Autor Wiadomość C. szczególne : wszędzie nosi ze sobą bezdenny plecak; na głowie czapka z daszkiem + kaptur bluzy
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 22 Lut 2021 - 21:02; jesteś. Każąc mi powtarzać sobie, że wszystko było kłamstwem
przez ciebie nie potrafię nie wiem co robić. Ty nic nie rozumiesz, jak zawsze.
Rok Nauki : III studencki
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 22 Lut 2021 - 21:09; Bo było! Jak to inaczej wytłumaczysz?! Czujesz coś do mnie?? Chcesz ze mną być?? No słucham! To jest prawdziwe uczucie czy złudzenie tak jak Ci mówie?
Jak nie rozumiem, to mi wytłumacz
C. szczególne : wszędzie nosi ze sobą bezdenny plecak; na głowie czapka z daszkiem + kaptur bluzy
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 22 Lut 2021 - 21:11; Bredzisz i przestań tak gadać!!! MYŚLISZ, ŻE TO TAKIE ŁATWE?!
Idę się naćpać eliksirem zapomnienia
C. szczególne : wszędzie nosi ze sobą bezdenny plecak; na głowie czapka z daszkiem + kaptur bluzy
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 22 Lut 2021 - 21:14; Ciebie to nic nie rusza, co nie?
Takie rzeczy to dla ciebie codzienność, co?
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 22 Lut 2021 - 21:16; Ja chce, żeby to było łatwe. Dlatego tego nie utrudniam. Widze jak jest. Ani Ty, ani ja nie chcemy od siebie nic więcej niż tylko chwilowej ulgi. Czyli to nie jest prawdziwe. Koniec komunikatu.
Taaa, fajnie by było mieć teraz zapas...
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 22 Lut 2021 - 21:20; Mam tego dość
Nie chcę od ciebie nawet ulgi. Niczego, wszystko skomplikowałeś i utrudniłeś, ale racja, bądź dupkiem, będzie łatwiej
Nara
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 22 Lut 2021 - 21:25; Oczywiście nazwanie mnie dupkiem wszystko rozwiązuje... Bo to ja Cię zmusiłem do tego wszystkiego
Słuchaj, co chcesz, żebym teraz zrobił, co?
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 22 Lut 2021 - 21:41; Nie wiem. Nic. Wszystko. nie ważne
nie było tematu, nic nie było
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 8 Mar 2021 - 14:22; *wiele dni później*
Ej, interes mam
Kup mi fajki, takie jak ty palisz, jak one się nazywają?
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 8 Mar 2021 - 19:16; Interes brzmi jakbym coś z tego miał mieć...
Feniksowe Ci zasmakowały?
Rozkurzyłeś się i zaraz powiesz, że przeze mnie...
Re: @yawn & @h.o.l.d. Pon 8 Mar 2021 - 20:27; Możesz mieć z tego satysfakcję z wyjątkowo dobrego zachowania
a co niby chcesz w zamian? Przecież to tylko fajki
ogarniesz mi je czy nie?
Re: @yawn & @h.o.l.d. Wto 9 Mar 2021 - 19:37; Kupie
Ale ani się waż nikomu pisnąć słówka, że to ode je masz
Nie chce problemów
Re: @yawn & @h.o.l.d. Sro 27 Paź 2021 - 19:41; EJJJJ ZIEMIA DO DEARA
zrób coś. Nudzę się
całe dwa miesiące nudy, rzygać się chce
zrób coś ciekawego nim tu padnę z rutyny bleeeee
Re: @yawn & @h.o.l.d. Czw 28 Paź 2021 - 18:24; Nie moja wina, że nie potrafisz sobie znaleźć zajęcia
Może zaproś dziewczynę na romantyczny wypad do knajpy?
Tylko nie pij, bo oboje wiemy jak to się kończy...
Bo ta Twoja laska jeszcze od Ciebie nie uciekła, co?
Całkiem ładna, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby było inaczej
Re: @yawn & @h.o.l.d. Czw 28 Paź 2021 - 19:37; o jaaa ale żeś pomógł...
romantyczne wypady do knajpy i to bez alkoholu są NUDNE, wymyśl coś ciekawego, no dawaj no
ja chcę ADRENALINY
póki nie przejrzy na oczy to nie ucieknie huehuehue
e tam, nic nie rozumiesz, nie każdy ma wiedźmę z piekła rodem za dziewczynę
to chociaż kopsnij jointa, ale bez glicyni
Re: @yawn & @h.o.l.d. Sob 30 Paź 2021 - 14:04; Racja, romantyzm jest nudny w ciul
To weź Ty może z nią zerwij. Takie dramy to jest ADRENALINA
Ale faktycznie, lepiej gdyby ona W KOŃCU przejrzała
Oho, mam jej pokazać te wiadomość. Miałbyś PRZEJEBANE, koleś
Bez glicynii nie mam
Nie no, żartuje. Nie mam wgl teraz, tylko Feniksowe. Idziemy zajarać? Może nas Twój kuzyn nie nakryje
A jak nakryje, to go jakoś urobisz, nie?
Re: @yawn & @h.o.l.d. Wto 2 Lis 2021 - 17:21; nie ma mowy, że z nią zerwę, pff, pierdzielisz głupoty
nie miałbym przejebane, to Dori, ona złości się tylko przez parę sekund i udaje mi się ją zawsze udobruchać
ooo feniksowe! noo, dawaj, za pół godziny przy tej altanie na błoniach, oke?
ano, damy z nim radę jeśli nas zobaczy
Re: @yawn & @h.o.l.d. Wto 2 Lis 2021 - 20:58; Chciałeś rozrywki, to mówie co Ci ją zagzagwarantuje
Ale fakt - szkoda dziewczyny
Chodziło mi o Robin. Że jej pokaże co o niej piszesz
Spoko, za pół godziny, zbieraj się