C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Nie wiem, z mojego niewielkiego doświadczenia sądzę jednak, że mu aż tak źle być nie mogło.
MEGA POTĘŻNY FOCH więził Solberga przez DWA DNI.
No... tą. Tą, którą dałeś. Tą, którą ja teraz daję. O, tutaj. ->
Weź, ja bym mógł leżeć w łóżku non-stop. I kąpać się przez parę godzin.
Ja też jestem! Liczę osobiście na coś ciepłego, lecz podejrzewam, że przyjdzie nam zmagać się z wszędobylskim mrozem.
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Czy będzie gorzej? Nie podejrzewam, żeby cokolwiek się wtedy zmieniło... raczej.
Tak, tak, o tę mi chodzi! Po prostu wcześniej jej nie dawałeś.
Do wspólnego leżonka pod kołderką czy mycia plecków?
*Ma cichą nadzieję, że będzie na zewnątrz zimno, ale w domkach będzie cieplutko, by nikt nie był stratny*
Maximilian Felix Solberg
Przecież wiem, pysiek. Przelecieć by przeleciał, gdyby ktoś mu dorzucił afrodyzjak, choć w większości przypadków wystarczy sama amortencja, co jest straszne.
Wiem! Jestem tego świadom w pełni. Niemniej jednak, zastanawia mnie ta zmiana, dla której używasz AKURAT tej emotki.
Wskakuj, dołączaj! *Rozszerza magicznie wannę i dolewa wody*
Wiesz, nasz wspólny wypad to będę organizować akurat ja. Jeszcze mamy zaproszenie przecież od Julii na wspólne biwakowanie.
Maximilian Felix Solberg
Wiesz, gdyby nie to że sam byłem wtedy dość mocno naćpany pewnie też bym się inaczej zachował. Wiesz, że nie lubię wykorzystywać ludzi pod wpływem czegokolwiek. Przynajmniej nie jak sam jestem trzeźwy...
A dociekliwa bestia się obudziła no.... Mogę zmienić na inną, naprawdę
*Wskakuje bez zastanowienia* Tego mi było trzeba
Nie mogę się doczekać
Właśnie coś wspominałeś. O chuj chodzi z tym biwakiem?
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 178
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Weź mi nawet nie mów. Czemu ten eliksir w ogóle jest możliwy do sprzedaży bez jakichkolwiek restrykcji?
Wiem, spokojnie, pysiek. Twierdzę nawet, iż, mimo że ludzie zachowują się czasami naprawdę uroczo pod jej wpływem, w odpowiedniej dawce może służyć za coś w stylu pigułki gwałtu. Stety niestety.
Dlatego dość mocno unikałem wcześniej brania czegokolwiek od kogokolwiek. Nie chciałbym, by ta prywatność została w moim przypadku naruszona. I doceniam to, że nie postanowiłeś tego w jakikolwiek sposób wykorzystać.
Mam dużo tych bestyji, tylko nie wiesz, kiedy te zaatakują. Ale nie, nie musisz zmieniać, przyzwyczajam się powoli.
Korzystaj dowoli. Wodę zaoszczędzimy przy okazji. *Zanurza się*
Wiem, że nie możesz. A przynajmniej podejrzewałem.
Nie wiem. Wiem tylko, że Julia ma kupić w lutym własną brykę, więc chyba chodzi o to, żeby wykorzystać dobrodziejstwo pojazdów i płacenia za paliwo.
Maximilian Felix Solberg
Ostatnio dowiedziałem się od Schuestera paru ciekawych rzeczy na temat Amo, chociaż przez to mam jeszcze więcej pytań i muszę przeprowadzić JESZCZE WIĘCEJ badań
Ani trochę Ci się nie dziwię. Wiesz, wolę jednak jak ktoś na mnie leci sam z siebie
Teraz to chcę poznać JE WSZYSTKIE!
Chuj z wodą, zawsze można użyć Aquamenti *Chilluje zastanawiając się, co Feli robi pod wodą*
O super! Nie mogę się doczekać wydawania pieniędzy Ale w sumie taki biwak to może być coś. Kupować już kiełbaski? Stroić gitarę?
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Od Schuestera? Lol, nie wiedziałem, że on się na tym aż tak zna. Ale, skoro potrafi przygotować lepiej przyswajalne wiggenowe, zależne od grupy krwi osoby zażywającej, to w sumie nie powinienem się aż nadto dziwić...
Ty, Ty, ziemniorze, nie przeciążaj się z tymi badaniami! Tak tylko ostrzegam.
^ Też tak uważam. Co jak co, ale lepsze jest no, prawdziwe uczucie, niż takie fałszywe.
