C. szczególne : brunetka,migdałowo-orzechowe oczy,piegi które dodają uroku,specyficzny prawostronny uśmiech,mały niebieski kolczyk w wardze po lewej stronie.
Podoba mi się, że tak ładnie nawiązuje do domu w jakim masz postać, to ostatnio rzadkość na czaro, a zawsze lubię elementy domu czy to w podpisie, czy to na avie. Nie jest jakiś super ekstra skomplikowany, ale tak mi się podoba ten huff tam, że 10.
C. szczególne : brunetka,migdałowo-orzechowe oczy,piegi które dodają uroku,specyficzny prawostronny uśmiech,mały niebieski kolczyk w wardze po lewej stronie.
gify są super, ale chyba nie pasują do konwencji twojej postaci >D chociaż, jakby się nad tym zastanowić to może tak, jako, że zgrywa aniołka, ale to ja bym dała dwa różne gify, ukazujące jej naturę z dwóch różnych stron. Ale to za bardzo wychodzę w interpretację 8Djeżeli chodzi o stronę wizualną, to ładniutko, choć ten szary pasek jest trochę za krótki w porównaniu do szerokości gifów. I dałabym jakiś zielony akcent, czy to właśnie w tym pasku, czy w tekście, żeby choć trochę pasowało do Slytherinu