Czarodzieje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Share

Wielka Sala

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Strona 20 z 39 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 39  Next
AutorWiadomość

Bell Rodwick
Bell Rodwick

Absolwent Gryffindoru
Czystość Krwi : 90%
Galeony : 4902
  Liczba postów : 4482
http://czarodzieje.forumpolish.com/t58-bell-rodwick
http://czarodzieje.forumpolish.com/t243-bell-rodwick
http://czarodzieje.forumpolish.com/t7785-bell-rodwick#216614
http://dzika-mafia.blog.onet.pl/
Wielka Sala - Page 20 QzgSDG8

Gracz

Wielka Sala - Page 20 Empty

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 11 Cze - 0:47;

First topic message reminder :

Wielka Sala

Największe pomieszczenie w zamku, to tu odbywają się wszystkie uczty i bale. Oświetlone jest przez lewitujące w powietrzy tysiące świec. Wspaniałe, wysokie sklepienie zawsze odzwierciedla prawdziwe niebo, bez względu na to czy świeci Słońce, czy pada deszcz. Każdego ranka, przy śniadaniu zlatują się sowy przynosząc gazety i listy od rodziców oraz znajomych. Lądują przy stołach czterech domów - Slytherinu, Ravenclawu, Hufflepuffu i Gryffindoru, które zawsze zastawione są mnóstwem pysznego jedzenia. Na samym końcu sali ustawiony jest mniejszy stół, nauczycielski, gdzie na honorowym miejscu zasiada dyrektor.

Ostatnio zmieniony przez Bell Rodwick dnia Sob 6 Wrz - 16:00, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość

Andrea Amore

Uczeń Slytherin
Rok Nauki : VI
Galeony : 372
  Liczba postów : 364

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:33;

Speszyła się lekko. Czy ona nie ma za długigo języka?! Musi to sprawdzić, ale dopiero w dormitorium.
- Randy - powiedziała cicho, mając nadzieję, że dziewczyna nie usłyszy.
- Kto na przykład? Mi tam by nawet pasowało, ale to nie ja o tym decyduję. Trudno jest znaleźć w Slytherinie osobę, z którą mogłabym porozmawiać.
Zalożyła buty. Juz dość się wygimnastykowała.
Powrót do góry Go down

Gabrielle Papillon

Uczeń Ravenclaw
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Galeony : 1125
  Liczba postów : 2118

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:34;

- Randy? Poznałam go niedawno. Jest przystojny... i miły. Chociaż lubi robić psikusy - powiedziała, myśląc o sytuacji w pokoju wspólnym Krukonów.
- Nie ma zbyt wiele takich osób, ale jest kilka. Choćby Alexandria Wintworth. Na co dzień dumna i wyniosła, ale zyskuje przy lepszym poznaniu - powiedziała.
- A co do tych osób... to jest takich dwóch, którzy mnie irytują. Narciss Aładin i Oliver Evans. Mają charakter - skwitowała.
Powrót do góry Go down

Andrea Amore

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:34;

- Nie poznałam ich osobiście, ale znam ich z widzenia, chociaż dawno ich nie widziałam. Chyba mają kryzys. Wcale się do siebie nie odzywają - powiedziała.
- Tak - przytaknęła, kiedy Gabi mówiła o Randy'm. - Jego raczej zna większość szkoły - uśmiechnęła, tez uważała, że chłopak jest przystojny, miły, ale nie tylko. Jednak te uwagi zachowała dla siebie.
- Nie chodzimy do czyichś pokoi, bo wiem, że będziemy tam niemile widziani - podsumowała.
Powrót do góry Go down

Valentin Favreau

Uczeń Slytherin
Galeony : -2
  Liczba postów : 231

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:35;

- Raczej często mam okazję spotykać ludzi z którymi niełatwo jest mi się dogadać - przyznał, właściwie Valentin lubił się nieco posprzeczać. Spojrzał na Juliette z lekkim uśmiechem.
- Tak, zdecydowanie było wtedy dość śmiesznie - przyznał i upił nieco alkoholu.

