Autor Wiadomość Dodatkowo : vel ENEMA - one man band, prefekt fabularny
Re: Osoba pode mną Sro Lis 30 2016, 13:34; Nope. Koszulę OPM gardzi ludźmi, którzy robią prezentacje z samym teksem i tylko je czytają
C. szczególne : Kruczoczarne, kręcone, długie włosy (od ostatniego pobytu w szkole jeszcze dłuższe) luźno opadające. Ubrany w wszystko co wygodne i swobodne - brak garniturów. Karnacja skóry znacznie ciemniejsza. Opalił się w tym Meksyku.
Re: Osoba pode mną Pią Gru 02 2016, 00:32; No raczej... OPM wybiera się w najbliższym czasie do Wrocławia?
Rok Nauki : III studencki
Re: Osoba pode mną Pią Gru 09 2016, 06:15; Nie jestem ni baranem, ni owcą, kozłem też nie. OPM jest skora do wszystkiego i może odwalić każdą brudną robotę?
C. szczególne : Kruczoczarne, kręcone, długie włosy (od ostatniego pobytu w szkole jeszcze dłuższe) luźno opadające. Ubrany w wszystko co wygodne i swobodne - brak garniturów. Karnacja skóry znacznie ciemniejsza. Opalił się w tym Meksyku.
Re: Osoba pode mną Pią Gru 09 2016, 20:20; Jedynie taką robotę przyjmuję i jedynie podczas niej Alek byłby w stanie się dobrze bawić. OPM ma już dosyć tego chłodu i chce by znów było ciepło na dworze.
Re: Osoba pode mną Sob Gru 10 2016, 22:32; Chłodu mam, ale dajcie mi śnieg :c OPM jest dobrym dzieckiem i nie potrzebuje kawy o 22 wieczorem.
Re: Osoba pode mną Sob Gru 10 2016, 22:43; Nie jestem dobrym dzieckiem, ale też nie potrzebuje kawy.
OPM lubi rysu rysu
C. szczególne : Tatuaż anielskich skrzydeł na plecach
Dodatkowo : Szukająca Ravenclawu
Re: Osoba pode mną Nie Gru 11 2016, 00:15; Lubi, choć nie umie rysu rysu :c OPM ma ochotę trochę pospać.
C. szczególne : za duży, powyciągany wełniany sweter na grzbiecie, łańcuszek z obrączką na szyi
Dodatkowo : pałkarz Gryffu
Re: Osoba pode mną Nie Gru 11 2016, 04:39; No nie bardzo, ale by wypadało, bo późno. Poza tym inaczej będę śpiewać jutro (dzisiaj...) rano ;p OPM zjada niewybuchnięte ziarenka popcornu
C. szczególne : liczne pieprzyki i lekko widoczne piegi na policzkach
Cándida Feliciana Miramon Dodatkowo : vel ENEMA - one man band, prefekt fabularny
Re: Osoba pode mną Pon Gru 12 2016, 12:02; TAK! na rurze od odkurzacza OPM wydaje w tym roku miliony monet na Święta
Re: Osoba pode mną Sob Sty 28 2017, 21:53; W tym roku do Świąt daleko... ale jak obrobię bank to czemu nie
OPM umie jeździć na snowboardzie
C. szczególne : za duży, powyciągany wełniany sweter na grzbiecie, łańcuszek z obrączką na szyi
Dodatkowo : pałkarz Gryffu
Re: Osoba pode mną Sob Sty 28 2017, 22:16; Nie umie, ale jak ty umiesz, to się nauczy xD OPM cieszy się, że Demantur wróciła (Ett:"Chyba ktoś nienormalny. Phi...")
Re: Osoba pode mną Pon Sty 30 2017, 19:18; A kto to ta Demantur? xD OPM jest czasem nienormalna
Cándida Feliciana Miramon Re: Osoba pode mną Pon Sty 30 2017, 20:02; Nie. Jest cały czas nienormalna x: OPM uwielbia wymyślać dziwne ksywy ludziom (żeby ich zapamiętać!).
Re: Osoba pode mną Czw Lut 09 2017, 13:50; Tak
OPM jest (lub przez jakiś czas była) rudzielcem.
C. szczególne : "Puste" spojrzenie; lewa ręka w geometrycznych tatuażach ze słowem "PAST" na kłykciach; zapach
Re: Osoba pode mną Czw Lut 09 2017, 22:06; Nope :/
OPM ma jedno takie danie, które mogłaby jeść codziennie i by się jej nie znudziło
C. szczególne : Mała blizna na palcu dłoni, mocne oparzeliny na rękach i lekkie na szyi
Re: Osoba pode mną Pią Lut 17 2017, 13:58; Więcej niż jedno :D OPM studiuje okropnie nudny kierunek
Cándida Feliciana Miramon C. szczególne : Mała blizna na palcu dłoni, mocne oparzeliny na rękach i lekkie na szyi
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
C. szczególne : Mała blizna na palcu dłoni, mocne oparzeliny na rękach i lekkie na szyi