Autor Wiadomość Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : łobuzerski, i rozbrajający uśmiech. nadmiar energii, pali
Re: Gabrielle & Charlie Pon Sty 13 2020, 17:31; Kurwa, zapomniałem... Eliksiry to taki neutralny przedmiot, że nie wiem, czy chce mi się ruszyć dupę. Idziesz, czy odpuszczasz?
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
Re: Gabrielle & Charlie Pon Sty 13 2020, 17:46; słownictwo, Rowle!
idę, ale czy to ma znaczenie? Nienawidzę eliksirów :x
Rok Nauki : III studencki
Re: Gabrielle & Charlie Pon Sty 13 2020, 17:47; Musisz mnie akceptować całego, albo wcale. Sorry not sorry, Twoja decyzja, Pani ZaczarowanoCzarująca.
Dlaczego nie? Są takie, kurde.. Sam nie wiem, NEUTRALNE to nadal najlepsze słowo.
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
Re: Gabrielle & Charlie Pon Sty 13 2020, 21:03; Ja musz? Chyb Twoja dziewczyna musi, ja ewentualnie mogę. Poza tym, po... Naszym ostatnim spotkaniu nie sądziłam, że coś nas jeszcze łączy.
są trudne, zawsze coś spieprze :c
Re: Gabrielle & Charlie Sro Mar 11 2020, 15:00; 10.03
hej
co tam, niedźwiadku? Coś ostatnio Cię nie widuje, aż tak zajęty jesteś?
Re: Gabrielle & Charlie Czw Mar 12 2020, 03:31; Cześć mała!
Trochę się napatoczyło spraw rodzinnych, często jeżdżę do domu albo do brata.
A co, umierasz z tęsknoty za mną?;>
Re: Gabrielle & Charlie Czw Mar 12 2020, 09:13; Nie jestem mała, ile razy mam Ci to tłumaczyć?
nigdy za tobą nie tęsknie, chociaż wiem, że bardzo byś chciał
pytam z czystej ciekawości
Re: Gabrielle & Charlie Czw Mar 19 2020, 00:53; Jesteś, żyj z tym Gabs.
słabo kłamiesz, jak zwykle
Wiedziałaś, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła? Dostaniesz kocioł.
Re: Gabrielle & Charlie Sob Kwi 18 2020, 15:47; Nie rozmawiajmy o tym...
Ja pierdole, dramat.
Wszystko w porządku, mała?
Re: Gabrielle & Charlie Sob Kwi 18 2020, 18:43; Dlaczego nie? Jesteśmy przyjaciółmi, musimy rozmawiać o wszystkim.
Ale chyba już wszystko w porządku.... Coś jeszcze odwaliłeś?
Tak, w najlepszym, a co? Martwisz się, mały?
Re: Gabrielle & Charlie Czw Kwi 23 2020, 20:43; Tyle, że mam ochotę się zabić. Co więcej mogę Ci powiedzieć, Gabs?
Zawsze, mała.
Nie tęsknisz za mną trochę?
Re: Gabrielle & Charlie Czw Kwi 23 2020, 21:13; Współczuję Ci, ale to zawsze jakieś nowe doświadczenie, prawda?
To przestań, jestem w dobrych rękach - swoich własnych
Zadajesz pytanie na które doskonale znasz odpowiedź, gdzie tu logika?
*1....pisze.... 2...pisze.... 3....pisze*
*brak wiadomości*
Re: Gabrielle & Charlie Pią Kwi 24 2020, 15:04; Yhym, niewątpię. Jesteś ekspertem w tym, co dla Ciebie najlepsze XD
...
Co chciałaś napisać, mała intrygantko?
Re: Gabrielle & Charlie Pią Kwi 24 2020, 15:31; Nie wiem czy naprawdę tak uważasz czy może żartujesz, jednak to "xD" daje do myślenia :D
Kropkujesz mnie? Mnie?!
Nic, coś mi się kliknęło.
*5 sekund później*
Dobra, w to i tak nie uwierzysz.
Czasem może tęsknię, a chciałbyś żebym tęskniła?
*6 godzin później*
Dobra, Rwole. Nie było pytania. Proponuję też zapomnieć o wydarzeniach z altanki, kiedy no... Nie byłeś sobą. Kumple, tak?