Jul:
- Ja też coś o tym wiem. Ja po prostu taka jestem, a strasznie irytuję mnie jak ktoś chce być na siłę złośliwy. - wywróciła oczami po czym położyła ręce na stole. Kątem oka zerknęła na dwie, plotkujące dziewczyny.
Powrót do góry Go down

Vivien Vásquez
Vivien Vásquez

Uczeń Ravenclaw
Galeony : -7
  Liczba postów : 444

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:35;

Viv pokiwała głową, opróżniając drugą szklankę. Uśmiechnęła się słysząc słowa dziewczyny.
- Trzeba się z tym urodzić- powiedziała ironicznym tonem Vivien. Po czym zwróciła głowę w stronę Valentina.
- W zasadzie... To wszystkiego najlepszego z okazji imienin- powiedziała zaskoczona, że wcześniej o tym nie pomyślała.

Jul:
Nawet nie zdała sobie sprawy ze zbieżności imion. Fakt, dzisiaj były imieniny Valentina.
- Tak, najlepszego. - pokiwała głowa, uśmiechając się do niego lekko.
Powrót do góry Go down

Gabrielle Papillon

Uczeń Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:36;

- Właśnie coś się nie odzywają do siebie. A takie były papużki nierozłączki... - zakpiła sobie z dwóch Ślizgonów.
- Myślę, że ty znasz Randy'ego lepiej. Ja go znam tylko kilka dni - powiedziała. Domyślała się, że nie był on Andrei obojętny, ale nie zdradzała swych podejrzeń.
- Wiesz... chyba to nie jest dobre miejsce na naszą rozmowę. Zbyt dużo ludzi może dowiedzieć się, co sądzimy o innych ludziach. Poza tym... niektórzy uważają nas za plotkarki.
Powrót do góry Go down

Andrea Amore

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:36;

- Sami o nas, to znaczy o mnie, plotkują. Nie widzisz? - wpatrywała sie uparcie to w Valentina, to w Vivien. Najmniej w Juliette. Z sie nie pokłóciła, a raczej wymieniły między sobą kilka zdań.
- Nie zależy mi za bardzo na znajomości z takimi ludźmi. A podobno krukoni są tacy mądrzy.
- Jeśli chcesz, możemy stąd iść. A przynajmniej ja, bo jeszcze opinia o Tobie zostanie zszargana przez moje towarzystwo, a tego raczej nie chcesz.
Powrót do góry Go down

Valentin Favreau

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:37;

- Tak, tego nie da się nadrobić na siłę - przyznał im rację.
Zaśmiał się cicho słysząc życzenia od nich z okazji imienin, zwykle właściwie nie przywiązywał wagi do tego dnia. Wszak obchodził je w taki dzień, że trudno byłoby o nich jemu samemu zapomnieć.
- Och dziękuję wam - powiedział z uśmiechem. Dolał im i sobie trochę alkoholu do szklanek i sam upił nieco.
Powrót do góry Go down

Gabrielle Papillon

Uczeń Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:37;

- Wiesz, czasem sobie myślę, że Tiara pomyliła się, przydzielając Vivien do Ravenclawu.
- Plotkują o nas... niech gadają. A opinia to tylko opinia. Zresztą i tak rzadko z kimś gadam. Ludzie unikają mnie i bez tego, że z tobą rozmawiam. No bo kto chciałby gadać z nudną Krukonką, kujonką, nie będącą duszą towarzystwa? Chyba tylko ktoś taki jak ja. A takich ludzi nie ma zbyt wielu - stwierdziła z żalem.
Po tym ziewnęła przeciągle.
- Jestem już zmęczona. Niestety, ale zostawię cię tu. Poza tym nogi mnie już boją od tych butów.
Wstała od stołu i skierowała się ku wyjściu.
- Dobranoc - powiedziała i wyszła.
Powrót do góry Go down

Vivien Vásquez
Vivien Vásquez

Uczeń Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:38;

Jul:
Uniosła szklankę do góry.
- Valentin, Twoje zdrowie! - wniosła toast, patrząc na chłopaka. Miała trochę żalu do siebie, że o tym nie pomyślała.

