Autor Wiadomość Dodatkowo : Teleportacja, metamorfomagia
Dodatkowo : metamorfomagia, rezerwowy pałkarz
Dodatkowo : animag (irbis), teleportacja
Re: Oceń podpis Nie 6 Paź 2013 - 22:59; 10 jest taki prościutki i ładniutki, a najbardziej to w ogóle podoba mi się avatar i musze o tym napisać bo jest taki śliczny, śliczny!
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Oceń podpis Pon 7 Paź 2013 - 0:24; 10, chociaż od tych animacji mnie aż skręca z braku szluga 3
Re: Oceń podpis Pon 7 Paź 2013 - 1:18; tu też 10 już mówiłam, bo podoba mi się nawet bardziej niż tamten poprzedni, w ogóle to nie pogardziłabym, gdyby ktoś mi coś takiego na ściane podarował i jeszcze żeby to się tak właśnie ruszało to by było fajniusio p.s. dawaj do mnie, ja mam nawet dwie paczki, ale nie palę bo chora i nawet moje chorobowe vogue'i dały dupy ;c
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Oceń podpis Pon 7 Paź 2013 - 2:17; podaj adres, będę za chwilę :{ 10, prosty i z klasą <3
Dodatkowo : metamorfomagia, rezerwowy pałkarz
C. szczególne : zjawiskowo długie nogi, blizna na prawym boku, arystokratyczny akcent, tytanowy pierścień (pierścień działania)
Re: Oceń podpis Pon 7 Paź 2013 - 20:59; troszkę za duży, ale świetny, taki klimatyczny! 9
Re: Oceń podpis Pon 7 Paź 2013 - 22:02; bardzo bardzo mi sie poodoba, taki isoldowy <3 10
Dodatkowo : animag (irbis), teleportacja
Dodatkowo : jasnowidzenie
Re: Oceń podpis Sro 9 Paź 2013 - 19:52; Ma trochę dziwną minę i można było kruszyć to jakimiś kodami czy oś, 6/10
Re: Oceń podpis Sro 9 Paź 2013 - 23:19; KOCHAM CIE YURI PLESKUN <3333 !!111oneoneone milionmilionów
C. szczególne : Tatuaż na ramieniu lewej łopatce i szyi.Na lewej piersi ma 5 centymetrową bliznę po odłamku szkła
Re: Oceń podpis Pon 14 Paź 2013 - 11:35; Takie 2, bo ani gif mi się jakoś specjalnie nie podoba (te jego włosy xD) ani nie jest zakodowany :C
Dodatkowo : Teleportacja, metamorfomagia
Re: Oceń podpis Sro 16 Paź 2013 - 1:31; 9 podoba mi się bardzo, ale widziałam że przy dłuższym poście trochę 'rozwala stronę' bo najeżdża na karte relacje pocztę ;c