Autor | Wiadomość |
---|
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 03 2019, 10:58; | |
| Rozumiem może to faktycznie dobra decyzja, ale musisz liczyć się z tym, że jak ona zobaczy cię z kimś innym, to możesz definitywnie stracić szansę Więc może to na spokojnie przemyśl A o kim innym myślisz? Kilka? Chyba lepiej byłoby skupić się na jednej |
|
| |
C. szczególne : Bardzo oszczędna mimika, tatuaże, dość płynne ruchy - zarażona gracją od tańca
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 03 2019, 11:09; | |
| Można stracić coś czego się nie ma? Nie zamierzam skupiać się na żadnej Po prostu jestem otwarta Nie mam w sobie tyle romantyzmu co Ty, żeby zatracić się w pogoni za marchewką Po prostu chciałabym, żeby tym razem to ktoś zainteresował się mną |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 03 2019, 11:18; | |
| To może po prostu poczekaj i zobacz co się wydarzy? może to nie jest dobry pomysł, żeby kogokolwiek podrywać zdystansuj się i zobacz co się wydarzy zwłaszcza, że jest ci teraz przykro, jeszcze zrobisz coś, czego będziesz żałować |
|
| |
C. szczególne : Bardzo oszczędna mimika, tatuaże, dość płynne ruchy - zarażona gracją od tańca
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 03 2019, 12:52; | |
| Oh, na pewno zrobię coś, czego będę żałować Znasz mnie Ale jaka będzie przy tym zabawa! |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 03 2019, 14:36; | |
| No właśnie to mnie martwi Wiem, że uznasz, że przynudzam, ale zabawa to nie wszystko Bądź ostrożna |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Gru 04 2019, 10:05; | |
| 03.12.19 Nie wiem co mam myśleć Za szybko skaczę miedzy skrajnymi uczuciami, gdy zbyt długo czekam na jej odpowiedź i w końcu ją dostaję Nienawidzę jej i uwielbiam jednocześnie |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Gru 04 2019, 10:11; | |
| zależy ci, to nic złego a ona powoli chociaż zmniejsza dystans? widzisz jakieś szanse? Bo jeśli nie, to może ty powinnaś się zdystansować, żeby nie cierpieć |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Gru 04 2019, 10:36; | |
| Nie zamierzam się od niej odsuwać Chcę ją poznać i zrozumieć, niezależnie od tego czy będzie mną zainteresowana w ten sposób Może w tym czasie moje myśli zdążą się ukierunkować na kogoś innego |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Gru 04 2019, 10:39; | |
| Byle nie zbyt dużym kosztem Coni Nie mówię, że masz z nią przestać rozmawiać Tylko może warto zmienić podejście |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 10 2019, 23:53; | |
| CONI Nie uwierzysz Zaprosiłam Chloé na randkę i się zgodziła!!! |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Gru 11 2019, 16:50; | |
| Nie zjeb tego *5 minut później* I nie bój się jej dotknąć |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Gru 19 2019, 23:14; | |
| 19.12.19r. Od jutra zaczynasz ze mną ćwiczyć |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Gru 19 2019, 23:17; | |
| ... Czy ty zwariowałaś? Coraz gorzej z tobą Czy ja ci wyglądam na sportowca? |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Gru 19 2019, 23:42; | |
| No to na pewno by bardzo mogło BARDZO Mówiłam Ci, że Chloé ceni piękno ludzkiego ciała A widziałeś jakich napakowanych facetów mają Ślizgoni? Nie mówię, że masz zostać kulturystą przecież... Ale no wiesz... COŚ by się przydało zrobić Jeśli zależy Ci na jakichś dodatkowych punktach u niej Ja wcale nie pochwalam takiego podejścia Ale jako kochana siostra próbuję pomóc |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Gru 19 2019, 23:53; | |
| *po 5 minutach* Dobra A co będziemy ćwiczyć? Byle bez miotlarstwa i może to jakoś przeżyje Taniec się nie liczy? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Gru 20 2019, 00:01; | |
| HA <3 Standardowe ćwiczenia + rozciąganie Nauczę Cię codziennej rutyny, to efekty będą najtrwalsze Bez tańca, bez mioteł, bez sprzętu Tylko Ty i Twoje zakwasy c: |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Gru 20 2019, 00:05; | |
| Nie wiedziałem, że z ciebie taki sportowiec i nawet trener No ale dobrze! Zdam się na ciebie Mam nadzieje, że to serio przyniesie jakiś efekt |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Gru 20 2019, 00:08; | |
| Mam nadzieję, że to nie był wyrafinowany sposób na to, by powiedzieć, że jestem za tłusta na sportowca Bo inaczej będę musiała wyrafinowanie wyrzucić Cię zaklęciem za ogrodzenie Hogwartu A propos tłustości, to mam nadzieję, że przygotujesz coś dobrego na święta |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Gru 20 2019, 00:11; | |
| Nie był, po prostu nie wiedziałem że trenujesz XD Raz ci się udało i już czujesz się w pozycji, żeby grozić? Oczywiście, że tak. Przemyślałaś już, z jakiego drzewa rózgę powinnaś dostać w tym roku? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Gru 20 2019, 00:18; | |
| no wtf, Asp no okej, może tańca i boksu nie trenuję zbyt regularnie, ale krótka seria ćwiczeń rano lub wieczorem to żadne wyzwanie no ale proszę Cię. Widziałeś ile jestem w stanie wciągnąć podczas kolacji. Przez ten cały czas myślałeś, że mam aż tak dobry metabolizm? Przemyśl czy powinnam dostać rózgę Bo już mam dobry pomysł na zdjęcie z nią na wizzbooka |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Gru 20 2019, 01:41; | |
| Hm, w sumie to tak Chociaż faktycznie, nie są to przeciętne ilości... ... Wszystko potrafisz zepsuć Dostaniesz powietrze :/ |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Gru 20 2019, 17:31; | |
| Niech będzie powietrze Ze mną będzie bezpieczne Z Larchów tylko Ty je psujesz |
|
| |
| |
| |
|