ZŁAP JE WSZYSTKIE
Prawda, ale dużo czasu minie, zanim ją nagrzejesz w takiej ilości do wyznaczonej temperatury. *Wynurza się i też chilluje*
Też nie mogę, tego akurat mi brakowało, ewidentnie. Kiełbaski to zawsze chętnie się wpierdoli! Ale nie wiedziałem, że akurat masz gitarę. Potrafisz grać? o:
Maximilian Felix Solberg
Ponoć pisał pracę na ten temat. No i faktycznie bardzo dużo mi rozjaśnił w kwestii Amo. W zależności od grupy krwi? Tego myku jeszcze nie próbowałem...
Nie przeciążam! Tylko potrzebuję kilku odpowiedzi...
Prawdziwe uczucie. Taaaa....
Jesteś jak mój osobisty pokemon
A na to akurat też są odpowiednie zaklęcia, kocie
Piwerko, kiełbaski i pojeby siedzące pod gołym niebem. Podoba mi się ten klimat
Nie. Trzymam ją i przytulam w nocy bo nikt mnie nie kocha No jasne, że umiem grać, mordo
Kurde, skubaniec. W sumie, nie bez powodu jest przecież prefektem naczelnym... Tak, podobno takie wersje wiggenowego są lepiej przyswajalne i ogólnie mają mniej skutków ubocznych. Ale, jeżeli zostaną one użyte przez osobę o innej grupie krwi, może to się skończyć zimnymi potami, kołataniem serca i innymi takimi, sooo...
Coś Ty się tak uwziął na te odpowiedzi... a w czym konkretnie? Może jestem w stanie pomóc?
Co tak przeciągaaaaaaasz?
Pakuj mnie do Pokeballa.
Mówię, że nawet w przypadku użycia zaklęć! Chociaż takie Relashio, użyte pod wodą, może ją dość szybko ogrzać...
No lepszego nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Klimatycznie, gołe niebo, gitara, ciepełko od ogniska... <3
O kurczaki, nie wiedziałem, że masz TAKIE problemy. Wiesz, gdzie podbić, jakbyś jednak wolał się przytulić do kogoś bardziej "ludzkiego".
Maximilian Felix Solberg
Mówisz, że podał Hampsonowi Amo i ten bez mrugnięcia okiem dał mu odznakę?
Dobrze wiedzieć. Muszę spróbować czegoś w tym kierunku.
Wiesz jak to jest, jak już się uprę... Po prostu chcę zrozumieć, co jest w tym eliksirze takiego.... pociągającego? Jak jest w stanie tworzyć te wszystkie iluzje i inne takie. Nic z czym nie dam sobie rady. Raczej...
Powiedzmy, że jestem lekko sceptyczny co do uczuć jakie rzekomo wywołuje Amo. Ale to chyba nie nowość
Nah. Wolę żebyś mi towarzyszył na wciąż
Albo ognisty wunsz
Definitywnie trzeba to w takim razie zorganizować!
Bardzo chętnie, chociaż kurde ona ma jednak takie kształty, że ciężko się oprzeć....
Kto wie, jak to było w rzeczywistości. A może Sky przeleciał przy okazji Hampsona? Różnie z tym mogło przecież być. A skoro lubi tę samą płeć, to nie widzę niczego na przeszkodzie, by takiej wersji nie przyjąć.
Ano, ja też będę musiał. Choć, zastanawia mnie to, czy przypadkiem uniwersalny eliksir wiggenowy to nie jest taki, jak masz w przypadku grupy 0Rh-, która każdemu może dać swoją krew.
Odpowiedź jest jedna: magia. A tak naprawdę to nie wiem, strzelałbym raczej w wersję z tymi hormonami, o której Ci mówiłem. A jeżeli je zaburza, nawet na krótki moment, to nie powinienem się nią bawić, by nie rozjebać sobie przy okazji terapii hormonalnej.
Każdy jest sceptyczny, kotek. I nie dziwię Ci się.
Wonsz żeczny dudududududu jest niebezpieczny
To myślę, że w sumie w lecie, kiedy będzie ciepło, a nie, gdy piździ na zewnątrz i jest śnieg. Sam jakoś niespecjalnie dobrze wspominam moje biwakowanie na Nowy Rok.
Gitara poniekąd kształtem przypomina kobietę, także no, nie dziwię się. Tylko wiesz, nie przesadzaj, gdyby coś Ci strzeliło do głowy, dobra?
Maximilian Felix Solberg
Jezuniu.... Mniej by mnie zdziwiło, że zrobił to Hampson. Sky to jednak ma chyba jakieś lepsze standardy, ale kto tam wie
Odpowiedziałbym Ci, ale nie wiem. Daj mi kilka, no może kilkanaście dni to się dowiem
Zdecydowanie się tym nie baw. A już na pewno jak nie znasz źródła. Ostatnio jeden z moich szczurów "przypadkiem" nadział się na kilka kropel niedokończonego eksperymentu i teraz... No cóż, sam jest niedokończony
Ale mam wrażenie, że hormony nie wyjaśniają tutaj wszystkiego i to mnie martwi najbardziej.
