Autor Wiadomość Dodatkowo : Teleportacja, jasnowidzenie
Re: Jak wyglądasz? Pią Wrz 09 2011, 17:03; W DUPIE CHYBA TE KOMPLEKSY MASZ :zak: i nie było!
Re: Jak wyglądasz? Pią Wrz 09 2011, 17:40; nie spamować tu drogie dziewoje, tylko sie pokazywać :face:
Dodatkowo : Teleportacja, jasnowidzenie
Re: Jak wyglądasz? Pią Wrz 09 2011, 17:43; Ja się pokazałam
NIE W DUPIE. W NOSIE :zak:
Nie kłóć się ze mną, ja zawsze mam rację
Re: Jak wyglądasz? Nie Paź 09 2011, 20:48; EDIT:
żak i ja, co nie
Ostatnio zmieniony przez Brooklyn Toxic dnia Sro Wrz 26 2012, 21:25, w całości zmieniany 2 razy
Re: Jak wyglądasz? Nie Paź 09 2011, 21:08; JA DUMAM ZAWZIĘCIE NAD PLANEM ZNISZCZENIA ŚWIATA
Dodatkowo : Legilimencja i oklumencja, teleportacja
Re: Jak wyglądasz? Pon Paź 10 2011, 16:25; Tak jednym słowem - ja. Mahoń na głowie co prawda teraz, ale oj tam, oj tam.. Wstawiam swoje zdjęcie, bo chyba dużo osób jest z Wawki.
Re: Jak wyglądasz? Czw Paź 13 2011, 19:43; Miałam rude włosy przez rok.. później pomarańczowe, czarne.. aż te takie jak teraz... Mam doświadczenie w barwach Xdd' A karnacja.. ponoć oliwkowa.. Kiedyś kosmitką mnie nazywała koleżanka, bo byłam jakaś "zielona". XD''' Mam straszne wspomnienia tez z podstawówki, bo wyglądałam jak Harry Potter ii Hermina w jednej postaci.. Takie pingle iii włosy jak ona.. Gdybym znalazła zdjęcie z sp to bym tu wstawiła, ale wole się nie ośmieszać ; D.
Re: Jak wyglądasz? Sob Gru 17 2011, 16:32; buuuu dałabym jakieś swoje ale jestem tak brzydka i tak bardzo nie mam ładnych zdjęć że nie wstawię xD
Re: Jak wyglądasz? Wto Kwi 10 2012, 15:07; Usunęłam tamto, bo brzydkie było i stare, heheheh.
Macie tu dwa nowsze i bardziej ogarnięte w zamian
Zrób zbolałą minę
i takie tam świąteczne
Re: Jak wyglądasz? Pią Kwi 13 2012, 22:01; Czy ja ci kiedyś mówiłam że jesteś zajebiści ładna i ze kocham twe włosy?!
Re: Jak wyglądasz? Sob Kwi 14 2012, 15:55; Jakbym jeszcze przez nie nie wyglądała jak murzyńska wersja Einsteina w spódnicy, byłyby o niebo lepiej
chociaż i tak je kocham
Ale reszta... Hehe...
Dodatkowo : Wężoustość, teleportacja
Re: Jak wyglądasz? Nie Kwi 15 2012, 19:43; uwaga uwaga niefotogeniczna paskuda we wlasnej osobie wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc :hyhy: zrobione slit kamerka internetowa, ze zrobionym na odwal, rozmazanym mejkapem i ogolnie kijowej jakosci edit: zmienilam na takie co mniej mojego ryja widac mwehehehe
Re: Jak wyglądasz? Pon Kwi 16 2012, 23:13; forumowy brzydal musi się ujawnić, a co!
Zdjęcia z serii ,,Wielogodzinne nakurwianie w simy u Fabkowej!"
robione przez Fabkową
....
CZOŁO FABIANA!
jakiś sim
Ostatnio zmieniony przez Marione Shelley dnia Wto Kwi 17 2012, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Jak wyglądasz? Pon Kwi 16 2012, 23:34; Jaki brzydal forumowy, przeciez mnie widzialas, to moja posada :zak: I wgl nie poznalabym cie na pierwszym zdjeciu o.O A CZOLO FABIANA WYMIATA W sumie to ja hehe i to nawet razy dwa
Dodatkowo : metamorfomagia
Re: Jak wyglądasz? Pon Kwi 16 2012, 23:48; Grau, a tak? http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2011/317/1/f/double_problem_by_aagoraphobia-d4g10cj.png