Autor Wiadomość Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 14:00; Albo 39, różnie bywa ;) OPM poszłaby na basen :dusia:
Dodatkowo : legilimencja i oklumencja, prefekt fabularny
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 14:16; w sumie to by poszła żeby pozjeżdżać xD OPM nie lubi sushi
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 14:50; Koooooooochaaaaaaam suuuuuuuuuushiiiiiii :tunczyk: OPM chciałaby umieć grać na skrzypcach?
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 14:56; od zawsze, kocham skrzypce :3 OPM często się uśmiecha
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 14:57; Jak raz na jakiś czas przestaję, to nagle cały świat pyta, czy wszystko w porządku :')
OPM się nudzi
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 14:59; Kocham, mam jedną słodką koteczkę <3 OPM ma jakiegoś ulubionego kwiatka :flower:
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:02; lubię te takie białe cmentarne XDDD OPM ma ulubiony zespół
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:03; Białe cmentarne? o.o
Nie no, jednego ulubionego ni mo. Parę by się znalazło
OPM umie gotować
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:06; te o XD
moje gotowanie wygląda tak:
OPM umie śpiewać
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:08; Padłam i nie wstanę, płaczę XDDDDDDDDDDDDD Eee, nigdy się nie uczyłam, ale podobno są gorsi ode mnie. Whatever, tak czy inaczej wyję przy każdej możliwej okazji. OPM umie tańczyć!
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:11; no trochę lat w tym siedzę, więc chyba tak OPM nigdy nie umie się zdecydować
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:12; O kurde, nie wiem co odpowiedzieć.
...
...
...
...
...
NIE NO, NA LUZIKU PODEJMUJĘ DECYZJE
OPM wiernie stalkuje osobę, którą ma na wizerunku XD
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:16; ciiii nie wszyscy muszą wiedzieć OPM ma jakieś nietypowe hobby
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:18; Dude, trzeba sprecyzować "nietypowe". Anyway, nałogowe oglądanie seriali, tworzenie miliardów KP, czerpanie dzikiej przyjemności z napieprzających się ludzi i ogromna miłość do sztuk walki, to chyba normalne hobby, nie? OPM lubi grać w karty
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:19; jestę magikię ja robię sztuczki kartami
OPM woli kawę od herbaty
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:45; o ja, trudne pytanie (mogę zmienić decyzję co do tego podejmowania decyzji?). Chyba jednak herbata XD OPM ma ładne pismo
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 15:51; to zależy, jak patrzysz z daleka to wygląda ładnie, ale jak chcesz przeczytać to zmieniasz zdanie... XD OPM dużo czyta
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 16:01; no jak mam wybierać to wolę lato, ale najlepsza jest jesień :3 OPM ma ulubiony film
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 16:24; kocham naleśniki, czasami mi wychodzą XD OPM jest pewna siebei