Viv:
Vivien ponownie pomachała ręka, tym razem do wychodzącej Gab i bez ironii, jak wcześniej do Andrei. Również uniosła swoją szklankę. Uśmiechnęła się lekko do dwójki ślizgonów.
- O tak, żebyś spotykał na swojej drodze ludzi, którzy Ci odpowiadają- powiedziała patrząc na chłopaka.
Powrót do góry Go down

Andrea Amore

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:38;

- Dobranoc - pożegnała krukonkę, która odeszła od stołu.
Andy, nie chcąc podchodzić do ślizgonów, pozostała przy innym stole. Tutaj zjadła kolację, ale nadal wpatrywała sie w swój stół. Widać, że Viv nie była zwykłą krukonką. Ona w ogóle nie pasowała do tego domu. Lepiej dogaduje się ze Slytherinem.
Przestała rozmyślać i wstała od stołu. Z gracją minęła stół ślizgonów, w tym tą trójkę i wyszła. Już jej nie było.
Powrót do góry Go down

Valentin Favreau

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:39;

- Dzięki - powtórzył z lekkim uśmiechem i napił się ze szklanki swojego alkoholu. Pomyślał, że jak dobrze, iż postanowił zabrać go ze sobą.
- Mam nadzieję, że tak będzie - stwierdził w odpowiedzi na życzenia Vivien, wszak bardzo trafione. Z resztą właściwie i teraz po części już tak było. Spotykał ludzi, którzy mu odpowiadali. Tymczasem na Ślizgonkę, która to opuściła Wielką Sale, nawet nie zwrócił uwagi.

Jul:
Juliette powoli sączyła alkohol. Nie obracała się za siebie, więc nie dostrzegła opuszczających WS dziewczyn.
- Ach, właśnie Vivien. Jak udało Wam się lepienie bałwana? - spytała, nawiązując do jej ostatniego spotkania z Javierem. - Widziałam Was tylko przez moment, a potem musiałam znaleźć kota. - wywróciła oczami.
Powrót do góry Go down

Vivien Vásquez
Vivien Vásquez

Uczeń Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:40;

- Mam nadzieję, że póki co tak jest- powiedziała do Valentina i wypiła za niego spory łyk alkoholu.
- Bałwana?- Viv przez chwilę zastanawiała się skąd Juliette wie o nim, po czym przypomniała sobie ich pierwsze spotkanie, zaśmiała się- Ach... bardzo dobrze. To było całkiem ciekawe zajęcie. Tylko teraz Richard stracił czapkę, gdyż ktoś ją ukradł... I mam problem z Javierem, który upiera się, że jest to Eleonora, co jest absurdalne. To widać, że to mężczyzna.
Viv z uśmiechem popatrzyła na butelkę z której ubyło już 3/4 mocnego napoju.

Jul:
Patrzyła na nią z lekkim rozbawieniem.
- Nie zdziwiłabym się, gdyby to była sprawka mojego kota. Jest naprawdę nieokrzesany. - powiedziała po czym napiła się alkoholu.
Powrót do góry Go down

Valentin Favreau

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:40;

- Jakiego masz kota? - Zapytał przenosząc wzrok na Juliette, gdy ta o tym wspomniała.
- Lepiłaś bałwany? - Zapytał z rozbawieniem. Dawno ani tego nie robił, ani nie widział, żeby ktoś z jego znajomych tym się zajmował. Napił się jeszcze trochę napoju ze szklanki. Wypili go już tu trochę i miał wrażenie, że jak wstanie będzie mu się nieco kręciło w głowie. Wszak nie był to słaby alkohol.

Jul:
- Mam, ale ciągle pozostał bez imienia. - przyznała. Odstawiła pustą szklankę. - Ja już podziękuję. Jutro nie będę mogła wstać. - skwitowała. Zaczęła bawić się swoją maską karnawałową.
Powrót do góry Go down

Vivien Vásquez
Vivien Vásquez

Uczeń Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:41;

- Też mam kota. Jaki jest twój?- zapytała Juliette, opróżniając w tym czasie kolejną szklankę. Czuła już na sobie pierwsze znaki wypicia dużej ilości alkoholu.
- Lepiłam- powiedziała z uśmiechem- To bardzo rozwijające i ciekawe zajęcie, aż się przypominają cudowne lata młodości. Lepsze niż rzucanie śnieżkami. Spróbuj kiedyś.

