Autor Wiadomość C. szczególne : skórzany plecak, nieodłączne bransoletki
Dodatkowo : Animagia (wiewiórka pospolita)
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
C. szczególne : Duże, piwne oczy oraz charakterystyczny pierścionek z lisem na lewej dłoni.
Dodatkowo : kapitanka drużyny Krukonów
Dodatkowo : Półwil, prefekt
Re: Do kogo pasujesz? Wto Sty 16 2024, 14:55; Lockie w sumie w sumie
albo Royce, w każdym razie ze Ślizgonem ci do twarzy
______________________ Cleanse my soul free me of this anger that I hold and make me whole
C. szczególne : Egipska uroda | tatuaże | krótkie włosy | złote oczy | biżuteria - naszyjnik ze złotym zniczem
C. szczególne : Sarnie spojrzenie, opadająca powieka i melodyjny głos. Pachnie olejkiem arganowym.
C. szczególne : Wielka rana na plecach, rana po poparzeniu na ramieniu
C. szczególne : piegi, septum, rude loki, pachnie masłem shea, chodzi w kolorowych szatach czarodziejskich;
C. szczególne : gardłowy głos, zbielałe prawe oko, blizna po oparzeniu na prawej części twarzy, tatuaże na przedramionach, mniej widoczne - uwydatnione żyły i papierowa skóra - wszystko mniej rzucające się w oczy przez wili urok
C. szczególne : Sarnie spojrzenie, opadająca powieka i melodyjny głos. Pachnie olejkiem arganowym.
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
C. szczególne : skórzany plecak, nieodłączne bransoletki
Dodatkowo : Animagia (wiewiórka pospolita)
C. szczególne : Amerykański akcent / Papieros w ręce / Blizna na łuku brwiowym / Całe ciało pokryte licznymi piegami, widocznymi szczególnie latem
C. szczególne : golden retriever energy | irlandzki akcent | duże oczy | zapach cytrusów
Dodatkowo : kapitanka drużyny Gryfonów
Re: Do kogo pasujesz? Pią Lut 16 2024, 10:10; Fred
Re: Do kogo pasujesz? Sro Lut 28 2024, 00:43; nieładnie tak swojego byłego szipować! Daniil albo po fryzie Wiktor
C. szczególne : Rytualny krwawy znak na wskazującym palcu lewej dłoni
Re: Do kogo pasujesz? Sro Lut 28 2024, 05:59; Hmm, Cam, a może Vieggo, a może both
______________________ I come from where the wild
wild flowers grow
C. szczególne : karminowe usta, nosi pierścień uznania, jej spódnice bywają krótkie i jest to eufemizm, kolczyk w pępku
C. szczególne : Piegi, blizny na rękach
C. szczególne : zagojone blizny po cięciach na przedramieniu zakryte zazwyczaj koszulą z długim rękawem
Re: Do kogo pasujesz? Nie Mar 03 2024, 21:23; Ifka, popsoćcie
______________________ Miałem skrawek sumienia Myślałem, że mam ich, a tylko znałem imienia Miałem swój stres, swój gniew, chwałę, cierpienia Wartości się jak olej w aucie wymienia ~
C. szczególne : dołeczki w policzkach, runa jera na lewym biodrze
Re: Do kogo pasujesz? Nie Mar 03 2024, 21:34; A gdyby tak... Gwen! Przyda ci się trochę radości w życiu
______________________ Like an oak, I must be stand firm
Like bamboo I'll bend in the wind