Autor Wiadomość C. szczególne : Zawsze ubrany na czarno w strój zakrywający wszystko prócz dłoni i głowy. Prawie nigdy się nie uśmiecha, za to wiele emocji można wyczytać z jego spojrzenia.
C. szczególne : często w towarzystwie kruka
C. szczególne : zjawiskowo długie nogi, blizna na prawym boku, arystokratyczny akcent, tytanowy pierścień (pierścień działania)
C. szczególne : Piegi, blizny na rękach
C. szczególne : karminowe usta, nosi pierścień uznania, jej spódnice bywają krótkie i jest to eufemizm, kolczyk w pępku
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
C. szczególne : dołeczki w policzkach, runa jera na lewym biodrze
Re: Do kogo pasujesz? 23.03.24 12:18; Saskia
______________________ Like an oak, I must be stand firm
Like bamboo I'll bend in the wind
C. szczególne : szeroki uśmiech, koścista sylwetka, bardzo ekspresyjny sposób bycia, irlandzki akcent, często wplata kolorowe apaszki we włosy
C. szczególne : irlandzki akcent | niesforne loki | podobny do Tomasza ale wyższy i ładniejszy ofc
C. szczególne : Sarnie spojrzenie, opadająca powieka i melodyjny głos. Pachnie olejkiem arganowym.
Re: Do kogo pasujesz? 25.04.24 1:41; co tu tak umarło co do rajana, serce podpowiada irwete, ale umysł też podpowiada irwete
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
C. szczególne : wzrost, a oprócz tego sporo mniejszych i większych blizn, z których każda ma swoją historię. Na prawym ramieniu ma tatuaż przedstawiający wydrę.
Dodatkowo : animag (wydra)
C. szczególne : często w towarzystwie kruka
C. szczególne : dołeczki w policzkach, runa jera na lewym biodrze
Re: Do kogo pasujesz? 28.04.24 19:53; A gdyby tak... Atlas
______________________ Like an oak, I must be stand firm
Like bamboo I'll bend in the wind
C. szczególne : zagojone blizny po cięciach na przedramieniu zakryte zazwyczaj koszulą z długim rękawem
Re: Do kogo pasujesz? 30.04.24 14:18; z bólem serca, ale Carly oczywiście c:
______________________ Miałem skrawek sumienia Myślałem, że mam ich, a tylko znałem imienia Miałem swój stres, swój gniew, chwałę, cierpienia Wartości się jak olej w aucie wymienia ~
Dodatkowo : Półwil, prefekt
C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pierścień działania na palcu,pachnie lawendą
Dodatkowo : (ex)Kapitanka Krukonów
C. szczególne : biegające po ciele tatuaże, w pracy przykryte długimi rękawami, chociaż wychodzą na ręce i czasem na szyję | pojedynczy kolczyk szeherezady w uchu
Re: Do kogo pasujesz? 31.05.24 22:47; romek
______________________ Courage is not living without fear
Courage is being scared to death and doing the right thing anyway
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
C. szczególne : zjawiskowo długie nogi, blizna na prawym boku, arystokratyczny akcent, tytanowy pierścień (pierścień działania)