Jul:
- Bardzo przypomina mi mnie. - powiedziała z lekkim uśmiechem. - Jest czarny i ma zielone oczy. - opisała go. - Zdecydowanie jest typem niezależnym, ale to mi odpowiada. - dodała.
- Nie pamiętam kiedy ostatnio lepiłam bałwana. To chyba musiało być w zeszłym stuleciu. - powiedziała z rozbawieniem.
Powrót do góry Go down

Valentin Favreau

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:42;

- Nie mam kota, aczkolwiek uważam je za świetne stworzenia. Musi być świetny - stwierdził wypijając resztkę alkoholu ze szklanki. Spojrzał na butelkę w której wcale już nie było wiele alkoholu, nalał sobie jeszcze do szklanki. Zaśmiał się cicho wyobrażając takie lepienie bałwana.
- To nie jest zły pomysł, będę musiał takiego kiedyś ulepić - przyznał, wizja lepienia bałwana spodobała mu się, a przynajmniej wydała mu się zabawna.
Powrót do góry Go down

Vivien Vásquez
Vivien Vásquez

Uczeń Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:43;

Viv uniosła do góry resztkę alkoholu i wlała sobie do szklanki.
- Na pewno już nie chcesz Juliette?- upewniła się, chociaż praktycznie było już za późno.
- Polecam lepienie bałwanów- powiedziała z uśmiechem- Cóż za ironia, mój kot jest biały i ma ciemnoniebieskie oczy, jak ja. To chyba prawda, że właściciele wybierają sobie zwierzę pod względem tego, że jest do niego podobny.

Jul:
- Pewnie tak. Valentin raczej miałby problem ze znalezieniem takiego kota, więc zrezygnował. - uśmiechnęła się nieznacznie.
Zaczęła wyobrażać sobie siebie lepiącą bałwana, co wyglądało dość komicznie w jej myślach.
Powrót do góry Go down

Valentin Favreau

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:43;

Zaśmiał się słysząc słowa Juliette, no tak ciemnorudego kota, jeszcze nie widział, aczkolwiek mógłby wyglądać interesująco.
- Wziąłbym czarnego - stwierdził w końcu z rozbawieniem. Napił się jeszcze nieco ze szklanki.

Jul:
- Dobry wybór. - pokiwała głową. - Chociaż nie mam też nic do białych kotów. - dodała z rozbawieniem, widząc minę Vivien.
Rozejrzała się i z ulgą przyjęła wiadomość, że Wielka Sala jest całkiem opustoszała.
Powrót do góry Go down

Vivien Vásquez
Vivien Vásquez

Uczeń Ravenclaw

Gracz

- Wszystkie koty są cudowne- stwierdziła Viv, wzruszając ramionami. Patrzyła jak Juliette rozgląda się po sali. Kiedy powtórzyła jej gest zakręciło jej się lekko w głowie.
- Aż dziwnie, kiedy tu jest tak pusto- powiedziała, pijąc jeszcze trochę wysokoprocentowego płynu. Został już jej ostatni łyk.
Powrót do góry Go down

Valentin Favreau

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:44;

- Owszem, to świetne stworzenia - zawsze podobała mu się w kotach ich niezależność. Spojrzał również na Wielką Sale w której były pustki.
- Dobrze jak tu nie ma takich tłumów - stwierdził przenosząc wzrok na swoją szklankę. Nie było w niej już za wiele. Zrobił dwa łyki, aż została pusta. Działanie alkoholu jednak czuł. - Nieczęsto tak tu jest.

Jul:
- Niby niepozorny alkohol, a jednak działa na człowieka. - skwitowała, niezbyt zadowolona z tego faktu. Oparła głowę o ramię Valentina.
- Tylko mnie teraz nie zrzucaj, bo będziesz miał mnie na sumieniu. - ostrzegła.
Powrót do góry Go down

Vivien Vásquez
Vivien Vásquez

Uczeń Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:45;

Vivien po raz ostatni przechyliła szklankę.
- Nie wiem czy dobrze, nie lubię przebywać sama w dużych pomieszczeniach, co innego niż otwarta przestrzeń.
Viv pokazała palcem na pustą butelkę.
- Ha! I w ten sposób opróżniliśmy litr tego... czegoś.
Ponieważ krukonka nie miała obok siebie męskiego ramienia położyła na chwilę głowę na stole.
Powrót do góry Go down

Valentin Favreau

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:45;

Uśmiechnął się lekko słysząc słowa Juliette.
- Dobrze, nie zrzucę - powiedział czując jak się o niego opiera. Spojrzał jak Krukonka położyła się na stole. - Nie jest tu najwygodniej, a to Francuski bimber! - Oświadczył słysząc "czegoś". Trunek ten wprowadził go tego dnia w dość dobry nastrój.
Powrót do góry Go down

