C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Ehhh to był ciężki dzień... Chciałem się po ludzku przejść po okolicy i najpierw jakiś posąg kazał mi złożyć ofiarę ze świeżego, surowego mięsa, potem złamałem kostkę, a na koniec chciałem odpocząć w rezerwacie dla fenri i akurat jakieś dwa samce obok mnie zaczęły się bić no i jeden mi przypierdolił z kopyta powodując zerwanie mięśnia....
Spokojnie! Żadnej ciąży nie będzie przez następne dużo czasu, nie martw się. Ale no wiesz, szlugi, alko i takie tam..
Taka to pożyje! Widać, że się dobrze zakręciłeś, nie ma co
A coś w kwestii seksu się zmieniło, czy nadal czekacie?
A no chyba, że taka była sytuacja. Sam już nie ogarniam tych powiązań ludzi w zamku. Tym bardziej to ona powinna podjąć decyzję. Albo może zaproście Brewera na piwo i w trójkę pogadajcie? Tak by było chyba logicznie.
W najgorszym wypadku poślę po Felka. Ziomek ma tyle wiggenowego, że mógłby nim zalać całe szkolne jezioro. W każdym razie utrata kończyn i śmierć nam nie grożą, więc jestem dobrej myśli!
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
Żyje. Na szczęście. Chociaż kilka razy było blisko, kiedy metalowe sztućce chciały mnie zabić.
Generalnie przyciągam złom
A Tobie co się "pofarciło"?
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Jezu, mam nadzieję, że żyjesz! Weź chodź w jakiejś bańce, czy coś może?
Ze mną nic wielkiego. Czuję się dziwnie mocny pod względem czarów, ale też raz, czy dwa coś mi w ryj wybuchnie, więc po prostu nie korzystam z różdżki za bardzo.
... ... ...
Słuchaj.. Pamiętasz jak mówiłeś, że... że no... Jak coś, to mam do Ciebie uderzać?
No jasne!
Nawijaj
Maximilian Felix Solberg
Tak, to dokładnie tak wygląda, że podczas śniadania wyjmuje z ramienia kilka widelców i od razu w ruch idzie któraś Vulnera
GDZIE?! W KANADZIE?
Gdzie Cie tam zawiało?
Zacznij od konkretów
Potem będziemy się wdrażać w szczegóły
Maximilian Felix Solberg
Ja nawet nie zdąże o tym pomyśleć, a on jest już na podłodze
Kraj w pizdu daleko, ucieczka, odpoczynek - brzmi zajebiście!
A tak serio? Przed czym spierdalasz?
KURWA, SOLBERG NAWET NIE PIERDOL, ŻE SIĘ WRÓCIŁEŚ DO ĆPANIA
Po kiego chuja ja sie pytam?
Nie gadaj, że to przez tego starego obsrańca, którego zrzucili teraz ze stołka dyrektora, przez to, że nie pozwolił Ci studiować
NO KURWA, NIE WIERZE, ŻE ZNOWU TO ROBISZ
...
Maximilian Felix Solberg
No stary, przecież Ci mówiłem, że Ci wpierdole, jak znowu zaczniesz! Nie mówiłem?!
Przecież gadaliśmy o tym. Jak się pierdoli to musisz spróbować inaczej to załatwiać.
Przychodzisz do mnie, pijemy, nie wiem napierdalamy w tłuczku, gadamy co Ci leży na wątrobie
Jak to nie tylko? To co się jeszcze stało?
Maximilian Felix Solberg
Jak nic innego nie pomaga, to właśnie, że Ci wpierdole, stary!
Właśnie, wszystko ma jakieś chujowe efekty uboczne, więc czemu idziesz tą drogą, w którą wpierdoliła się Twoja matka, co? To nie jest wystarczający przykład na to, że nie dość, że to nic nie daje, to jeszcze sprawia, że Twoje życie jest jeszcze bardziej chujowe?
Kurwa, Max... Wybacz mi te słowa. Ale ja już naprawdę nie wiem co mam robić i jak z Tobą rozmawiać. Nie chce patrzeć jak siebie niszczysz...
Masz mnie, masz Felka. Pomyśl o nas.
I... co?
Maximilian Felix Solberg
BO KURWA INACZEJ NIE POTRAFIĘ, OKEJ? A w ten sposób przynajmniej mogę się od tego całego gówna odciąć i jakoś funkcjonować. Jeśli myślisz, że mi z tym zajebiście, to się kurwa mylisz.
Poza tym nie chciałem w to bagno znowu wchodzić. Miał to być raz tylko, ale oczywiście wyszło jak kurwa zawsze.
