Trochę musiałam wetknąć nos w monitor, żeby przeczytać napis, ale poza tym bardzo mi się podoba (choć jakby była gdzieś vivkowa buzia to by było idealnie) <3
ładny, estetyczny, kolorystyka gryffindoru utrzymana, a gif nie jest zbyt dynamiczny. ano i w myśli jest moje nazwisko (hehe ), więc ciężko nie dać mniej niż 9.
Finnegan Gilliams
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 173
C. szczególne : blizny: podłużna na lewym nagarstku, po pogryzieniu na prawej kostce, pooperacyjne na klatce piersiowej
Uśmiałam się! XD Pasuje do wakacji, tematyczny i te ludziki w środku bez tułowia są urocze. Dwa gify po bokach są jednak typowo szkolne, chociaż też ładne. Tylko dlatego, że nie pasują do avataru - 8,5/10
C. szczególne : Kruczoczarne, kręcone, długie włosy (od ostatniego pobytu w szkole jeszcze dłuższe) luźno opadające. Ubrany w wszystko co wygodne i swobodne - brak garniturów. Karnacja skóry znacznie ciemniejsza. Opalił się w tym Meksyku.
Nie podoba mi się, że napis jest tak mocno przesunięty w lewo, przekrzywiony i jeszcze nachodzi na gif, co psuje czytelność i estetykę. W tym wypadku mniej znaczyłoby więcej! Takie 7 z minusikiem dla mnie
Się raczej nie doczekasz, bo tratuję podpis trochę jak nick ;p
Estetycznie chyba mój Twój ulubione *_* Ale pamiętam, że był kiedyś jakiś, który moim zdaniem tak zajebiście podsumowywał i pasował do Daniela, że dam 9,75