Autor Wiadomość Re: Lucas & Felinus Nie Gru 27 2020, 22:21; Nie doceniasz moich możliwości
byłem cudownym dzieckiem, prawie jak Potter
Ja też nie znam nikogo oprócz Perp... Ale może niedługo uda mi się jakoś go przekonać, żeby schował dume do kieszeni i chociaż o tym pomyślał
Będę czekać
Pamiętam to. Zdecydowanie wolałem ją na tym stołku
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Re: Lucas & Felinus Nie Gru 27 2020, 22:28; Ja nie doceniam? Skądże... A z Avady zdołałeś się jakoś uratować?
Może się uda - z czasem zrozumie, że brnięcie w to samemu nie ma żadnego sensu i lepiej jest właśnie schować tę dumę do kieszeni.
Ciekawe, czy tego dożyjesz.
No co zrobisz, nic nie zrobisz. Plaga chochlików przekonała większość w tym, że dyrektor to nie dyrektor, a po prostu dupa.
I nie mówię tu w kontekście dziewczyny.
Re: Lucas & Felinus Nie Gru 27 2020, 22:39; Co tam Avada! Widziałeś kiedyś moją młodą, jak chce nowy sprzęt do Quidditcha? Normalnie talerze, garnki, patelnie latają po chałpie... I ja to przeżyłem nie raz, nie dwa
Oby, tak było, oby
Czemu miałbym nie dożyć? Planujesz zamach na władze prefekciarską?XD
A co chochliki mają do tego?
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Re: Lucas & Felinus Nie Gru 27 2020, 22:52; Ojezuniu, jak się cieszę, że nie mam rodzeństwa. Pewnie jakoś bym wytrzymał, ale nie byłaby to przyjemność.
Ty to nie wiesz, ile ja zamachów w szkole planowałem.
Że Hampson, zamiast zainteresować się tematem latających chochlików, to siedział sobie na dupie w gabinecie.
Te chochliki rzucały w moją stronę talerzami, przyczyniły się do podpalenia szklarni.
Jak udzielałem korepetycje jednemu typowi, to ledwo co nie rzuciły w niego nożami zarąbanymi z kuchni.
Gareth podczas tego wszystkiego:
Re: Lucas & Felinus Nie Gru 27 2020, 23:02; Nie no, Zośka, akurat w tej konkretnej sytuacji jest wpieniona na mojego starego, że jej żałuje na "rozwój" XD
I żaden nie wypalił, to o czymś świadczy
Nie no, te skurwysyny wtedy to była porażka
Masz racje, z tymi nożami to na pewno wymagało interwencji, a ten kurwa pierdoła...
Nie, nie mam słów
Re: Lucas & Felinus Nie Gru 27 2020, 23:20; Święta są, więc może coś dostała od niego, nie wszystko stracone.
O mojej nieudolności w tej kwestii, nie trzeba mi tego uświadamiać.
No a kto ma.
Re: Lucas & Felinus Nie Gru 27 2020, 23:52; Od jakiegoś czasu już nic nie dają, jak się skapnęli, że rozdajemy znajomym bezużyteczne dla nas rzeczy, bo nawet nie wiemy co to. Mój stary wgl nas nie zna, a żyliśmy w jednym domu dziewiętnaście lat. Ale to chujowy temat do gadania. Sory.
Re: Lucas & Felinus Pon Gru 28 2020, 00:03; Oooch.
Oooooooch.
Ale hej, przynajmniej macie starego.
Re: Lucas & Felinus Pon Gru 28 2020, 13:27; Przecie nie narzekasz.
Luz arbuz, nic się nie stało.
Re: Lucas & Felinus Sro Gru 30 2020, 23:59; 29.12.2020
Siema, zią.
Odstawiłem Ci Maxia do dormitorium.
Nie zdziw się, jak będzie mu trochę odpierdalać. O ile Cię już nie męczy.
Re: Lucas & Felinus Pią Sty 01 2021, 18:41; Co Wy znowu...?
