Autor Wiadomość C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 22:56; Szantaż i poniekąd groźby.
Yep. Bym dołączył do SLM, jeżeli nie chcę, by coś się Wam stało. I nie mam na to zbyt dużo czasu, bo dali mi zalewie trzy dni na dopełnienie formalności.
Nie wiem, o co konkretnie chodzi, ale dostałem zakrwawiony nóż w prezencie. Podpisali, że to jest podobno "czysta krew", która należy do jakiegoś z rodów. Nie Wasza, ale jeżeli będę zwlekał z decyzją lub źle wybiorę - ostanie się i ta. Błękitna.
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:01; Pójdziesz jutro ze mną do tego złamasa. Musi coś z tym zrobić, nie ma kurwa opcji
Weź ze sobą to wszystko co dostałeś
Kurwa, jak on nas zleje, to przysięgam dam mu w morde...
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:04; Nie ma sensu tego zgłaszać.
Hogwart i tak nie zapewni odpowiedniej ochrony, jak to przystało na dziada pierdzącego w stołek.
Jakoś dam sobie z tym rady. Potrzebuję po prostu chwili. Bylebyście uważali na siebie w międzyczasie.
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:07; Nie, stary, nie pozwole, żebyś to tak zostawił
Za to mu, kurwa płacą. Ma coś z tym zrobić i chuj mnie to obchodzi!
TAKIE GROŹBY SĄ KARALNE
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:10; A Ty wiesz, że on pozostawił nasze listy w szufladce zapomnienia?
Jeżeli mam możliwość podjęcia się jakichkolwiek szybszych czynności, to dlaczego mam dawać to akurat jemu?
Wolę już jebnąć, aniżeli bawić się w donoszenie tego Hampsonowi.
Uwierz mi, to nie jest pierwsza karalna rzecz, jaką widzę w moim życiu. I nie pierwsza, z której udało mi się wyjść cało.
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:17; Niech tylko nas tam spróbuje zamknąć
Nie wyjde od niego, dopóki czegoś z tym nie zrobi. Niech zgłasza komu trzeba, ogarnie coś, żebyśmy wszyscy czuli się bezpiecznie, a nie, że przysyłają zakrwawione noże, a on ma kurwa wyjebane
To nie jest donoszenie. To jest zgłoszenie przestępstwa
I on jako nasz opiekun powinien zaraz zawiadomić aurorów, żeby sie tym zajęli
To jego zasrany obowiązek!
Nie pierdol, Lowell. Idziemy do niego. Zaraz.
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:23; Sinclair, kurwa, gdybym nie znał Hampsona, być może dałbym mu tę sprawę.
Ten nóż to nie jest czysty przypadek. Ktoś mnie musiał śledzić. Mam podobny.
I co Ci to da? Powiedz mi, chętnie wysłucham.
Aurorzy pewnie mają ważniejsze rzeczy do roboty niż szukanie osób piszących anonimy.
Chciałbym, ale... dostałem kolejny list.
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:38; Wydaje się, jakby to był długo planowany i bardzo dobrze przemyślany szantaż...
A co robią w Departamencie Przestrzegania Prawa? Popijają herbatke? Grają w gargulki?
To nie jest jakieś tam: "dołącz do nas, bo będzie po Tobie", tylko do cholery zakrwawione ostre narzędzie. Czego oni jeszcze potrzebują, żeby działaś?
Jaki list? To znowu od nich?
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:43; Kumplowi podpalili ostatnio mieszkanie. Większość rzeczy obróciła się w popiół.
Najwidoczniej... tak. Jak nie znajdują oprawców...
Krew nie wygląda na świeżą. Poza tym, może ona należeć do jakiegoś magicznego stworzenia. Może.
Właśnie rozpieczętowałem... I chyba znalazłem wytłumaczenie, dlaczego postanowiłem Cię tak przestraszyć.
PO CHUJA PANA WYSYŁASZ MI 110G CWANIAKU CZY ŻYCIE CI NIEMIŁE
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:50; Słyszałem o tym pożarze...
Coś muszą zrobić, do cholery!
Nie ważne kogo/czego to krew. Ważne, że tonie są żarty
?
Jakie galeony? O czym Ty chrzanisz, człowieku??
Nic Ci nie wysyłałem, odkąd mi je wróciłeś DWA RAZY. Wkurwiłem się, bo przecież nie będę wpychał Ci ich na siłe
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:52; Jesteś jedyną osobą, która miała powód wysłać mi taką kwotę.
Nikt inny mi nie chciał zwrócić pieniędzy. Prędzej eliksiry.
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:57; Czeeekaj
To nie było żadnych pogróżek?
Żadnego noża?
STARY, TY JESTEŚ BEZ SERCA
Ni chuja, nie gadam z Tobą
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 23:58; Nie, nie było.