Vivien Vásquez
Vivien Vásquez

Uczeń Ravenclaw

Gracz

Viv podniosła głowę i uśmiechnęła się szeroko.
- Więc niech żyje Francja i francuski bimber- powiedziała głośno. Wyciągnęła nogi na ławce, na której siedzieli.
- Nie powinniśmy już iść czy coś?- zapytała, na przekór swojemu gestowi.
Powrót do góry Go down

Valentin Favreau

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:46;

- Vive la France - powiedział obejmując Juliette, która opierała się o jego ramię.
- Nie wiem, właściwie może i powinniśmy - powiedział jakoś nie śpiesząc się do wstania z ławki.
Powrót do góry Go down

Vivien Vásquez
Vivien Vásquez

Uczeń Ravenclaw

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:46;

Vivien spojrzała na Juliette, która dość długo już się nie odzywała. Zauważyła, że dziewczyna ma zamknięte oczy i lekko rozchylone usta.
- Valentin, ona chyba zasnęła- powiedziała bezbarwnym tonem.- To chyba przez ten twój bimber- wymruczała jeszcze kładąc się na przy okazji na ławce.
- Pozwolisz, że na chwilę zamknę oczy?- zapytała zamykając je.
Powrót do góry Go down

Valentin Favreau

Uczeń Slytherin

Gracz

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 EmptyPią 18 Cze - 11:49;

Ziewnął leniwie słuchając słów blondynki. Spojrzał na Juliette, która istotnie chyba zasnęła.
- Jasne - powiedział do Vivien opierając się o stół. Powieki tak mu ciążyły, czuł się wyjątkowo sennie. Tak, to zdecydowanie ten trunek pomyślał leniwie przymykając oczy.

Jul:
Juliette otworzyła oczy. Podniosła się z ramienia Valentina. Pomasowała obolałe skronie. Świetnie, spędzili noc w Wielkiej Sali.
- To się nazywa zaproszenie na kolację ze śniadaniem. - skwitowała z rozbawieniem.

Valentin:
Valentina rozbudził głos Juliette, otworzył leniwie oczy i rozejrzał się w koło.
- Jeszcze nie zdarzyło mi się spać w Wielkiej Sali - mruknął cicho poprawiając rozczochrane włosy. Plus był tego taki, że miał pod ręką zastawiony stół. Sięgnął powolnie po dzbanek z kawą, lekko ziewając. Nalał sobie czarnego napoju do kubka i wypił kilka łyków.
- Tak, kolacja ze śniadaniem. Coś nie dotarliśmy wczoraj do tych dormitoriów - dodał spoglądając na ciągle śpiącą przy stole Vivien.

Jul:
Poprawiła fryzurę i wlała do szklanki wody. Wzięła dość spory łyk, który od razu przyniósł jej ulgę.
- Mnie chyba też się to nigdy nie przytrafiło. - przyznała, obserwując śpiącą Vivien.

Valentin:
Wypił kolejnego łyka kawy, mając nadzieję, że trochę go ten napój rozbudzi.
- Muszę w końcu udać się do lochów - stwierdził czując, że w końcu musi się tam ruszyć. Od spania przy stole czuł się dość niewyspany. Nawet nie wiedział o której wczoraj tu usnęli.
- Idziesz też na dół? - Zapytał spoglądając na Ślizgonkę.

Juliette:
Juliette również wstała od stołu. Miała ochotę po prostu położyć się w swoim łóżku.
- Tak, ja też idę. - zwróciła się do Valentina. - Miłych snów, Vivien. - powiedziała po czym udała się w stronę wyjścia.

Valentin:
Spojrzał tylko na śpiącą Vivien, po czym wypił resztkę kawy i podniósł się z ławki. Przeciągnął się jeszcze leniwie i ruszył zaraz za Juliette w stronę wyjścia z Wielkiej Sali. Myśląc tylko o tym, aby położyć się w końcu w łóżku.
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieWielka Sala - Page 20 Empty Re: Wielka Sala  Wielka Sala - Page 20 Empty;

Powrót do góry Go down

Wielka Sala

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 20 z 39Strona 20 z 39 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 39  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Czarodzieje :: Wielka Sala - Page 20 JHTDsR7 :: 
hogwart
 :: 
Parter
 :: 
wielka sala
-