Tłumaczyć? Nie bardzo mam z czego, byłem miły. Bo upadłaś na głowę. A co do pochówki, to zostań drzewem, zdecydowanie!
To może Ty mi powiesz, jak to się stało, że nagle się okazuje, że to ja ukradłem Ci pierwszy pocałunek, kiedy w lesie byłaś taka pewna siebie, kłamczuchu? XD
Gabrielle Levasseur
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 171 cm
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
Nie żeby coś, ale nie wyglądałaś na taką, co się specjalnie broniła i machała rękoma :P Pomijając naszą uroczą, zabawną historię - pamiętasz już, kim jest Will?
Wiedziałem, że powiesz o truskawce. A i tak, byłaś dość wylewna.
Lepiej nie będę miły, bo się zakochasz jeszcze. ^^
Gabrielle Levasseur
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
Naprawdę musimy o tym rozmawiać? Powinniśmy to puścić w niepamięć! Tak, doskonale pamiętam. Na pewno jest lepszy niż Ty. Skoro jesteś dla mnie miły, tylko wtedy kiedy upadam na głowę. A czy znajomość z Tobą, to nie oznaka upadku na głowę? Idąc tym tropem powinieneś być miły dla mnie zawsze! :D
Lubię truskawki :P I wiem, że dzięki mnie Ty również je lubisz :P
Ja wylewa? Oj, mało jeszcze o mnie wiesz...
A to nie jest tak, że Ty się już zakochałeś? Mam wrażenie, że ciągle za mną chodzisz i nie możesz przestać o mnie myśleć. To urocze
Charlie O. Rowle
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 188cm
C. szczególne : łobuzerski, i rozbrajający uśmiech. nadmiar energii, pali
Masz rację, stało się. Czasu nie cofniemy. Poza tym, naprawdę fajnie, że coraz lepiej dogadujecie się z Fitzem. Pewnie jest lepszy, wzdycha do niego połowa szkoły :P Jednak, ja też nie narzekam.
Truskawki ujdą, są lepsze owoce. Tobie akurat pasują, Gabs.
Taaaaa... Mało, Pani niezależna i romantyczna XD Zgadłaś, masz mnie. Umieram bez Ciebie :LOL: Dziewczyno, ja się nie zakochuje. Nigdy. Moje serce i duch muszą być wolne! Przepraszam, że łamię Ci tym serce :D Pfff, nie jestem uroczy.
Lubisz gotować?
Gabrielle Levasseur
Dokładnie, a Tobie to nawet na rękę, żeby zapomnieć... Hm... Dogadujemy? To dość duże słowo, ostatnio go nie widziałam.
Cieszę się Twoim szczęściem. Czyżbyś na oku miał jakąś dziewczynę?
Lepsze? Jakie lepsze?!
I dobrze! Czy Ty naprawdę tak dużo o mnie wiesz, czy strzelasz? xd Tak myślałam! Nie martw się, zawsze będę w Twoim :P Dobra, dobra Rowle, jak długo będziesz się jeszcze oszukiwał?
Czasem potrafisz być uroczy.
Nie bardzo, ale za to lubię jeść, a co? :D
Charlie O. Rowle
Mówiłeś? Mi? Chyba Ci się dziewczyny mylą, bo ja niczego takiego nie pamiętam o! Poza tym nie sądzę, by Will zniżał się do takiego poziomu, by obić Ci twarz :P
Kiwi? Kiwi jest kwaśne... Blech. Ale do Ciebie pasuje xD
Wszystko pracuje tak, jak należy. No widzisz, ile mam zalet? :P
A czy ja mówię, że jesteś? Byłbyś brzydkim pluszakiem i nikt nie chciałby Cię przytulać :P :D<
To jest ten moment w którym powinnam płakać ze szczęścia i skakać z radości?
Chyba sobie datuje, takie oscentacyjne gesty, ale za to mogę się do Ciebie uśmiechnąć :D a to już wiele
Charlie O. Rowle
Ten kodeks jest bardziej skomplikowany, ale nie masz predyspozycji, żeby go zrozumieć! xD
Sama sobie na to odpowiedz, Chochliku. Yhym, tak tylko gadasz, a już przecież mnie głaskałaś ! ^^ Okey, lecę biegać. Widzimy się przed kuchnią, zwiąż włosy :P
KONIEC.
