Ostatni raz z nim gadałem bodajże... w piątek? Był najebany w cztery dupy, miałem go odeskortować w jakieś bezpieczne miejsce, ale dałem się skusić na Ognistą.
I koniec końców to ja zezgonowałem, a on ruszył gdzieś chuj dalej.
Felinus Faolán Lowell
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 178
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Mam migrenowe na stanie, gdybyś potrzebował. Ale szczerze to odnoszę wrażenie, że pierwszaki trochę się uspokoiły. Na rzecz problemów ze starszymi, oczywiście.
Aż tak źle? Wiesz, jeżeli nie czujesz się na siłach, to nie widzę żadnych przeciwwskazań, żebyś z tego zrezygnował. Nie ma co się zmuszać, a zdrowie też jest ważne, hej!
O zaręczyny; doszły mnie jakieś słuchy, ale wolę mieć pewność u sprawdzonego źródła.
Ewidentnie lepszym niż Clarke, możesz z nim walczyć o jakąś statuetkę czy co tam rozdają w tych teatrach.
Jaja sobie robię, jeszcze będę komuś mówić, co ma robić...
Gratki raz jeszcze! Dobrze jest widzieć, że się Wam układa, tym bardziej, że rozmawiałem z Alise podczas wyścigu jackalope i naprawdę, pasujecie do siebie.
No kto by się nie stresował? Kupujesz pierścionek, w głowie rodzi się wiele myśli, w jaki sposób to zrobić, stresujesz się potencjalną reakcją... sam bym osiwiał na Twoim miejscu. Ale, jak widzisz, poszło dobrze!
Stresuje się także, bo to również ważny krok. Wiadomo, nie każdy tego potrzebuje, ale człowiek przekracza pewną granicę i wchodzi poniekąd w nowy etap życia. I mimo że jesteście pewni, to macie prawo do stresu - zarówno Ty, jak i Alise.
Uuu, takiego komplementu się nie spodziewałem Dzięki, stary!
Zwłaszcza, mówić, że ma robić dzieci
Dzięki. Naprawdę miło słyszeć, że nawet z boku wyglądamy na dobraną parę.
To znacie się z wyścigu, tak? Kto tam wtedy wygrał? Kogo jackalope był szybszy?
Tak jak mówie, niby jesteśmy siebie pewni i jesteśmy oboje świadomi swoich uczuć, ale jednak gdzieś tam zawsze istnieje niepokój. Choć Alise już wcześniej podczas jednej poważniejszej rozmowy zapewniła mnie, że jest gotowa za mnie wyjść, ale to było w momencie kiedy mój kuzyn Eskil został bez opieki po śmierci babci i wspomniałem, że mógłbym się nim zająć, ale nie dadzą mi praw bo studiuje...
Merlinie, jak Ty tak o tym mówisz, to wydaje się tak złożona rzecz... Ja po prostu nie wyobrażam sobie życia bez niej. Chce, żeby zawsze przy mnie była, a wiem, że obietnica jaką jej złożyłem pozwala na to, żebyśmy mogli snuć wspólne plany.
Tak, teraz kiedy już jest po wszystkim i nawet już w chwili kiedy mi odpowiedziała, była ulga i niesamowita radość. Cudowne uczucie, stary. Nie do opisania.
Polecam spóbować I przeżyć na własnej skórze.
Na razie, oboje mamy ambitne plany skończyć studia i żyć razem. Tylko tyle i aż tyle.
Ale nie martw się - pierwsi z Maxem będziecie poinformowani, jeśli będziemy planować wesele
Felinus Faolán Lowell
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Na pewno nie mówiła tego pod wpływem chwili ani przymusu, więc... Nie negocjowałbym tego słowem "ale", dziewczyna Cię kocha i jest z Tobą szczera.
Czy nie zawsze tak jest? Jak komuś się mówi, to jest proste, jak się słucha kogoś innego, to jest złożone?
To tak, jak sobie nie potrafię obecnie życia wyobrazić bez Maxa. Tyle lat wcześniej w pizdu, czemu ja go wcześniej nie poznałem.
W to nie wątpię, że takie jest! Ale, na litość merlinowską, spróbować na własnej skórze? Ja? Jestem za młody, podziękuję, pasuje mi obecny stan związku.
Plany wystarczające, po co Wam więcej obecnie.
No ja mam nadzieję, że będziemy pierwsi! Inaczej by to była zdrada narodu... A tak naprawdę to się cieszę, że na początku o nas pomyślałeś. No ale się nie dziwię w sumie, tyle zajebistych wspomnień z Durnia i Łazienki Prefektów...
A w ogóle to kiedy ten wyścig był? Bo nawet nie pamiętam.
Co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości.
Dokładnie tak jest! Ja nie wiem jak to działa
Właśnie, czemu się tak dziadoliliście to nie mam pojęcia. Ale widocznie teraz była Wasza pora i tak miało być. Najważniejsze, że się znaleźliście w końcu.
Taki żarcik. Sam wiesz czego chcesz od życia najlepiej.
Obecnie, nic nam więcej nie trzeba.
O kurwa, te partyjki durnia... Teraz mam nostalgiczne przemyślenia.
A tak serio, to faktycznie sporo razem przeżyliśmy. Więc jak mogłoby Was zabraknąć podczas świętowania mojej utraty wolności?
Felinus Faolán Lowell
W sumie fakt. Hipokryta ze mnie, że Wam to wypominam, skoro nam z Alise chyba prawie tyle samo czasu zajęło zrozumienie swoich uczuć do siebie
Ale wracając do Was - naprawdę, cieszę się, że jesteście szczęśliwi. Nawet nie wiesz jak bardzo. Obaj na to zasługujecie
Osiemdziesiąt procent ludzi na świecie nie wie, także nie przejmuj się
Weź mi nie przypominaj. Ta Cesarzowa się wtedy uwzięła. Z perspektywy czasu mnie to śmieszy, ale jak sobie pomyśle tak dłużej, co my tam wyprawialiśmy, to troche mnie to przeraża (wiesz z perspektywy heteryka )
Nawet jakby sam Voldemort zmartwychwstał i Was zaatakował, to nie byłaby żadna wymówka. Po prostu musicie tam być ze mną.
Felinus Faolán Lowell
Dobrze jest w sumie od kogoś o tym słyszeć. Jeszcze długa droga przed nami, ale wreszcie rozumiem, dlaczego ludzie chcą się wiązać na całe życie.
Czasami myślę, że zamiast skupiać się na tym, co chce się mieć w życiu, należy docenić to, co się ma. Skoro osiemdziesiąt procent osób na świecie nie wie...
Ojtam, zabawnie było przecież! Poza tym, wtedy jeszcze uważałem, ze jestem aseksualny, więc... No, dopiero na początku tego roku byłem w stanie przed sobą przyznać, że jednak kurwa nie.
Ej, może kiedyś pogramy sobie ponownie w partyjkę Durnia? Wiesz, jak za starych, dobrych czasów. Obiecuję, że nie będę Cię macał.
DOBRZE, DOBRZE, będziemy. Może w częściach, może w całości, jeszcze zobaczymy.