Spokojnie, nikt Ci nie karze patrzeć. Jakbym wiedział jak sobie z tym poradzić to bym kurwa nie pisał, ale przepraszam bardzo, że już kurwa nie daję rady.
CAŁY CZAS O WAS MYŚLĘ. Gdybym nie myślał, to pewnie bym nie wrócił nawet z tej pokurwionej Arabii.
A z Felkiem.. Też nie jest idealnie...
Kurwa, Lu BŁAGAM CIĘ, nie mów mu o niczym. Przecież to będzie koniec...
i... chcieli mnie zajebać. Tak no, na śmierć...
Jakoś udało mi się spierdolić, ale.. No.. Musiałem przy tym sobie trochę pogorszyć i tak już chujowy stan...
Słuchaj, Ty nie funkcjonujesz w takim stanie. Ty egzystujesz jak jakiś kurwa jebany dementor. Niestety nie da się odciąć od - jak to pięknie nazwałeś - tego gówna. Życie kurwa będzie Cię jebać z każdej strony i chodzi o to, żeby się nie dać!
Jezu, stary nie jesteś już dzieciakiem, powinienieś wiedzieć, że jeśli postanowiłeś z tym skończyć to NIE MA, ŻE JEDEN RAZ MOŻNA
Wiesz co myśle?
Że nie wiesz jak sobie z tym poradzić, bo po prostu nie znasz innego rozwiązania. Bo stara właśnie tak załatwiała sprawe, bo tak jest najprościej i... to jebane życie człowieka zżera i idzie najmniejszą linią oporu
Ja to rozumiem, stary
I mam zamiar zrobić wszystko, żebyś już więcej tego gówna nie wziął
Choćbyś miał się do mnie wprowadzić
Generalnie związek nigdy nie jest kolorowy. Już nawet nie pytam o Wasze problemy. Ale nie powiem mu. Powinniście sami o tym pogadać.
Kurwa
Kurwakurwakurwa
Max
Czemu wcześniej mi o tym nie powiedziałeś?
Japierdole, jebane skurwysyny
Maximilian Felix Solberg
No tak, łatwo powiedzieć jak nie wiesz ile ulgi to przynosi. Przez ten syf przynajmniej CHCE MI SIĘ egzystować. Nawet jak powodem jest kolejne przygrzanie.
Kurwa...
Nie to miałem...
Zresztą jebać.
Myślałem, że sobie poradzę. Tyle czasu już byłem czysty, że nie spodziewałem się, że jeden raz tak mnie wciągnie. No ale widać się myliłem.
I masz kurwa jebaną rację! Próbowałem inaczej. Może nie z każdej strony, ale kurwa próbowałem i NIC nie działało. I tak, ten sposób jest najprostszy, ale też daje kurwa widoczne efekty. Jakbym miał czekać na cud to bym się kurwa nie doczekał.
Nie mogę Ci obiecać, że od teraz będę czysty. Kurwa, ja wiem że NIE BĘDĘ. Ale nie daję już rady i musiałem... Po prostu musiałem komuś powiedzieć.
Żebyś kurwa nie myślał, że chcę sobie jebnąć gdzieś w rowie złotego strzała i po to wyjechałem. Po prostu potrzebuję czasu żeby jakoś to ogarnąć.
Daj spokój, nie będę się wprowadzał do Ciebie i Aliny.
Dzięki... Jak wrócę to spróbuję. Jeżeli będzie w ogóle w domu...
Jak miałem to niby zrobić? "SIEMA LUCAS, No fajny trening. A TAK BTW, to chcieli mnie zajebać i ledwo uszedłem z życiem."?
Chcę po prostu wymazać to z pamięci i żebym kurwa mógł spać bez tego jebanego łapacza snów. Żebym mógł kurwa żyć bez ciągłym flashbacków do tego gówna i żeby kurwa nie rzygał jak tylko przechodzę obok ogrodniczego i czuję ten jebany zapach wilgotnej ziemi...
Stary, a nie myślałeś...
Mam namiary na zajebistą psycholożke (i równie zajebista z niej dupa, aż miło popatrzeć). Może to to z nią powinieneś pogadać? Może ona zna inne wyjście?
Bo teraz jak mi opisałeś to co mógłbyś zrobić w tej Kanadzie, to serio mnie wystraszyłeś, Max
Ja mówię serio. Mógłbyś z nami zamieszkać, nie po to, żebym Cię pilnował, ale żebyśmy mogli więcej czasu spędzać razem, gadać, pić, cokolwiek.
