C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Spokojnie, tylko tak się droczę. Posiadam szscunek wobec każdego, w mniejszym lub większym stopniu, sooo.
Nie powiem, w co się układają te litery obok siebie...
Typowy brat, co?
Ty, to on w ogóle odpoczywa czy mam jakąś konkurencję w tej kwestii?
jak świat czarodziejów jest rozjebany - część pierwsza. Nieadekwatne ceny mioteł w kosztach wynajmu mieszkania.
W sumie dobra opcja, pieniędzy na wynajem się dorobisz, a jeżeli nie będziesz mógł czegoś znaleźć, to wiesz, że zawsze masz załatwione miejsce u mnie.
Tym bardziej, że za niedługo chwycę się za remont niektórych nieużywanych pomieszczeń, więc nie będziesz musiał zajmować w tym celu mojego łóżka.
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
A ja tam nie wiem kogo Ty szanujesz. Byleś matkę szanował!
*Udaje, że nie ma pojęcia o co Felkowi chodzi*
Weź, świata poza Soph nie widzi. Znaczy poza Alise, ale o Zośkę dba aż zanadto
Obiecał mi, że trochę zwolni, ale chyba niezbyt ma okazję przez odznakę i wgl...
Znaczy wiesz, taka sportowa miotła to jednak nie jest byle co do wyprodukowania. Musi być wygodna, bezpieczna i jeszcze spełniać standardy Q. Ale no czasem przesadzają.
Kurwa, mordo przecież nie będę Ci się pchał na chatę, jak nie będę miał co ze sobą zrobić. Jakieś resztki godności i poszanowania dla Ciebie mam
O remoncik? Jakbyś potrzebował dodatkowej pary rąk to chętnie coś tam pomogę!
Ale ja akurat lubię Twoje łóżko!
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 178
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Lucas miał chyba bogina w postaci martwej Zośki, co nie?
Następnym razem go nie biorę zatem na LabMed, ni chuja.
To znaczy wiesz, dom to też nie jest byle co do wyprpdukowania. A raczej mieszkanie, choć podejrzewam, że pełne wyposażenie oscyluje wokół kwoty za własną chałupę... No tu instalacja taka, siaka, owaka, odpowiednia grubość ścian, nacisk konstrukcji, położenie geograficzne... Nadal, zastanawia mnie ta cena mimo wszystko.
Opie, kurde, sram na godność i poszanowanie. Po prostu wiedz, że u mnie drzwi zawsze stoją dla Ciebie otworem.
Chętnie, będę się śmiał przy tynkowaniu tego wszystkiego. Jeszcze lepiej będzie, jak pojedziemy po farby, które się wyleją w bagażniku. Z naszym szczęściem będzie niezła zabawa.
Kupię takie same, co Ty na to?
Chyba że lubisz moje łóżko z innych powodów!
Maximilian Felix Solberg
Yep. To mówi samo za siebie. Strasznie niekomfortowo mi się na to patrzyło, ale boginy już takie są niestety.
No weź mu tego nie rób! Na pewno się cieszy, że może Ci pomóc.
No ja wiem, ale byle ściany to i mugole zrobią, a z taką miotłą już sobie nie poradzą. To tak trochę jak możesz kupić stare autko za miliony monet, ale możesz też mieć sportowe Lambo stworzone do innych celów i zapłacić za nie inne miliony monet.
No jeszcze tego brakuje żebyś przytułek dla Solberga otwierał. Pierdolnij Ty się w łeb czasem. Mogę Cię i codziennie odwiedzać, ale to nie to samo co mieszkać razem. Poza tym masz Lydię i ten swój zwierzyniec, nie potrzebujesz kolejnego życia na głowie.
Widzę piszesz już scenariusze, czyli czuję się zaproszony jako Max budowniczy
Ej tylko przy okazji sobie kuchni nie spal!
Ehhh taki stary a taki nie kumaty, ja nie wiem jak tak można. -.-
Jakbym chciał SWOJE ale takie samo to bym sobie sam kupił
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 178
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Możliwe, że z czasem Lucas będzie miał inną formę, także.
Co nie oznacza, że ma zapierdalać jak jakaś zapierdalajka. Prefekt, robota, labmed, siostra, kuzyn, co jeszcze?
Czemu wszystko jest takie drogie... Ale jakiś ładny, sportowy samochód to bym przytulił.
*Pierdziela się w łeb* Nie mówię o przytułku, eeeech. Gdybyś miał problemy. Finansowe, inne, najróżniejsze, to zawsze możesz to mnie się zgłosić.
Ile za usługę?
