Autor Wiadomość Re: Oceń podpis Pon 6 Paź - 15:08; 7, wolę podpisy z mniej rozchwianymi proporcjami i bardziej dopasowanymi do siebie czcionkami.
Re: Oceń podpis Sro 29 Paź - 19:22; Podoba mi się strasznie, a zwłaszcza ten gif, więc 10 <3
Dodatkowo : Diabeł tasmański, rezerwowa szukająca
Re: Oceń podpis Sob 6 Gru - 11:46; Trochę mnie irytuje to jak błyszczy mu się ta (hmm) marynarka, a sam podpis taki nie html'owy :c 5/10
Dodatkowo : Prefekt Gryffindoru
Dodatkowo : Metamorfomagia
Re: Oceń podpis Wto 6 Sty - 16:06; Wole Tereske z gifu niz avka i cale szczescie. Za gif 10 - 1 za całokształt i -1 za puchońskie kolory dla ślizgonki. 8.
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : kolczyk w języku i pępku, blizna na dłoni od noża, tatuaż jaszczurka na łydce
Dodatkowo : rezerwowy pałkarz
C. szczególne : kolczyk w języku i pępku, blizna na dłoni od noża, tatuaż jaszczurka na łydce
Re: Oceń podpis Wto 27 Sty - 22:49; Ja ją lubię, ale może zmienię by było urozmaicenie . 9
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Oceń podpis Sro 28 Sty - 19:25; nie wiem, dla mnie jest trochę za dużo ^^ ale co kto lubi niezmiennie 7
Dodatkowo : opiekun Slytherinu, legilimencja, oklumencja
Re: Oceń podpis Czw 12 Mar - 15:24; 8. Nie do końca podoba mi się położenie gifów. A może brak obramowań. Nie wiem, prawdę powiedziawszy. Po prostu mam takie subiektywne mocno poczucie, że literki i obrazki to dwa różne podpisy, aczkolwiek fajnie dobrane. :3
Re: Oceń podpis Czw 12 Mar - 19:30; no ja dam 9,5 bo chyba wzięłabym inną czcionkę. Ale to taki drobiazg ^^\\ Całość mi się w sumie podoba
Re: Oceń podpis Pon 6 Kwi - 20:20; 4, tylko pierwszy gif i cytat mi się podoba :c
Dodatkowo : opiekun Ravenclaw, hipnoza