Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : Bardzo oszczędna mimika, tatuaże, dość płynne ruchy - zarażona gracją od tańca
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 00:32; | |
| Tak ._. I choćby i z 10 razy jeśli będzie trzeba *10 minut później* Na Merlina, Asp Nie wiem co mam jej napisać w tym liście Nie mogę jej tak po prostu zaprosić na herbatę |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 00:35; | |
| Tylko namieszasz jej w głowie, zła taktyka ...możesz, po prostu to zrób ewentualnie zagadaj o coś neutralnego i wtedy ale to nic takiego! [/quote] |
|
| |
C. szczególne : Bardzo oszczędna mimika, tatuaże, dość płynne ruchy - zarażona gracją od tańca
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 11:28; | |
| ASP polubiła moje zdjęcie na wizbooku ale tylko to z różami to znaczy, że chce róże? Czy po prostu podoba jej się zamysł, że dbam sama o siebie? A może chodzi jej o podpis? "Nie musisz mnie kochać, bo sama robię to najlepiej" Myślisz, że ona myśli, że ja myślałam o niej? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 12:46; | |
| Wdech i wydech To dobry znak, że polubiła! nie doszukuj się w tym niczego złego... jak mówiłem - z różami zawsze warto spróbować może docenia twoją niezależność, ale to nie znaczy, że myśli, że chodzi o nią A próbowałaś ją w końcu gdzieś zaprosić? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 14:01; | |
| Zaproponowałam herbatę jako podziękowanie za notatki Za mało bezpośrednio? I nie dam jej róż... Nie pasuje mi to do niej Zdecydowanie jest innym kwiatem |
|
| |
| |
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 15:34; | |
| właśnie dostałam odpowiedź spedzimy bardzo romantycznie czas... ...w szkolnej kuchni w towarzystwie skrzata też myślałam o liliach |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 21:31; | |
| ... śmiejesz się z moich książek, a definitywnie by ci się przydały Dlaczego w kuchni? Zaproś ją w jakieś lepsze miejsce Ha, widzisz, wielkie umysły |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 21:37; | |
| No przecież chciałam To ona wyskoczyła z kuchnią szkolną Może się krępuje iść ze mną sama do kawiarni? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 21:38; | |
| Możliwe A wiesz gdzie jest herbaciany raj? To już bardziej klimatyczne miejsce, niż kuchnia, a wciąż w Hogwarcie |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 21:41; | |
| ... Brzmi jak bardzo urocze miejsce Nie oszaleję tam? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 21:41; | |
| Nie obiecuje Ale warto się poświęcić, nie? No i jest pełno herbat do wyboru! |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Sro Lis 27 2019, 21:45; | |
| Eh, na brodawki Merlina, trudno Zaufam Ci Może nie odmówi |
|
| |
| |
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 21:38; | |
| Coni, jesteś? Mam pytanie Znasz trochę Chloé, nie? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 21:53; | |
| Nawet bardziej niż trochę To już to pytanie czy ma być jakieś następne? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 21:55; | |
| Następne Wiesz może, czy się z kimś spotyka? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 22:07; | |
| Jestem prawie pewna, że nie Czy Ty naprawdę chcesz wyrywać siostrę mojej Celest? Co to za inwazja na Swansea Szkoda, że to nie łabędzie lecą na modrzew |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 22:12; | |
| Jeszcze nie! Liczę, że to kwestia odpowiedniego podejścia Powiesz mi coś o niej? Co lubi? Nie rozmawialiśmy jeszcze za dużo |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 22:30; | |
| Nie mogę zamknąć Chloé w kilku słowach... Na pewno lubi malować, jeżeli o to pytasz Ale to tak jakby jedyne co o mnie powiedzieć, to stwierdzić, że lubię tańczyć *po kilku minutach* Zresztą jesteś dla niej za grzeczny A nie chcę byś się zmieniał |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 22:34; | |
| O, taniec to akurat dobry punkt zaczepienia Też umiem tańczyć Za grzeczny? Ej, bez przesady A jaki typ ona woli? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 22:44; | |
| Pewnie ktoś bardziej jak Cassius ktoś kto pomoże jej uciec ze szkoły do baru w nocy, a nie w niedzielne popołudnie napije się z nią herbatki ktoś kto przewiezie ją motorem ktoś kto nie powie jej, że ma się ubrać, bo odkrywa zbyt wiele |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 22:47; | |
| ... za słabo mnie znasz pomogę uciec, przewiozę motorem (to nie może być takie trudne) i niczego jej nie będę kazał To że ty masz się ubierać to inna kwestia Jesteś moją siostrą W ogóle mnie nie doceniasz |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 22:51; | |
| No dobrze. Załóżmy, że byś z nią był Wyobraź sobie sytuacje, że ma pozować do aktu Mam uwierzyć, że to byłoby dla Ciebie okej? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 22:52; | |
| No jasne, czemu nie? Czy ty masz mnie za jakiegoś dziadka? |
|
| |
| Re: Asp i Aconite Czw Lis 28 2019, 22:55; | |
| Nie no, bez przesady Raczej kryzys wieku średniego, jeżeli nagle chcesz motor |
|
| |
| |
| |
|