Autor Wiadomość Re: Jak wyglądasz? Sro Lip 30 2014, 23:06; Jasper H. Beckett napisał: Z wyjazdu do Gdańska Najbardziej aktualny ja :)
:sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex:
Re: Jak wyglądasz? Nie Sie 03 2014, 00:03; A CZEMU BY NIE! Generalnie utożsamiam się kapkę ze swoją postacią, bo mam 7 sporych dziabek, ale to może innym razem xD
Dodatkowo : ścigająca, UWAGA! Oszukana orientacja :||||
Re: Jak wyglądasz? Nie Sie 03 2014, 09:33; Corey Stevens napisał: A CZEMU BY NIE! Generalnie utożsamiam się kapkę ze swoją postacią, bo mam 7 sporych dziabek, ale to może innym razem xD
Ale fajna jesteś!
Re: Jak wyglądasz? Nie Sie 31 2014, 21:55; Może ktoś niefejsbukowy pragnąłby obejrzeć moją szkaradną buźkę? Oczywiście. Serwuję szczyptę horroru na wieczór: klik
Re: Jak wyglądasz? Pon Wrz 01 2014, 20:10; tak sobie tańczę i tak teżJUPITERCZARLIMAMWASNAOKU!
Re: Jak wyglądasz? Nie Wrz 07 2014, 03:10; NO MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ MOIMI DWOMA GODZINAMI BÓLU I CIERPIENIA BO NIE PRZEŻYJĘ OTO JA
Rok Nauki : III studencki
Re: Jak wyglądasz? Nie Mar 08 2015, 09:37; TYLE ZAPÓŚCIŁAM A JUŻ MNIE KUSI, CO BY ZNOWU CIĄĆ NA KRÓTKO :( takie jedno takie drugie
Dodatkowo : Wilkołak, Kapitan Hufflepuffu, Ścigający
Re: Jak wyglądasz? Sob Gru 26 2015, 23:20; KLIK {w jakiejś tam pizzerii} KLIK {z przyjaciółką} :D
Re: Jak wyglądasz? Pią Sty 01 2016, 20:58; Tamte zdjęcia magiczne więc dodam nowe :d Czarno bały dziubek i kolorowy uśmiech
Rok Nauki : III studencki
Re: Jak wyglądasz? Pon Cze 27 2016, 19:31; za pęknięte ekrany i inne urazy nie odpowiadam.
Re: Jak wyglądasz? Sro Sty 04 2017, 22:42; Spoiler: Zdjęcia z kibla w ujebanym lustrze - sorry xD ożywmy ten temat trochę :) jestem ciekaw Waszych mordeczek :D
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
Re: Jak wyglądasz? Sro Sty 04 2017, 23:20; Kocham ten temat! To bardziej wyjściowe To mniej wyjściowe, ale z ziomkiem!
Re: Jak wyglądasz? Sro Sty 25 2017, 15:41; Zdjęcie z ziomkiem na propsie i jeszcze jaki szczęśliwy xD
Re: Jak wyglądasz? Sob Lut 04 2017, 23:47; Dobra no to teraz ja, a później jeszcze reszta.
Re: Jak wyglądasz? Sob Lut 04 2017, 23:59; Ivo bywa nie tylko seksi fleksi blondi. i wersja ruda: Heheniuniue.
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Re: Jak wyglądasz? Nie Lut 05 2017, 15:30; Komentuje, bo podobno coś tu ukryto.
I jesteście wszyscy niezwykle piękni
C. szczególne : Kolorowe, odważne i specyficzne stroje, niski wzrost, zmienny kolor włosów, zaraźliwy optymizm i bezpośredniość, gadulstwo, amerykański akcent.
Re: Jak wyglądasz? Nie Lut 05 2017, 15:59; Wiecie co się stanie po siedmiu dniach. Niestety nie zadzwonię i nie będę szeptać ''siedem dni'', bo mój operator mi tego zabrania c: Nie wyjdę z monitora/telewizora/tabletu/smartfona/domofonu/stacjonarnego czy z pod łóżka. Jestem oryginalnym złym duchem i wlezę przez okno, albo kulturalnie zapukam do drzwi. Enjoy!
Cándida Feliciana Miramon