Jak chcesz, to mam w kieszeni, to coś z nim ugram
.
WIEM, ŻE JESTEM.
No c'mon, nie obrażaj się~
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 00:03; ...
Wsadź sobie go... wiesz gdzie
Prawie zawału dostałem, serce mi chciało z piersi wylecieć, jakbym wychlał hektolitry Groma, a Ty mi mówisz, że to zmyśliłeś??
A miałem Cię za rozsądnego chłopa
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 00:05; We we nie mów tak, bo mi się spodoba i co wtedy?
Tak, dokładnie tak. BO NIE WYSYŁA SIĘ ANONIMÓW.
Nigdy nim nie byłem.
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 00:12; Chyba będziesz miał problem, bo się wykrwawisz, zanim sięgniesz po różdżkę
NIE WYSŁAŁEM CI ŻADNEGO ANONIMA, JASNE?
Merlinie... Kase dostał i widzi problem. Jak ktoś się nie podpisał, to chyba nie chciał, żeby wiedział od kogo to, to chyba logiczne
Byłeś, bo ogarniałeś Solberga
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 00:16; Nie takie rzeczy się przeżywało.
*Patrzy podejrzliwie i podnosi ręce*
DOBRA, WIERZĘ CI ECH.
Tak, widzę problem, bo mi się ta kasa za Chiny nie należy.
Nadal ogarniam.
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 00:21; He? Sztylet w dupie miałeś kiedyś? I serio było przyjemnie?
No!
Ej, jak nie wiesz od kogo to, to skąd wiesz, że Ci się nie należy?
Tak, tak. Nadal to robisz
I cholernie mnie to cieszy
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 00:34; Nie... Ale w lewą łydkę, lewą rękę i prawy bark - już tak. Czy było przyjemnie... raczej obojętnie.
Bo wiem, gdyż nie wyświadczyłem żadnej przysługi. Gdybym wiedział, to na pewno bym gdzieś indziej podbił, uwierz mi.
No.
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 20:04; Nie mogę z Tobą...
Taaa, odrobienie zajebiście popieprzonej pracy domowej, to żadna przysługa przecież
Noo
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 20:12; Niby dorosły, a jednak dzieciak, hm? Nie musisz dziękować.
Zapomniałnym, dokładnie. Zajebiście popieprzona. *Popija kakałko o smaku słonego karmelu*
*Pada i nie wstaje*
Co w ogóle dostałeś z tego PD?
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 21:14; Dobraliście się z Solbergiem. Duet kurwa idealny
...
Słony karmel...
*dalej maltretuje mu plecki*
Wybitny, a jakże. Dzięki jeszcze raz, stary
To właśnie taka ŻADNA PRZYSŁUGA
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 21:19; Hej, ja się nie spodziewałem na początku znajomości z nim, że będziemy się tak ZAJEBIŚCIE dogadywać.
No, słony karmel, bardzo smaczny, polecam gorąco czy coś.
*Umieszcza kubek na prowizorycznej wędce i kusi nim Lucka*
Te, weź mnie nie rozleniwiaj po robocie.
NO ŻADNA NO
Ile razy jeszcze będziesz mi to wypominał?
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 21:26; Ja to z początku myślałem, że Wy się na te noże bijecie tak na serio. Bo się nienawidzicie
Uwielbiam wszystko co słodkie, słone też
*czuje się jak puszysta laska na diecie, która zobaczyła kostkę czekolady i podąża za nią*
Why not? Należy Ci się *masuje dalej*
DO KOŃCA ŻYCIA I JESZCZE DŁUŻEJ
Mam nadzieje, że będziesz żył długoo
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 21:35; Naprawdę? Ty, może chciałem mu przypierdolić na początku roku szkolnego, ale nie oznaczało to, iż go nienawidzę do tego stopnia, by go nożem ciachać.
A widzisz, a mam tego więcej. Niczym kotki w piwnicy.
*Ciągnie za sobą czującego się jak puszysta laska na diecie Lucka, by tym samym zamknąć go w piwnicy z ziemniakami*
Może, ale ja tak nie uważam.
*Rozkłada się wygodnie* Co Ty w zaświatach też to będzie mnie nawiedzało?
Przy moim trybie życia jestem w stanie Cię zapewnić, że jednak nie
.
Re: Lucas & Felinus Czw Sty 14 2021, 21:48; Ja nie raz miałem ochotę na pałkę od niego wziąć na boisku i mu przypierniczyć, ale nie mów mu XDD
Powtórze się:
JESTEŚ BEZ SERCA!
*idzie za Felkiem posłusznie, bo chce być ziemniaczkiem do końca świata* *jeśli tylko Felek da mu kakałko, ofc*
Nikt Cię o zdanie nie pyta, leż
Moja moc wyrzutów jest wszędzie
Nie mów tak...