Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
| Re: Gabrielle & Charlie Wto Maj 19 2020, 07:29; | |
| 29. 04. Wybacz, ale w ostatniej chwili coś mi wypadło, kwestię wspólnej nauki omówimy w inny dzień, jeśli to nie problem. |
|
| |
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
| Re: Gabrielle & Charlie Pon Maj 25 2020, 21:51; | |
| 22.05 (koło pierwszej w nocy) hej, Rowle Ostatnio jesteś bardzo milczący i bardzo nieobecny... Coś się dzieje? |
|
| |
| Re: Gabrielle & Charlie Pią Mar 26 2021, 17:21; | |
| Kończę dziś wcześniej i pomyślałam.... Co powiesz na weekendowy wypad do Londynu? |
|
| |
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : łobuzerski, i rozbrajający uśmiech. nadmiar energii, pali
| Re: Gabrielle & Charlie Pią Mar 26 2021, 23:37; | |
| Mam zmianę w niedzielę w knajpie, ale kończę za godzinę. Na cały weekend? |
|
| |
| |
| |
| Re: Gabrielle & Charlie Wto Mar 30 2021, 04:02; | |
| W porządku! Odebrać Cię, czy spotkamy się w domu? Nie wiem, czy coś chcesz pakować. Sprawę? Udało Ci się załapać na kolejną sesję? |
|
| |
| Re: Gabrielle & Charlie Wto Mar 30 2021, 08:30; | |
| Odbierz, chętnie przejadę się znowu motorem Nie, tym razem to sprawy rodzinne |
|
| |
| Re: Gabrielle & Charlie Sro Kwi 07 2021, 00:55; | |
| Pewnie, jeśli mnie potrzebujesz, to nie ma o czym gadać mała. Będę punktualnie, coś zabrać z domu? Okey. |
|
| |
| |
| |
|