Autor Wiadomość Re: Jak wyglądasz? Pią 28 Gru - 11:03; Lilooou, masz takie długie włosy <3
Melanie Luan Thomason napisał: To moje zwidy, czy masz tunele?
Znalazłam zdjęcie aktualnych xdd! Dziwnie padało światło, ale są całe czarne :3
A jak ktoś przepada za eksperymentami z włosami, to miałam niebieskie jakiś niecały roczek temu.
Przepraszam, ale mam kompleks niższości, przez co lubię bawić się kolorami w programach graficznych xd
Dodatkowo : Wężoustość, teleportacja
Re: Jak wyglądasz? Pią 4 Sty - 21:45; prosz, macie tu jedna z niewielu fotek na ktorej wyszlam ok :face: w bardzo eleganckiej koszuleczce ale cii
Re: Jak wyglądasz? Pią 4 Sty - 22:25; Veronique Lardeux oczyy <3 I fajny koszulek, ta zgniła zieleń <3
Re: Jak wyglądasz? Pią 4 Sty - 22:59; no cóż Janie, nie jestem zdziwiona, na dzielni krk to same dupeczki :face:
Re: Jak wyglądasz? Czw 31 Sty - 22:07; czesc jestem chlor musialam sie pochwalic bo to nowa fota i wgl
Dodatkowo : animag (wiewiórka)
Re: Jak wyglądasz? Sob 9 Lut - 15:49; Wszystkie stare dupy są ładne ;_; Przez was mam kompleksy :<<
Dodatkowo : rezerwowa szukająca
Re: Jak wyglądasz? Sob 16 Lut - 20:59; takie tam w windzie do tościarni, w której nie było chleba CLARCIA & LOUIS & MELROSE nawet zdjęcie tosterem robione :')
Re: Jak wyglądasz? Sob 16 Lut - 21:02; MINY POD TYTUŁEM ŚMIEJEMY SIĘ JAK SZCZERBATY DO SUCHARÓW <3
miód Manuel foewa i fejmowanie przed Gubałówką
Re: Jak wyglądasz? Sro 27 Lut - 20:39; TRZYNASTOLATKA, KTÓRA JEST BARDZO-BAAARDZO NIE KUL I SWOJĄ BRZYDOTĄ ZABIJA MAŁE MÓÓSZKI ;________________; ogólnie zdjęcie zrobione przed chwilą, a takie tam, żeby na fejsa było, no iii nie mam nawet tam grzywki, bo jestem chora, to i tak cud, że się rano ubrałam, c'niec'nie :face:
Dodatkowo : animag (irbis), teleportacja
Dodatkowo : wężoustość, teleportacja
Re: Jak wyglądasz? Wto 19 Mar - 22:12; Laila ja chce coś, czego nie widziałam na fb! A tu taka moja mordka... Szału nie ma, dupy nie urywa
Re: Jak wyglądasz? Sob 27 Kwi - 20:58; https://2img.net/r/ihimizer/img7/8154/hjggggggg.jpg Pierwsza normalna samojebka. Miała nie ujrzeć światła dziennego :face:
Dodatkowo : Ćwierć - wila, teleportacja
Re: Jak wyglądasz? Sob 27 Kwi - 22:03; ha, no dobra to ja też CyCuń, Zosia, Rejni i Prinsi w jednej osobie huhuhuh
Rok Nauki : III studencki
Re: Jak wyglądasz? Pon 13 Maj - 16:01; CeCe, ale masz zajebistą chustkę! macie moje po zmianie koloru :d < KLIK!>
Re: Jak wyglądasz? Nie 19 Maj - 11:30; ŻE FEJM Z JU TUBA z 20-stoma SUBAMI HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE, NO NIE?
Re: Jak wyglądasz? Czw 23 Maj - 19:27; =-
Ostatnio zmieniony przez Victor Cunney dnia Sro 7 Wrz - 0:09, w całości zmieniany 1 raz