Mmmmm, kocham. Herbik dałabym odrobinkę większy i zamieniła gify miejscami, tzn szaliczek na prawo. Ale damn, ja wiem, że on na tym gifie mówi po hiszpańsku i to mnie kupuje... bardzo. Bardzo bardzo. 9,5/10
bardzo ładny podpis chyba najładniejsza forma którą u ciebie widziałam! jedyne zastrzeżenia mam do rozpikselowanej krzywości linii przez odchylenie i w sumie I WILL MESS WITH YOU
9 <3
Beatrice L. O. O. Dear
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 160cm
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach, ukryte po metamorfomagią, tatuaż na łopatkach (kuferek)
nie miałabym się do czego przyczepić, choćbym chciała, wow minimalizm, dopasowane i intrygujące gify, napis bez zbędnych udziwnień - wszystko, co lubię w podpisach. daję MILION
Mnie to strasznie drażni, że jest tak mocno po prawej stronie. Ogólnie zmieniłabym (i troszkę powiększyła?) czcionkę i całość przesunęłabym na środek. Albo po prostu nie aż tak bardzo na prawo? XD Teraz dam tylko takie słabe 7 :c
Katherine Russeau
Rok Nauki : III studencki
Wzrost : 170
C. szczególne : kolczyk w języku i pępku, blizna na dłoni od noża, tatuaż jaszczurka na łydce
Ten podpis jest już taki stary, ale nadal go lubię, bo ogólnie podoba mi się cytat, a gify pasują do Kath - nieco psychotycznej imprezowiczki. Takie 8,5 bez problemu :D
Katherine Russeau
Rok Nauki : III studencki
Wzrost : 170
C. szczególne : kolczyk w języku i pępku, blizna na dłoni od noża, tatuaż jaszczurka na łydce