Gabrielle Levasseur
Co to za nieludzka godzina, obudziłaś mnie! :< Ah, trzynasty. To wiele wyjaśnia xD
Nie jestem mistrzem cukierniczym, ale to fajne i lubię, dlaczego pytasz? Zrobiłaś swoje sama i teraz możesz nimi kogoś zabić, więc szukasz pomocy, żeby William nie stracił zębów?:P
Gabrielle Levasseur
Biegałem, jestem zmęczony ;< Jednak jak mnie już obudziłaś, to mogę Ci trochę czasu poświęcić. Przecież umierasz z tęsknoty widzę xD
Oho, typowa Gabrielle - ulubiony=poza pięcioma innymi :D Dlaczego nie wracasz na święta do domu? Przecież lubisz święta, sama przed chwilą napisałaś o choince?
Pewnie, możemy razem przygotować ciastka. Kiedy masz czas? Szef kuchni, nie piekarz! Postaram się jednak, żeby pierniczki były zjadliwe >< To ma czy nie ma ten Fitz coś wspólnego z tymi piernikami?XD
Gabrielle Levasseur
Ty biegasz?!O_O Teraz już tak szybko nie zasnę, skoro jaśnie Pani mnie obudziła i zabawia rozmową, Twoja wina. JAK ZWYKLE. xD
No tak, rodziny są skomplikowane. Faktycznie, święta są spoko. Dużo pysznego żarcia, można się najeść mandarynek.
Tak strzelam, bo znam już trochę Twoich twarzy. Wolisz być nietypową?atypową?typową?XD
O nie, nie, nie , nie i nie. Odmawiam udzielania porad randkowych i prezentowych dla mojego przyjaciela, bo to obrzydliwe =/ Radź sobie z tym sama, ale pierniczki chętnie upiekę. Oklepane? Ja bym się nie obraził za puszkę ciastek.
Gabrielle Levasseur
A Ty myślisz, że taka figura jak moja to się sama robi?! Codziennie rano! :D Niech Tym RAZEM będzie moja :P
No właśnie, a w zamku też można się najeść :P
Wciąż się zastanawiam, jak do tego doszło, skoro nawet mnie nie lubisz?
Dlaczego obrzydliwe? Nie widzę w tym nic złego :D Hm... To może on też się nie obrazi :) Jeśli będą dobre :P A Ty już wiesz co byś chciał znaleźć pod choinką w tym roku?
Charlie O. Rowle
To dlaczego nigdy Cię nie widziałem? A, bo ja częściej biegam wieczorem. No tak. Możemy iść kiedyś razem na trening, figuro xD
tak, niby można. Też się zastanawiam nad powrotem do zamku po kolacji w domu. Nie chcę mi się tam siedzieć, ale nie mogę olać ojca.
TY i te Twoje historie w głowie, pełne dopowiedzeń. >< żyj w błogiej nieświadomości :P
To nienaturalne i dziwne, trochę przesadziłem z obrzydliwym. Będą zajebiste, poszukam przepisu >^^< hmmm, nie zastanawiałem się nad tym. Może jakąś płytę czy buty do biegania, dobry kryminał. Ja to ze wszystkiego się w sumie cieszę. A Ty? Co byś chciała, gdyby Mikołaj uwierzył w kłamstwo, że byłaś grzeczna? XD
Gabrielle Levasseur
Może właśnie, chociażby dlatego, że biegamy o różnych porach dnia? :P Jasne! Jeśli chcesz dostać bencki od dziewczyny :D
Nie olewaj! Warto tworzyć wspólne wspomnienia.
