C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Posika się z radości. Jeszcze gdybyś jej załatwił miejsce jako szukajka w drużynie...
Jedziemy do Eskila i babci. Zaprosili mnie i Zośkę. Miło, nie? Już się nie mogę doczekać. Wreszcie jakieś normalne święta a nie sztywna kolacja i jakieś pierdolnięte rozmowy o dupie marynie....
A Ty wracasz do domu?
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Nie mówiłem Ci? Mam kuzyna. Dowiedziałem się jakieś kilka tygodni temu. Jest synem brata kobiety, która mnie urodziła. Ale fajny dzieciak, tylko troche pogubiony ze swoją wilowatością...
Szczerze? Chciałbym. Nie mam zamiaru obchodzić tak świąt jak do tej pory w Wiltshire. Dobrze, że Zośka tez ma teraz swoje mieszkanie z Cali, to tez nie musi tam wracać w przerwach.
Zawsze coś.
O, to widze, że wszyscy mają święta naprawde wśród bliskich
Maximilian Felix Solberg
Jakbyś miał jakieś wątpliwości, to nie - we mnie nie płynie ani kropla krwi wili. Bo pewnie mogłeś mieć nie raz takie wrażenie, patrząc na swojego najlepszego kumpla
To w sumie on mnie znalazł, bo babcia chciała odnaleźć swojego "zaginionego" wnuka i Eskil znał tylko nazwisko, więc mnie zagadał, ja podpytałem ojca o biologiczną matke i wyszło, że jesteśmy kuzynami.
A Eskil jest jeszcze większym magnesem na kłopoty niż Soph, więc no. Ale widze, że przez to, że jako tako babcia go nijak nie ograniczała, jest troche rozpuszczony, więc czemu się dziwić. Ale mimo wszystko to dobry dziciak.
One z Sophie od dawna sie przyjaźnią, więc chyba razem to obmyślały.
Nooo, ostatnio mega dużo się dzieje...
Wgl nie wiesz o co mogły kłócić się Olivia i Julka? Słowo daje, że słyszałem Twoje nazwisko kilka razy, jak je mijałem na schodach ostatnio... I zdecydowanie nie wyglądało to jak miła pogawędka.
Maximilian Felix Solberg
Nawet nie wiesz jak. Obaj się cieszymy i o dziwo bardzo szybko złapaliśmy dość dobry kontakt, ale nie chce zapeszać, bo za te wszystkie akcje musze go krócej trzymać chyba, bo inaczej źle skończy
Tanio? Myślałem, że da friko! Już tyle razy byłeś mi przysługę winny, że raz czy dwa ich przypilnujesz, to będziemy kwita
Nie radze. Już kiedyś wydawało mi się, że do niej zarywasz, nie chce drugi raz krzywo na Ciebie patrzeć
To znaczy wiesz, myśle, że pani prefekt jest o Ciebie zwyczajnie zazdrosna, bo jednak na balu byłeś z Brooks, coraz więcej się z nią szlajasz, a ona to raczej z tych lasek, które jak upatrzą faceta to oczy wydrapią innym. Ale w sumie, czekaj... Ty Callahan chyba nic nie obiecywałeś, co?
Maximilian Felix Solberg
Jakoś ze szkodami sobie poradzę. Coś tak w uzdro umiem
TO KTÓRY? EJJJJ
Laski to czasami są jeden wielki absurd. Jak dobrze, że Alina jest normalna...
Pytam, bo może coś się zmieniło, skoro nawet byliście przez chwilę na etapie dziecka i ty jej tak niezłomnie wierzyłeś...I broniłeś. Nie wiem, kurwa, macie jakąś chorą tą relacje
Maximilian Felix Solberg
No ja myśle, bo mamy Puchar do zdobycia, eliksir do uwarzenia i świat do zdobycie, jak się będziemy żreć to będzie trudniej XD
Dam znać, jak będą coś kombinować i będą potrzebne posiłki
Nie no, szwagrem mógłbyś być, ale nie obracającym moją siostrę, czemu nie da sie inaczej?
Trzymam, tylko gorzej jak w końcu będzie miała mnie dość. A to jest bardzo prawdopodobne XD
Ojej, tak mi się napisało, wiesz o co mi chodzi. Wierzyłeś, po pierwsze, ze to Twoje, po drugie, w ogóle, że jest w ciąży. Musiałeś być jej pewnym w jakiś sensie
W tej chwili... nie uwierzyłbym. Booo nie ma żadnych podstaw, żeby twierdzić, że to mogłoby być moje dziecko, bo nie spaliśmy jeszcze ze sobą
A mówiłeś, że jesteście przyjaciółmi. Ja wiem, ze sytuacja trochę się zmieniła, ale jednak byliście chyba dość blisko, nie?
Maximilian Felix Solberg
Wszystko się da. Normalnie Cię nie poznaje, gdzie Twoja wiara z siebie?