Eh, ja wiem, że to było cholernie trudne... Ale naprawde powinieneś z kimkolwiek o tym pogadać. Bo to przynosi ulgę. Małą, bo małą. Ale zawsze to coś.
Kilka takich małych rzeczy, które się skumulują, odciągną Twoją uwag albo zajmą na chwilę - to wszystko jest lepsze od tego co robisz teraz. Ja to wiem, Ty to wiesz. Musisz być tylko silny, chłopie
Chcę być Twoim wsparciem, bo jestem Twoim przyjacielem. I chcę być blisko, bo zwyczajnie się kurwa o Ciebie boje
Maximilian Felix Solberg
Na tym to polega. Nie ma na stałe więc ciągle poprawiasz...
Ja Ciebie też. Wiesz o tym. I dlatego.. Dlatego przyszedłem z tym do Ciebie.
Nie wiem... Jakoś nie jestem przekonany do tych całych terapii. A już na pewno nie do magicznych...
SPOKOJNIE. Przyjechałem tu.. No głównie to trochę pomyśleć, ale oczywiście chuj mi na ryj, po nawet pierwsze lepsze źródełko przypomina mi o tym, co widziałem gdy byłem z Boydem w lesie...
Wiem stary, ale sam pomyśl, jakby to wyglądało. Feli tyle co się wprowadził i co bym mu powiedział? "No mieszkaj sobie z moją rodzinką ja wypierdalam do Lu?
Próbuję wrócić do eliksirów, ale narazie... No nie jest to łatwe, chociaż wiem, że bez tego już w ogóle będzie dupa.
Nic mi się nie stanie, okej? Ogarnę to... Jakoś....
...
Fakt. Chujowo by to wyglądało
Stary?
Bo przyszedł mi do głowy pewien pomysł, kiedy wspomniałeś o elkach...
Ale... chyba jest pojebany
Maximilian Felix Solberg
To kompletnie szalone, ale... Pomyślałem, że moglibyśmy otworzyć klub.
I tak planowałem zainwestować w coś pieniądze, bo mam w planach jeszcze staż w Mungu. Nie ważne. Ważne, że pomyślałem, że mógłbyś mi pomóc
W sumie to, byłbyś nawet szefem, bo więcej ogarniasz z tym imprezowych rzeczy. Ale też, spędzalibyśmy więcej czasu razem i... no pomyśl, jaka to byłaby frajda!
Maximilian Felix Solberg
Daj spokój, nikt się nie spodziewał, że coś takiego wyniknie ze zwykłej wycieczki na pustynie.
Troche wydaje się to szalone, ale jak nie teraz, to kiedy?
Serio, już dawno myślałem o czymś swoim
Już widze te imprezy tematyczne, zapraszanie muzyków. To będzie sztos!
Kasą się nie przejmuj. Mam odłożone. A więc Twoim wkładem będzie "menadżerowanie"
I tak. Musiałbyś mi obiecać, że będziesz czysty.
Ano tak, że jak powiedziałeś o eliksirach, to przypomniał mi się nasz, który w sumie był zrobiony dla funu, dla rozrywki. A taki klub, to tez coś w naszym stylu. Zabawa, muzyka, alkohol, ładne barmanki
Przemyśl to
Maximilian Felix Solberg
Noo.... W sumie tak. Zresztą, nie żebym miał lepszą perspektywę na robotę...
Kurwa stary, jestem totalnie za tym pomysłem! Nie wiedziałem, że kminisz o czymś swoim, a co jak co, ale na używkach to my się znamy. Chociaż nie jestem pewien, czy znamy się na zarządzaniu czymś takim
Znaczy wiesz, kasę i tak bym Ci w końcu spłacił no nie?
Kurwa to nie jest łatwe, ale no chciałbym...
A obok barmanek tancerki?
Pomysł jest zajebisty! Ale no muszę wrócić i ... ogarnąć się najpierw.
Słuchaj, mówię Ci, żebyś się na razie tym nie przejmował. Będziesz chciał i będziesz miał, to spłacisz, nie - to nie. Oddasz w naturze
Kurde, Solberg kusisz mnie do złego. Jak Alina zobaczy te tancerki to padnie. No ale, klientele to by podniosło, bo nie wiem czy jest taki klub w naszym regionie
Spokojnie, ogarnij. Ja się dowiem jak wyglądają ogólnie formalności co do prowadzenia takiego czegoś
Ale ogólnie, to widziałem już w Londynie lokal do wynajęcia. Co prawda do porządnego remontu podobno, ale no nie zaszkodzi go sprawdzić
Maximilian Felix Solberg