Rozmawiałam z Williamem, wszystko mu powiedziałam, to znaczy bez konkretnych szczegółów. Tak się zastanawiam czy z tą zmianą osobiści nie miałeś zwyczajnie pecha, który przeszedł na mnie. Nigdy nie zaliczyłam tyłu przypałowych akcji, co teraz :x A może rzuciłeś na mnie klątwę? :>
Re: Gabrielle & Charlie Sob Kwi 25 2020, 13:23; Rowle był u starego
Gdybym nie chciał, to bym nie pytał.
Ahh, to teraz Fitz mnie zabije. Cudownie. Ciesze się, że mu powiedziałaś, to dobry facet, przykładny. Lepszy dla Ciebie, ale pewnie go nie chcesz.
Re: Gabrielle & Charlie Sob Kwi 25 2020, 14:04; Ciężka rozmowa?
Po pierwsze nie zabije, bo to ja jestem wszystkiemu winna. Po drugie sam stwierdził, że miałam do tego prawo, bo nic nas nie łączyło. Po trzecie, tak masz rację.
A co u Ciebie słychać?
*3 sekundy później*
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie
Re: Gabrielle & Charlie Sob Kwi 25 2020, 17:00; Nie nazwałbym tego "rozmową". Trochę wkurwia na moją frekwencję, bo mogę oblać i powtarzać rok, ale mam wywalone.
To nie jest tylko Twoja wina, musisz z tym żyć Gabs.
Nie umiem JESZCZE rzucać klątw! XD Miło jednak, że robisz ze mnie Voldemorta
Re: Gabrielle & Charlie Sob Kwi 25 2020, 20:01; Co?! Jak to oblać? Rowle :x Potrzebujesz pomocy? Nie. Ty potrzebujesz pomocy. Pomogę Ci. Kiedy, gdzie i jaki przedmiot?
Odmowy nie przyjmuje.
Moja, tylko i wyłącznie moja, ale skończmy ten temat. To już za nami.
To w takim razie twój pech przeszedł na mnie. Musisz mi to wynagrodzić żelkami!
Re: Gabrielle & Charlie Sob Kwi 25 2020, 23:49; Dzięki mała, ale nie. Obleje to trudno, wyjebane mam w te studia - chociaż nie wiem, czy Ministerstwo przyjmuję takich, co to oblali rok.
Uparta, jak osioł.
Gabrielle, nie pierdol głupot, bo się kurwa na amen obrażę.
Nie wolisz tarty truskawkowej ze świeżą bitą śmietaną, truskawkami? Ewentualnie cytrynowej z bezą? Wszystko bez czekolady.
Re: Gabrielle & Charlie Nie Kwi 26 2020, 00:00; Nie oblejesz. Pomogę Ci. Pokój Życzeń? Wiesz gdzie to?
Jak zawsze! :) Wybierz datę.
Chcesz pracować w Ministerstwie? To ambitne, dlatego musimy im sprostać.
Nie umiałbyś się na mnie obrazić. Za bardzo mnie kochasz :P
Pamiętasz o czekoladzie? To urocze, Rowle. Na pewno już wszystko z Tobą dobrze? xD Mmmm... Beza z kremem cytrynowym brzmi dobrze... *oblizuje usta*
Re: Gabrielle & Charlie Nie Kwi 26 2020, 01:00; Uparłaś się serio. Nie muszę zdać Gabs, nic się nie stanie. Pokręcę się w zamku dłużej, będziesz musiała mnie znosić.
Chyba chcę, nie wiem. A Ty? Gdzie chcesz pracować?
Obraziłbym się, gdybym musiał. Czasem nie ma przebacz, gdy nie ma innego wyjścia!
Pamiętam. To co, zrobić Ci bezę?
Re: Gabrielle & Charlie Nie Kwi 26 2020, 09:13; No właśnie, będę musiała Cię znosić, to zbyt przerażająca wizja xD Żartuję! Będę w pokoju życzeń w sobotę po treningu Puchonów, koło godziny 18 - nastej. Poczekam pół godziny, wybór należy do Ciebie :)
Też nie wiem, myślałam, że wiem czego chce od życia, ale ostatnio... Napisałam z Maxem piosenkę i chcemy założyć zespół? Chyba tak, więc nie wiem już czego chcę.
A ty? Dlaczego właśnie Ministerstwo? Bo Ty chcesz?
Ale nie musisz, więc się nie obrazisz.
To brzmi super słodko, więc tak! :D