Ah, no tak pamiętam to sexi wdzianko policjanta
NIE, NIE MOŻESZ
Bo wtedy już nie będziesz moim kumplem
Staram się, staram
Tak, to że spaliście ze sobą, mogło oznaczać, że mógłbyś być ojcem, ale nie wykluczało to faktu, że mogło być więcej kandydatów, prawda? Ale jednak wierzyłeś, że nie ma, wiec uznaję, że musieliście być dość blisko emocjonalnie ze sobą
No ja wiem, ze do tej pory każda moja znajomość z dziewczynami sprowadzała się do łóżka, ale widzę, że z Alise jest inaczej, dlatego nie chce też, żeby czuła się taka jak reszta. Bo nie jest. A na wszystko przyjdzie czas.
Tak, stary. Sam nie wierzę, że to mówię ^
Kumam. Wszystko nagle się przewróciło do góry nogami. I włąśnie dlatego boję się, że zawsze, nawet jeśli jest tak dobrze i człowiekowi wydaje się, ze jest pewny, trzeba być przygotowanym na to, że coś może się zmienić i wszystko pierdolnie...
Maximilian Felix Solberg
Ja Ci ją na nowo rozbuduje, zobaczysz. Daj mi tylko czas
U Walsha nie. Ale po tej lekcji wracałeś do zamku i mnie spotkałeś, nie pamietasz? Tak nam się miło FLIRTOWAŁO, kocie XDD
Ciekawe czy znajdziesz. Zobczymy jak Ci to wyjdzie
Staram się działać
Ja się nie wypowiem, bo jej nie znam. Ale dobra, niech Ci będzie, że można było tyle wywnioskować z jej reputacji
Zależy jak cholera. Wiesz dobrze, że wcześniej nie chciałem dopuścić do tego, żeby jakaś laska wywołała u mnie jakieś większe uczucia. A jej pozwoliłem i nie chce zapeszać, ale czuje się z tym zajebiście dobrze.
Jebnie raz na jakiś czas, kiedy najmniej się spodziewamy. Dlatego patrz wyżej, nie wiem czy moje szczęście długo potrwa, czy się nie scykam w pewnym momencie i tego nie zjebie...
Maximilian Felix Solberg
NIE! Ja pierdolę, nie mów, że tamta laska to byłeś Ty...
No kurwa, wiedziałem...
Starasz się działać? To nie brzmi obiecująco, ale założę, że wiesz co robisz
Oj wiem bardzo dobrze, dlatego powinienem chyba pogratulować Alinie, że Cię tak złapała. Ważne, że jest Ci z nią dobrze, no nie?
Jak będziesz dalej cenił książki bardziej niż własną laskę, to gwarantuję, że jebnie. A tak serio, to jak nie zjebiesz celowo to na ten moment nie widzę, żeby miało jebnąć. Jej też chyba bardzo na Tobie zależy.
Wiem co robię, przynajmniej czynie jakieś postępy, nie bij
Zawsze z biblioteki idę prosto do wieży Ravu
Ty jej lepiej nie gratuluj, bo to będzie podejrzane i jeszcze się rozmyśli. Ale tak, dobrze się z nią czuję. I nie wyobrażam sobie, jakby miała zniknąć znowu tak jak w te wakacje. Chyba bym jej nie puścił.
Mam nadzieje, stary, mam nadzieję
Maximilian Felix Solberg
Czuje się źle z tą czarną dziurą w pamięci z tego wieczoru...
Serio? I moje plany idealnego, książkowego związku legły w gruzach. Teraz to na pewno spierdole, bo bez podręcznika jestem głupi cymbał
Proponowała coś takiego, więc jeśli nie uda mi się na wakacje ogarnąć stażu w Mungu, to pewnie pojadę tam na wolontariat. Przynajmniej będziemy razem.
Maximilian Felix Solberg
Ty, to jest nie głupi pomysł! Ciekawe czy jakość tych wspomnień byłaby taka sama jak po jakimś czasie tych, przeżytych na trzeźwo XD
Podejrzewam, że nikt nie pomoże, bo każdy związek jest inny, ale dzieki
Że niby Sky ekspert od związków?
Chcesz, to Cię zabierzemy na takie wakajki
Maximilian Felix Solberg
Hmm, to zależy co tam się działo, bo jeśli tylko się lizaliśmy to jakoś to przełknę (bez urazy), ale jak coś więcej, to chyba wolę tego nie pamiętać
Fakt, dość długo są razem. Może bym i zagadał, ale nie znamy się chyba na tyle dobrze xD
Nie lubisz smoków? Byłeś już w Rumunii? Nie chcesz patrzeć tam codziennie na najpiękniejszą parę w szkole?
Maximilian Felix Solberg
No ja nie wiem do czego jestem zdolny po takim combo XD
Myślisz? Bedzie tak nawijał o swoim związku i dawał mądre rady kolesiowi, którego widzi tylko na zabraniach prefektów? XD
BYŁEŚ W RUMINII??
Nie chodzi o jakieś poważne plany, ja przecież też nie wiem co bedzie za miesiąc, dwa. Po prostu pozwól sobie pomarzyć
Nie pozwole Ci za sobą tęsknić, mordo
Maximilian Felix Solberg