Autor Wiadomość Re: Oceń podpis Wto 11 Lut - 23:14; za duza grafika, wyglada przez to nieelegancko nie podoba mi sie tez w sumie sam gif, nieladnie sie zapetla i ogolnie nie mowi nic o postaci i moglby byc wysrodkowany
Re: Oceń podpis Sro 12 Lut - 19:27; trochę mnie irytuje, że nie mogę rozczytać dolnego napisu, ale ogółem to ślicznie. 10 ;3
Re: Oceń podpis Czw 13 Lut - 15:50; gify się trochę za szybko ruszają ale tak to ładny, 9
Re: Oceń podpis Czw 13 Lut - 17:34; nie działają mi obrazki z twojej sygnatury : o
Re: Oceń podpis Czw 13 Lut - 22:43; gif jest cudowny, podpis również, ale jestem zdania, że powinien by jaśniejszy kolor napisu. nie czarny, bo jest niewidoczny. A poza tym to 9.
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : kolczyk w języku i pępku, blizna na dłoni od noża, tatuaż jaszczurka na łydce
Re: Oceń podpis Pią 14 Lut - 15:32; oczojebny strasznie! Ale daję 10, bo to walentynki :D
Dodatkowo : jasnowidztwo, obrońca
Re: Oceń podpis Pią 14 Lut - 15:42; Taka trochę surowizna, a gif wolałby być ciut mniejszy, tak słyszałam. To może 4?
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Oceń podpis Czw 20 Lut - 19:18; No dyszka kochanie, czym Ty się martwisz? :3
Dodatkowo : Teleportacja, metamorfomagia
Dodatkowo : animag (wilk)
Re: Oceń podpis Sro 26 Lut - 20:16; jak te litery wchodzą na obrazki to się tak brzydko zlewa :( ale ogólnie mi się podoba. więc 9
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Oceń podpis Sro 26 Lut - 20:34; Siedem, wykonawca i tytuł psuje mi efekt :C
Dodatkowo : animag (wilk)