Teraz będziesz się do mnie zwracał "chochliku"? Myślałem, że jesteś bardziej kreatywny :P
[/size]
[size=40]
Wcale Ci nie grożę, to tylko drobna uwaga :D
[/size]
[size=40]
W takim wypadku idź lepiej zbadać oczy, bo coś z nimi nie tak. Jeśli mówię, że nie interesują mnie chłopcy - a tym bardziej Ślizgoni - to tak jest i kropka!
[/size]
[size=40]
Skoro milion takich leci w Twoją stronę, to dlaczego nadal nie masz dziewczyny hm?
[/size]
Charlie O. Rowle
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 188cm
C. szczególne : łobuzerski, i rozbrajający uśmiech. nadmiar energii, pali
Będę Ci zmieniał przezwiska, zależnie od pogody i humoru. Pogódź się z tym ;P Dziś Chochlik, jutro truskawka, pojutrze Pani Williamowa. A co do uwag - lepiej zachowam czujność, bo drugiej bluzy stracić nie chcę xD
Rozczaruję Cię - moje oczy są w zajebistym porządku. To interesują Cię dziewczyny, skoro chłopców się wypierasz? Ślizgoni dobre partie, bądź mądra. Lepsze, niż te szczypiorki z Twojego domu.
To proste - wtedy złamałbym miliony serc, a tak możecie się mną dzielić! Jestem wspaniałomyślny, dla każdej znajdę czas x)/div>
Gabrielle Levasseur
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 171 cm
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
Williamowa? Poważnie, Rowle? A może Ty zwyczajnie zazdrosny jesteś, co?!
[
Wezmę Twoją uwagę do serca, może następnym razem skradnę Ci co innego ;>
]
Co?! NIE. Dziewczyny mnie NIE interesują, po prostu nie w głowie mi miłostki. Z resztą?! Dlaczego Ja Ci wgl o tym piszę? Interesujesz się moim życiem uczuciowym bardziej niż ja sama.
Podziękuję, jednak wolę mieć chłopaka na wyłączność, więc możesz mnie wykreślić ze swojej listy.
Charlie O. Rowle
Tak, o to mi chodzi. Złapałaś mnie xD Uszczęśliwia Cię to? Skarpetek Ci nie oddam, zapomnij Niezależnie, jak będziesz się wdzięczyła!
Okej, czyli nie jesteś lebsijką. Zanotowane. Szkoda, szanse na trójkąt umarły, damn it xDDD Nie wiem, ale chyba sprawiam, że się otwierasz? Widzisz! Mam klucz do każdego zamku! Taki jestem zajebisty.
Skąd wiesz, że na niej byłaś?^^
Gabrielle Levasseur
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
czyli, że teraz co? Będę Ci się śnił? :P zdecydowanie nie oddam.
nigdy nie mów nigdy, może już spełniłaś XD nie kłam, widziałem jak na mnie patrzysz. A tak pomijając żarty, to inny Ślizgon chce być kluczem do Twojego zamka :P
Wychodzi na to, że to TY potrzebujesz okulisty!
Gabrielle Levasseur
Twoim zdaniem idealnie jest sobie wyobrażać Ciebie ze mną? Pozostawię to bez komentarza. Gdybyś jeszcze był w moim typie... Lubię truskawki, Mówiłam Ci o tym.
To gratulacje, Rowle. Potrzebuje Twojej rady, bo jesteś bucem i powiesz prawdę.. Także rusz do mnie te swojego cztery litery
Charlie O. Rowle
TY TO NAPISAŁAŚ! ja wcale sobie o tym nie myślałem. Rozumiem Cię, Chochliku. Kto by nie zwariował na moim punkcie? Pewnie śpisz z myślami o mnie :( musimy jednak zabić Twoje uczucia, boś innemu przeznaczona!
To tak prosisz o pomoc? Masz szczęście, że mam Ci coś do powiedzenia i chce odzyskać bluzę.
Gabrielle Levasseur
Napisałam to do czego Ty bałeś się przyznać! Na moje szczęście nie mam aż takich koszmarów, niedźwiadku.
Innemu?! Komu?
Chcesz mi powiedzieć, jak bardzo szalejesz na moim punkcie? Będziesz musiał się postarać, żeby tą bluzę odzyskać. To, że chcę ją oddać - nie oznacza, że to zrobię :P
Charlie O. Rowle
Tajemnica. Dowiesz się, gdy przyjdzie na to czas. Podobno baby lubią brudne sekreciki ;P Tak, to z pewnością to. Teraz już nie mam po co iść. Głupia. Sam sobie wezmę. Będę za 15 minut.
Charlie O. Rowle
Hm... Zastanawiam się jeszcze. Jak myślisz? Lepsze będzie spalenie i rozrzucenie prochów? Czy może lepiej, abym pozwoliła, aby zjadły mnie robale? *myśli*
Całkowicie wróciła! Więc będziesz musiał się tłumaczyć!
Może zacznijmy od tego, dlaczego byłeś dla mni taki milutki? ;>