Ej! *wykonuje pstryk w nos* No wiesz co... Żeby tak moje umiejętności obrażać. ://
No przepraszam, trochę nie potrafię inaczej.
No dopsz, cieszę się, że Ci się podoba. ://
Maximilian Felix Solberg
Kurła, czuję się jak nowonarodzony. Sucho w ustach, trzeba herbatę machnąć, otępiały jak nie wiem co, ogólnie - warto było.
Też w sumie prawda, ale miejmy nadzieję, że tak się nie stanie.
Co ja? Proszę mnie tutaj nie oskarżać, o kimś innym rozmawiamy. A kysz, a kysz ode mnie!
Zwalić na łeb to mogę pałkę, żeby wybić Ci takie słowa z głowy. Nie zwalałbyś mi się na łeb, głupku.
Zapraszam zatem do wspólnego remontu.
Maximilian Felix Solberg
*Tupta z niezadowolenia nogą* Udowodnij w takim razie, a nie rzucasz oskarżeniami.
Jak wybiła Ci amortencję, to może akurat wybije takie myślenie? Jak nie sprawdzimy, to się nie dowiemy, misiek.
Też prawda! No to mój dom będzie takim rozwiązaniem rozwiązaniem w razie, gdy już nawet do Inverness nie będziesz mógł powrócić.
Strój malarza? Idę szykować moje czarne jak śmierć ubrania. IDEALNIE.
Maximilian Felix Solberg
I to w chuj. A z tym nowym kuzynem wcale nie ma tak łatwo.
Wyjdziesz? *kończy supełek na kostkach, kiedy akurat nie patrzył przez ostatnie wiadomości*
Nie wiem, ale wiem natomiast, że lepiej jest ich cierpliwości po prostu chyba nie testować.
Półnago? Wiesz, ja Ci nie zabronię, ale powodzenia z doszorowywaniem ewentualnej farby.
Maximilian Felix Solberg
Wykorzystuję Twoją nieświadomość w celu zdobycia nagrody największego creepa. *Zamyka drzwi do piwnicy*
A tu coś pierdolnie do tego stopnia, że się zdziwimy.
No tak, zapomniałem o tym, że korzystamy z magii przecież.
Maximilian Felix Solberg
Sobą wyślesz? Ciekawe, jak P: (wiem, wiem, tam jest błąd, ziemniaczku)
Nic nie stoi na przeszkodzie, by go poznać. Zmora Slytherinu numer dwa.
*Kładzie ręce na biodra i wzdycha teatralnie* ECHHH
Źle nie będzie!
W sumie, nawet w poprzedniej robocie nie korzystałem jakoś specjalnie z magii. Przynajmniej przy szlabanach wiem, jak mopa prawidłowo trzymać.
Maximilian Felix Solberg
Oj, nie wiem, nie wiem, raczej bym nie pogardził, ale bezpiecznie jest założyć, że akurat błąd popełnileś.
Starania nie ściana, da się czasami przesunąć. P:
No cóż, następnym razem się bardziej postaram.
Będzie zatem neutralnie! Najlepsza opcja w sumie.
Ja też czasami wolę, ale w sumie bardziej mi odpowiada szurowanie się pumeksem.
Czystokrwiści rzadko kiedy tak naprawdę się myją, bo łatwiej jest rzucić Chłoszczyść. A jednak zapach szamponu czy kosmetyków moim zdaniem rekompensuje konieczność bardziej złożonego dbania o higienę.
Maximilian Felix Solberg
Ty, może podchodź w taki sposób do Wizzengera, ale nie do eliksirów, dobra?
jeżeli będziesz chciał.
A dostanę? Czy muszę jakieś założenia spełnić?
Byleby nie coś, co rozjebie cały Hogwart w pył. Trochę jednak trzeba uważać.
Aaaa, to prawda. <3 Albo nie zastąpi tych pięknych rozmyślań nad ripostami, planami końca świata i pomysłami pod prysznicem.
Maximilian Felix Solberg
Ojej, ale mi przykro, jakby już wcześniej nie jebła... to tylko dopełniłoby formalności.
Weź, ja byłbym w stanie cały dzień spędzić w wannie.
Maximilian Felix Solberg
Mury to przykrywka dla wszechobecnego rozpierdolu w postaci dyrektora, niedziałającej kadry nauczycielskiej i uczniów ze studentami na czele.
Lekcja z Leo.
Maximilian Felix Solberg
Minuta ciszy dla pamiętnej lekcji, gdzie to wydarzyło się zbyt wiele rzeczy, by móc o nich zapomnieć. [*]
Ej, ciekawe, czy nas Wielka Kałamarnica jeszcze kojarzy.
Maximilian Felix Solberg