Autor | Wiadomość |
---|
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 22:57; | |
| No skoro by się jej spodobało... Zresztą, skąd wiesz, może zawsze o tym myślałem? |
|
| |
C. szczególne : Bardzo oszczędna mimika, tatuaże, dość płynne ruchy - zarażona gracją od tańca
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 23:09; | |
| No dobra, może przesadziłam Jesteś odważny, na pewno by to doceniła |
|
| |
| |
| |
C. szczególne : Bardzo oszczędna mimika, tatuaże, dość płynne ruchy - zarażona gracją od tańca
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 23:14; | |
| ... Masz jeszcze jakieś inne pytania? Po prostu do niej napiszę i się o wszystko wypytam |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 23:17; | |
| Jakie lubi książki? Ulubiony zespół? Jedzenie? Sposób spędzania czasu? Wszystko? Ale nie możesz jej tak wypytywać, to będzie podejrzane Chyba, że umiesz zrobić to jakoś delikatnie Nie, żebym wątpił |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 23:36; | |
| Asp, Asp, Asp... Jestem wcieleniem delikatności i subtelności Pokażę Ci nawet przykładową wiadomość: "Hej, Chloes. Mój brat na Ciebie leci, umówisz się z nim? Strasznie dużo pytań mi zadał i nie chce mi się ich Tobie przepisywać" |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 23:49; | |
| ... ... Ani mi się waż! Sam ją zapytam. Chce być dobrze przygotowany, nie bądź leniwa Kto ci doradzał z drugą siostrą? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Lis 29 2019, 10:14; | |
| nie martw się będę subtelna obiecuję Ale faktycznie najlepiej po prostu ją gdzieś zaproś i wymyśl coś... emocjonującego a ja szepnę o Tobie dobre słówko |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Lis 29 2019, 13:50; | |
| o, dobre słówko się przyda hm, wymyśle coś fajnego zmieniając temat Pamiętasz, jak mówiłaś, że trochę przyhamujesz ze zdjęciami na wizie? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Lis 29 2019, 13:57; | |
| No i przecież przyhamowałam! raptem dwa zdjęcia zresztą tylko Tobie to przeszkadza |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Lis 29 2019, 14:00; | |
| Trudno się dziwić, tylko ja jestem twoim bratem trudno żeby inni narzekali Nie chodzi o ilość i dobrze o tym wiesz... |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Lis 29 2019, 14:40; | |
| Uważasz, że powinnam się wstydzić swojego ciała? Chcesz mnie wpędzić w kompleksy? Od tego już krok od wejścia w nieszczęśliwy związek, tylko po to, aby poczuć się wartościową Przed czym chcesz mnie bronić, Asp? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Lis 29 2019, 14:44; | |
| Nie uważam, że powinnaś się wstydzić swojego ciała Masz dopiero 17 lat, skąd wiesz, że nie będziesz żałować, że takie zdjęcia krążą na wizie? Co jak będziesz pracować w jakimś poważnym zawodzie i nie będzie im się to podobało? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Lis 29 2019, 14:51; | |
| To wtedy sama odejdę z tej pracy, bo nie będę chciała pracować z bandą idiotów I znajdę nową, gdzie tych idiotów nie będzie To co mam na sobie nie zmienia tego jakie posiadam kwalifikacje |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Lis 29 2019, 15:02; | |
| To nie jest tak, że się z tobą nie zgadzam Ale to nie jest takie łatwe, serio Nie wiesz jak będzie wyglądało twoje życie. Myślisz, że zawsze tak łatwo zmienić pracę? Albo że nie jest ona taka ważna? Sama dobrze wiesz, że to nie zawsze tak działa |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pią Lis 29 2019, 15:39; | |
| Tak. Tak właśnie myślę. Że nie jest taka ważna. Na pewno nie jest na tyle ważna, żeby mnie uciszyć. Wiesz, że umiem zdobyć pieniądze, gdy są potrzebne. |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Nie Gru 01 2019, 11:40; | |
| Nie wiem, czy to pocieszające Biorąc pod uwagę fakt, że dalej nie wiem skąd i w jaki sposób Wolałabym, żebyś radziła sobie bez dziwnych metod, o których nie chcesz potem mówić |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Nie Gru 01 2019, 12:39; | |
| 01.12.2019
Widzę, że o Chloé nie martwisz się na tyle, aby przeszkadzały Ci jej zdjęcia Interesujące |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Nie Gru 01 2019, 12:42; | |
| ... rozumiem, że tamten temat znowu zamknięty? To co innego Zupełnie co innego Co ty taka czujna? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Nie Gru 01 2019, 16:53; | |
| zamknięty Zawsze jestem czujna I to dokładnie to samo |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Pon Gru 02 2019, 10:03; | |
| Eh Nie to samo, z jednego prostego powodu Chloé nie jest moją siostrą |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 03 2019, 00:28; | |
| Dobra, Asp, nie przynudzaj już Pamiętasz jak mi ostatnio opowiadałeś o tej książce co koleś romansuje z duchem? Mógłbyś pożyczyć? ...kolega pyta |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 03 2019, 00:31; | |
| ... nigdy nie przynudzam Jasne! Czekaj, od kiedy interesują cię takie książki? Mhm.... |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 03 2019, 00:35; | |
| Chyba potrzebuję się nauczyć trochę romantyzmu Z góry informuję, że wręczanie bukietu róż w moim wykonaniu odpada. Nawet nie próbuj mnie przekonywać. ale chyba przydadzą mi się jakieś teksty na podryw |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 03 2019, 00:38; | |
| Oooo, co to za zmiana Chodzi o Cel? Daj mi jakieś szczegóły, to łatwiej będzie coś poradzić Ale z góry odrzucasz najlepszą metodę... |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Wto Gru 03 2019, 10:42; | |
| Celestine mi nie odpisuje Na lekcjach nawet mnie nie zauważa Nie mówię, że się poddałam Ale chyba jestem otwarta na inne relacje Podoba mi się kilka innych dziewczyn, więc chyba nie powinnam się zaślepiać na jedną, która nie jest mną zainteresowana |
|
| |
| |
| |
|