Zaraz ide sprawdzić
Czemu ma mnie męczyć? Nawalony jest?
Re: Lucas & Felinus Pią Sty 01 2021, 19:26; Znowu?
Nie no, nie jest. To nie jest nic, za co mogliby go wywalić.
Amortencja.
Re: Lucas & Felinus Pią Sty 01 2021, 21:28; Wy zawsze coś wymyślicie
Uf??? Kamień z serca normalnie
Serio? Znowu gracie w durnia? BEZE MNIE?
Dobra, napisał do mnie, próbuje go zwabić do pokoju wspólnego gadką, że Ty tu też jesteś XD
Re: Lucas & Felinus Pią Sty 01 2021, 21:31; CO JA OPIE.
Dureń nie ma efektów długofalowych.
Kiedy go wypytywałem, okazało się, że wpierdolił piernika, który najprawdopodobniej był nasączony amortencją. I oczywiście, jak żeby inaczej, pierwszą osobą, jaką zobaczył, byłem JA.
Dobra, jakby coś się działo lub płakał z tęsknoty, to pisz. xD
Re: Lucas & Felinus Pią Sty 01 2021, 21:50; A tak, to fakt
Niby takie niepozorne ciastka, a takie niebezpieczne...
Płacze
Ale nie dajmy mu przejąć nad nami kontroli
Ma iść spać
*5 minut później* Chyba tak prędko nie pójdzie w kime...
Re: Lucas & Felinus Pią Sty 01 2021, 21:55; Odwieczna zasada - nie wpycha się nieznanego jedzenia do gęby. A tym bardziej tych pierników.
Eeeech. Wiedziałem, że tak będzie. Mogłem go już do domu podjebać i przywiązać do kaloryfera, byłby wniebowzięty. XD
Właśnie nie wiem, czy pójdzie, czy jednak będzie miał to w dupie i będzie chciał się ze mną spotkać.
Czemu mnie to nie dziwi...
Słodkiego Snu może zadziała?
Re: Lucas & Felinus Wto Sty 12 2021, 01:16; Zią.
Jesteś chętny, by porobić parę elków?
Skończyły mi się zapasy wiggenowego, ale składniki już zdobyłem.
Moglibyśmy naprawić ewentualne błędy, gdyby jakieś wyszły.
Re: Lucas & Felinus Wto Sty 12 2021, 22:09; Siema
Hmm, porobić parę elków...
Brzmi lepiej niż, chodźmy rozjebać mi auto
Więc dobra
Błędy w czym?
Re: Lucas & Felinus Wto Sty 12 2021, 22:14; Nadal mi się nie chce tego naprawiać, jeździ rozjebane.
Masz jakieś konkretne, ulubione miejsce?
Jestem dupa z eliksirów.
Re: Lucas & Felinus Wto Sty 12 2021, 22:22; Kurwa, Lowell
Mówiłeś, że to nie wymaga naprawy -,-
Na gotowanie elków lubie kącik w bibliotece, ale ostatnio tam jest tyle ludu, że lepiej nie...
Ale jest taki całkiem fajny pokój na szczycie wieży bocznej, może tam?
Spoko. Razem będą nas dwie dupy
Może nie wysadzimy szkoły w dwie sekundy XD
Re: Lucas & Felinus Wto Sty 12 2021, 22:31; Ooooch.
Hm, myślę, że to by była spoko opcja w sumie.
MOŻE to słowo klucz.
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 22:49; No właśnie... tak trochę.
Tzn, nie wiem, o co im chodzi, ale coś napisali o zadawaniu się z czystokrwistymi. I obraniu tej prawidłowej strony...
Re: Lucas & Felinus Sro Sty 13 2021, 22:53; Ale co konkretnie?
To jakiś szantaż?
Grożą Ci czymś?
Weź to sprecyzuj, stary, bo nie wiem czy mam się martwić... Coś z tym robić, czy co