No nie wiem, czy tak każdy. Wiele lasek wierzy w cudowną, prawdziwą miłość. Zresztą kolesie też
Tu to bardziej wonsz wanienny
Co, nie tęsknisz za obolałymi pośladami? Wiadomo, że nie teraz!
Mmmmm... Drzazgi w pindolu. Zawsze o tym marzyłem
Nie wiem, ale co to, kolejny gej w Hogwarcie? Wcześniej Voralberg, teraz Hampson, na kogo jeszcze to trafi?
Ty, nie waż się na sobie próbować... :/
o-o Biedny szczur, Jezu, uważaj z tymi eliksirami, pls. Żebyś jak on nie skończył-
Czemu Cię to martwi?
Tzn... chyba początki takie zazwyczaj są, nie wiem. No nie zawsze, bo w innych przypadkach przychodzi to z czasem, no ale wiadomo, że nie ma rzeczy cudownych. Dunno, słyszałem, że związki, głównie poprzez ten grom z jasnego nieba i boom, dość szybko się wypalają.
Wymyślamy nowe memy? Podoba mnie się.
Wiesz co? Nie tęsknię. A wiesz czemu? Bo siedziałem u Edwina, oglądając Casablancę i Incepcję. Parę godzin. Na twardym krześle. Kurwa, moja dupa.
XDD
No, jakby co to masz tutaj eksperta od uzdro, możesz się zgłosić. Twojego pindola widziałem, nic mnie nie zaskoczy.
Maximilian Felix Solberg
Wiem. Sam myślałem, że jak już to będzie mnie bardziej ciągło do kobiet, a tu taki fali. .
I tak, masz uważać, wr. Wrwrwr. Bo pewne rzeczy Ci odpuszczę, ale za inne będę gotów pacnąć w głowę parę razy.
Ty, no kurła, rzeczywiście, dałoby rady z nim pogadać. No, tylko on chyba obecnie tak napierdala w naukę, że nie wierzę...
Memuszki.
Nooo, Incepcja jest akurat zajebista. Sam nie mogłem uwierzyć w to, co oglądam. No i typo załatwił magiczny projektor, tylko zastanawiam się, jak on odtwarzał dźwięk bez głośników...
Liczę jednak na to, że masz w sobie resztki samokontroli. :lol;
Maximilian Felix Solberg
A dzień dobry, dzień dobry, gdzie mogę zostawić kurtkę i się rozgościć?
*Tupta nogą* No wierzę Ci, noooo.
I to w chuj, tylko na lekcjach go widziałem.
Maaaaagic! tzn. to było w mugolskiej sali. Taki seansik. Ale bez prądu. Jezu, jak czarodzieje bezczelnie kopiują.
Pewnie psor na żywo podkładał dźwięki. Tak się wczuł w swoją rolę, że nawet nie zauważyłem.
Szanuję, jest przyjemny! Ale nie, nie piłem. Chociaż czasami kusiło.
Maximilian Felix Solberg
Wieszak po prawej, rozgościć się proponujemy od razu na kolankach
Wierzę, ale martwię? Nie denerwuj się kocie.
No ja nawet nie
Nie mam pojęcia, ale irytuje mnie czasem to jak bardzo uparcie nie chcą ułatwić sobie życia chociażby prądem, czy internetem. Ile czasu bym zaoszczędził, gdybym mógł coś wyszukać w sieci, a nie osiem godzin szukam książki w biblio...
O kurwa, stary.... xDDDDDDDDDDDDDDDD
Wyobraziłem to sobie w chuj
Oj mam dokładnie te same odczucia Tak samo ze świeżą farbą....
Miotły akurat są spoko!
Tak, dokładnie tak. Znasz mnie przecież - i nie denerwuję się. Prędzej... po prostu martwię.
A kogo to nie denerwuje, ziom. Elektryczność bardzo pomaga ludzkości, Internet też, masz tam dosłownie wszystko, ale i tak, lepiej te 8h zmarnować w bibliotece...
Ja też. I się zaśmiałem.
Nie przypominaj mi o mojej porażce jako obrońca podczas Stówy u Limiera. Prosz, oszczędź mi tego bólu.
Maximilian Felix Solberg
Ojtam, ojtam. Nie po to inni korzystają z takich dobrodziejstw, by myśmy też nie mogli, ziom.
Tak, byłem na lekcji miotlarstwa.
Maximilian Felix Solberg
Aaaaa nie podnoś na mnie czcionki, co ja złego zrobiłem.
Maximilian Felix Solberg