O ile ten chłopak na avatarze robi taką fajną melancholijną/lekko udręczoną minę to w podpisie wyglada jakby chciał się na mnie rzucić...brrr(niefajne uczucie).... 7
Tak baaardzo mi się ten podpis podoba. Chyba najlepszy jaki miałaś. Przede wszystkim uwielbiam kolor czerwony, więc to już jest na plus, a do tego jest fajnie dobrana czcionka, gify elegancko ładnie przekrzywione no i bardzo fajne animacje. Jak na niego patrzę to aż mam ochotę iść udoskonalać moje własne. Zdecydowana 10!
w sumie nie chcę oceny, ale jak zobaczyłam posta Dextera, to uznałam, że muszę napisać. Masz gify bez jego żonki, więc będzie 10! Chociaż mogłabym pomarudzić, że wiele jest lepszych gifów Josha, ale zaraz jak spojrzymy, jaki jest Dex to idealnie pasuje - zwłaszcza ten napis! :D
8, ładniejszy byłby jakby był nieco mniejszy, a czcionka na dole trochę większa, bo obecnie cięzko ją rozczytac i osobiście mi się bardziej podoba jak czcionka się niemalże zamyka w granicach ramki a tak to ładnie zbudowany
wow nie uszanowanko. nie ma już gifa z drzewem. wow. filip taki opuszczony nie wow. dam ci dziesięć wow, ale wiesz, że nie wow bo brak drzewa, ale jednak wow!