prostu... Chciałam się wymienić nożem i chyba nie do końca dobrze odczytała moje intencje, gdy wyciągnęłam go w jej stronę Nie dogadałyśmy się
O Merlinie, paskudnie to napisałam...
Jak dla mnie kompromisem byłoby właśnie mizianie pieska! Ostatnio nie dostał ode mnie aż tyle uwagi
W przeciwieństwie do Ciebie
Maximilian Felix Solberg
To teraz musisz mi powiedzieć, co stało za tym pierwszym
No cóż, nie mam w zwyczaju źle traktować takich dam
Ty to naprawdę potrzebujesz chyba wstępu do labmedu. PIERWSZE CO ROBISZ to sprawdzasz, czy wszystko jest odpowiednio przygotowane. Jak tak działacie to ja się nie dziwię, że szkoła wybucha za każdym rogiem. Merlinie przenajświętszy....
Głuchy czy nie, następnym razem nie celuj w koleżanki nożem
W kolegów też nie, to się zazwyczaj kończy w szpitalnym
Zdecydowanie, ale na szczęście nie pisnę Fern słówka
To będzie kompromis dla niego, nie dla mnie
Myślę, że trochę uwagi dla niego i trochę dla mnie będzie sprawiedliwym rozwiązaniem