Jak długo mam tak żyć? Wiesz... Niewiedza nie leży w mojej naturze :D
Jesteś jego przyjacielem i znasz go najlepiej, więc... Tobie już bym wiedziała co dać :P Trochę tego masz na swojej liście :P Hahaha. Zawsze jestem grzeczna! Hm... Może ręcznie robioną bransoletkę? Albo świąteczny sweter. Sama nie wiem
Charlie O. Rowle
nie bądź taka pewna siebie, biegam i pływam od lat! Ten ABS nie zrobił się w tydzień! XDD
mniejsza, pomyślę. Wszędzie będą mandarynki i mięsa. Słyszałem, że im mniej się wie, tym lepiej się śpi!
niby jestem, ale wiesz - nie mogę Ci tak ułatwiać. On i tak będzie szczęśliwy, że o nim pomyślałaś. No bo to praktyczne, a buty szybko się zużywają =/ Myślałem, że to będzie droga lista z kosmosu, a tu tylko dwie pozycje i "nie wiem" :O skromnie! Nie jesteś grzeczna, na pewno nie w myślach, a to ponoć też grzech !
Gabrielle Levasseur
ABS? Jaki ABS? O czym ty mówisz?! Chyba masz marzenia xD
To prawda, tylko towarzystwo inne :P Tak? Kurcze! to coś robię źle, bo mi się śpi znacznie gorzej
Ty niczego nie ułatwiasz. Śmiem twierdzić, że nawet utrudniasz :P Bo jestem skromną dziewczyną i nie wymagam zbyt wiele. A skąd ty wiesz co skrywają moje myśli hm?
Charlie O. Rowle
Nie widziałaś mnie bez ubrania, to nie wiesz. Jak ojca kocham, zapewniam, że jest na swoim miejscu. To tak pewne, jak to, że Ty masz biust gdzie trzeba :)
Może to przez to, że za bardzo trzymasz się z okropnymi ślizgonami, a do tego wzdychasz do jednego w sekrecie?:P Chociaż to widać, te maślane niczym ciastka oczka.
bo nie lubię, gdy jest zbyt prosto. Co to za radość wtedy?^^ Męska część szkoły byłaby zaskoczona, że nie jesteś typem księżniczki, o czym mogą świadczyć Twoje złote czy tam żółte włosy. To jednak dobrze, łatwiej z Tobą gadać! Nie wiem, a chcesz mi powiedzieć? Może po tych fantazjach mi się coś fajnego przyśni :D
Gabrielle Levasseur
I obym nie miała okazji zobaczyć! Jeszcze później będę miała koszmary :x Hm... Dobrze, że zauważyłeś, że mam biust. Chlebia mi to Rowle, ale mam nadzieję, że mimo wszystko wciąż wiesz gdzie mam oczy :P
A czy to ważne z kim się trzymam? :D Mam trochę puchońskich znajomych, także równowaga zachowana. Gorzej z równowagą płci xD Tak, tak. Dobrze wiemy, że to nie do końca tak :)
Właściwie żadna, więc chyba szybko Ci się nie znudzę :P ze mną nigdy nie jest łatwo :D No widzisz, jak pozory potrafią mylić? A co? Może też myślałeś o mnie w taki sposób? I że całe dnie spędzam przed lustrem i biegam po sklepach? :D Nie mam w tej kwestii Tobie nic do powiedzenia xd lepiej jest pokazać
Charlie O. Rowle
POMIJAJĄC CAŁĄ RESZTĘ - CZY TO ZAPROSZENIE DO TYCH FANTAZJI?!;OOOOOOOO PRZEJDZIEMY NA DALSZY ETAP KORONEK? MRRR, JAKAŚ TY NIEGRZECZNA!
.....
.....
OCZYWIŚCIE, ŻE WIEM, GDZIE MASZ OCZY KOBIETO. ><" Pf, nie będziesz miała okazji, nawet jak będziesz błagała o dotykanie moich mięśni. Pfff. Otoczona wiankiem samców, co?xD Współczuję, jak są napaleni. Pewnie to mało przyjemne, być częścią takich erotycznych fantazji.
Nah, jesteś spoko. Faktycznie myślałem, że cnotka księżniczka i bez kija nie podchodź, ale masz trochę jaj, nawet jak zgrywasz niewinną Gabs.
Gabrielle Levasseur