Autor Wiadomość Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 16:28; Raczej tak :D Albo przynajmniej staram się na taką wyglądać, a w środku umieram. XDDD OPM lubi swoje imię
Dodatkowo : legilimencja i oklumencja, prefekt fabularny
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 16:29; Jest okej, ale uważam, że są fajniejsze XD OPM ogląda dużo seriali
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 16:36; znajomi mówią, że widziałam wszystko ;__; OPM ma dobrą pamięć
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 16:38; A to różnie bywa. Kiedyś uwielbiałam recytować wiersze i nauczenie się ich w ogóle nie sprawiało mi problemu. Podobnie z jakimiś tekstami w występach czy przedstawieniach XD Aczkolwiek jeśli mówimy o równaniach chemicznych, to nie zapamiętam nic . Wybiórcza dobra pamięć? OPM była w przynajmniej pięciu państwach
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 16:57; Lubi, ale i tak Cię nie pobije XD OPM ma bujną wyobraźnię
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 16:58; Uff xD no pewnie, że mam :') OPM mogłaby z miejsca wymienić 5 ukochanych aktorów
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 17:12; Już miałam nadzieję, że wymienisz
No pewnie, że lubię. Uwielbiam wręcz. Taką Drogę do El Dorado to mogę codziennie oglądać, serio.
OPM zerknie, czy nie ma jakichś wiadomości na GG
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 17:15; Długo by wymieniać... Ma wiadomośc na gg XD OPM lubi czekoladę z chili
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 17:16; Nie jakoś wybitnie, ale jeśli nie będzie innej to zjem... XD OPM lubi owoce morza
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 17:20; zdecydowanie, nie lubię chipsów OPM lubi chodzić do kina
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 17:24; Lubię, chociaż czasem mi trochę szkoda kasy XD no i nie na wszystko. Na horror do kina nie pójdę. OPM umie się przywitać w 10 językach!
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 17:40; Jestem trochę leniwa, ale czasem mogę pomóc. To zależy komu, nie? OPM nie lubi dźwięku stukających obcasów
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 17:44; Nie przeszkadza mi, ale to zależy też gdzie OPM lubi zapach benzyny
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 17:48; No jeśli nie ma, to amerykańskie/brytyjskie ogląda bez XD Ale opcje typu dubbing czy lektor... No, to raczej mi nie leży. OPM lubi mieć pomalowane paznokcie
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 17:49; Will maluje paznokcie przy każdej okazji XD OPM dużo śpi
Re: Osoba pode mną Czw Sie 10 2017, 17:53; Na takiego właśnie wygląda! Nah, nie lubię spać, sypiam mało. Tutaj wczuwam się w bezsennego Casperka. OPM lubi wcześnie wstawać