Autor Wiadomość Re: Osoba pode mną Czw 27 Wrz - 22:18; planuję zdobyć drugą.... OPM ma wrażenie, że na avie Rainy dziewczyna jest albo naćpana, albo niewyspana albo upita.
Re: Osoba pode mną Czw 27 Wrz - 23:49; telepatia, Qui. I nie. OPM niemal nigdy nie miała myśli samobójczych.
Re: Osoba pode mną Sro 3 Paź - 15:36; W ogóle nie miewam takich myśli, no XD OPM uwielbia herbatę
Dodatkowo : Legilimencja i oklumencja, teleportacja
Re: Osoba pode mną Wto 11 Gru - 18:14; Ha! Pół godziny później niż zwykle :3 OPM jadła dzisiaj dobry obiad
Re: Osoba pode mną Wto 11 Gru - 19:41; nie miałam dziś obiadu xd OPM ma jutro jakieś zajęcia pozalekcyjne, heheszki
Re: Osoba pode mną Wto 11 Gru - 20:21; KOCHA, jeśli jest to bialutki puch, a nie zamarznięty lód, jest go dużo i nie ma roztopów, I JEST W ŚWIĘTA, ale Bożonarodzeniowe, nie Wielkanocne, jak ostatnio...
OPM ostatnie dni mijają szczęśliwie
Re: Osoba pode mną Sob 29 Gru - 14:14; Noms, wczoraj
OPM zdaje sobie sprawę, że musi schudnąć po świętach.
Re: Osoba pode mną Sob 29 Gru - 14:21; Właśnie tak. OPM słucha właśnie piosenek świątecznych.
Re: Osoba pode mną Sob 29 Gru - 14:27; Jaki dziwny?! :evil: Lubię swój wygląd, mrah. OPM nie ma kubków pół litrowych z gejszami!
Re: Osoba pode mną Sob 29 Gru - 14:32; NIBY, mówię NIBY, a jak mówię NIBY, to mi się podoba!
Pół litrowy kubek mam jeden. jest on z jednek strony piratem, a z drugiej jego czaszką
OPM sądzi, że Glee lepiej wykonało "Gangam Syle" ( https://www.youtube.com/watch?v=5jDm2-DkbBY )
Re: Osoba pode mną Sro 2 Sty - 13:59; Och, tak, wygląd się chyba wszystkim podoba. ;> O jaaa, daj mi! Hm... Uważam właśnie tak. OPM będzie miała zagrożenie na koniec semestru.