Autor Wiadomość Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Bardzo chuda sylwetka
Dodatkowo : ścigająca Slytherinu
Re: Oceń podpis Czw 11 Sty - 20:21; 9/10, bo lepiej by to wyglądało gdyby albo oba gify były kolorowe albo oba czarno białe
C. szczególne : miedziane włosy, piegowata twarz
Re: Oceń podpis Sob 13 Sty - 19:59; 10, bardzo ładny! Kolory są tak dograne, że mam wrażenie, że pierwszy gif przechodzi w drugi, mimo że to dwa osobne obrazki xD
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach, ukryte po metamorfomagią, tatuaż na łopatkach (kuferek)
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Oceń podpis Nie 14 Sty - 0:02; Bardzo lubię i jeszcze ten cytat <3 Którego wcale nie jestem autorem xD , nic innego jak 10 nie mogę dać, gdybym miała to oceniać :)
Re: Oceń podpis Sro 17 Sty - 2:11; Mam ciarki jak patrzę na tę krople krwi. 8
Re: Oceń podpis Sro 17 Sty - 11:54; 7, nie wiem czy to specjalnie, ale jak łatwo mnie te gify powinny być równej wielkości :p
Re: Oceń podpis Sro 17 Sty - 18:15; Dobre miny i ładne czcionki
9,5 (żeby za dobrze Ci nie było)
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Bardzo chuda sylwetka
Dodatkowo : ścigająca Slytherinu
Re: Oceń podpis Nie 4 Lut - 19:52; fajny, ale wydaje mi się, że byłoby lepiej, gdyby napis był bardzo blisko obrazka, albo nawet nachodził. 8,5?
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Oceń podpis Nie 4 Lut - 21:03; Niezbyt lubię jak jest tyle tekstu, tzn taki długi cytat. Malutkie literki i nie chce mi się czytać, a szkoda XD Ale już np obrazkowo jest śliczny ten podpis... (Chociaż czarno-biały, w przeciwieństwie do avatara)
8?
Re: Oceń podpis Wto 6 Lut - 1:22; Podoba mi się, chociaż może wybrałabym inny odcień czerwieni? 9 :)
Dodatkowo : animag (kruk), magia bezróżdżkowa
Re: Oceń podpis Czw 8 Lut - 12:16; Wolałam poprzedni, bez napisów + preferuję cytat zamiast imienia i nazwiska postaci ale gify nadal są śliczne, Tilda jest śliczna, daję 7.5 <3
C. szczególne : Zadrapania na policzku.
Dodatkowo : animagia (wiewiórka)
C. szczególne : blizny: podłużna na lewym nagarstku, po pogryzieniu na prawej kostce, pooperacyjne na klatce piersiowej
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
Re: Oceń podpis Sob 10 Lut - 22:30; Lubię ten swag Finnegan :D cały podpis oceniam tak na 7-8, jest fajny, ale chyba wolałabym mniejszą przerwę między imieniem i nazwiskiem, a gifami
Re: Oceń podpis Nie 11 Lut - 10:23; Bardziej by mi odpowiadał, gdyby gify były bardziej dopasowane oraz nie miały takich zaokrąglonych rogów :D Dlatego dam 8 :D
C. szczególne : Tatuaże; kolczyki; wilkołacze blizny; bardzo umięśniony; skórzana obroża ze złotym kółkiem; od 14.02.2022 pierścionek zaręczynowy!
Dodatkowo : Wilkołak, Legilimencja
Re: Oceń podpis Pią 16 Lut - 18:31; Ja tu dam chyba 9. Jest fajny, ale nie rzuca mnie jakoś wybitnie na kolana... Plus czarno-biały, a avek nie, a mnie to zawsze gryzie XD
C. szczególne : Zadrapania na policzku.
Dodatkowo : animagia (wiewiórka)
C. szczególne : Tatuaże; kolczyki; wilkołacze blizny; bardzo umięśniony; skórzana obroża ze złotym kółkiem; od 14.02.2022 pierścionek zaręczynowy!
Dodatkowo : Wilkołak, Legilimencja
C. szczególne : Szczupła, nawet lekko umięśniona sylwetka, zawadiacki uśmiech, zapach Merlinowych Strzał i mięty, znamię w kształcie kruka na łopatce
Re: Oceń podpis Czw 22 Lut - 17:36; 9, z żalem muszę przyznać, że twoje mi się bardzo podobają
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Re: Oceń podpis Czw 8 Mar - 8:55; 9, nie przyznam, że mi się podoba, stwierdzam za to, że Ezra wygląda tu jeszcze bardziej kretyńsko niż zazwyczaj
a piosenkę kocham bardzo.
C. szczególne : blizny: podłużna na lewym nagarstku, po pogryzieniu na prawej kostce, pooperacyjne na klatce piersiowej
Re: Oceń podpis Pią 9 Mar - 1:07; Kurde blaszka, ładny! Wizualnie w sumie najładniejszy do tej pory (kocham ten kolor), ale i tak uważam, że ten-wiesz-który był najlepszy, bo najlepiej opisywał złożoność Fire. 8