Autor Wiadomość C. szczególne : Złota obrączka
C. szczególne : obrączka na palcu
C. szczególne : Złota obrączka
Re: Aurora i Dorien Sob 15 Lut - 14:26; Coś słodkiego do kawy. Bardziej kosztownych prezentów bym tam nie zostawiał, biorąc pod uwagę twojego wątpliwego zastępcę.
Re: Aurora i Dorien Sob 15 Lut - 18:37; Myślisz, że grzebie mi w biurku?
Mam nadzieję, że nie. Jeszcze przeczyta coś, czego nie powinien.
Re: Aurora i Dorien Nie 16 Lut - 15:49; :/ Przestanę tam trzymać rzeczy od Ciebie.
Szampan. Świętujemy. No chyba, że masz ochotę na wino. Wtedy wino. Wytrawne, tak jak lubisz.
Chcę Cię gdzieś zabrać, ale to w mugolskiej dzielnicy, mugolskie rzeczy. Masz ochotę, czy innym razem? Nie chcę cię dzisiaj do niczego zmuszać, więc się namyśl.
Re: Aurora i Dorien Nie 16 Lut - 16:36; Będzie szampan
Mugolskie? Nie przepadam. Ale ufam Ci. Może czas spróbować czegoś nowego. I lubię niespodzianki, w przeciwieństwie do ciebie.
Tęsknię.
Re: Aurora i Dorien Nie 16 Lut - 16:41; Myślę, że nie będzie tak źle. Powinno Ci się spodobać.
Jak tęsknisz to może uda mi się do ciebie podskoczyć na chwilę. Daj mi 10 minut. Kocham Cię!
Re: Aurora i Dorien Pon 17 Lut - 12:34; 17.02.20
Możemy przygarnąć trzeciego kota?
Zobaczyłam właśnie takiego ślicznego, białego do przygarnięcia ;-;
Re: Aurora i Dorien Pon 17 Lut - 13:40; Jeszcze jeden?
No właściwie to nie robi różnicy czy będziemy mieć dwa koty czy piętnascie.
Prawda?
Re: Aurora i Dorien Pon 17 Lut - 14:22; Właśnie powiedziałeś, że żadna różnica czy dwa, czy piętnaście.
Złamałeś mi serce.
Re: Aurora i Dorien Pon 17 Lut - 14:27; Ostatecznie już możemy wziąć tego trzeciego, ale żadnych psidwaków. Nawet nie próbuj.
Ciekawe kiedy będą polować na pufka.
Re: Aurora i Dorien Pon 17 Lut - 15:03; Czemu nie dla psidwaka? Hardek by mógł go na spacery brać. A przynajmniej by domu pilnował
Kotki lubią się z Pufkiem.
Re: Aurora i Dorien Pon 17 Lut - 18:12; Skrzat z psem na smyczy?
Mam dziwne odczucia, że i tak to ja musiałbym iść z nim biegać.
A może to jakaś sugestia? Kondycja mi siada?
Re: Aurora i Dorien Wto 18 Lut - 0:50; Wydaje mi się, że Hardek byłby zadowolony, że ma się kim zająć jak nas nie ma. No i nie musiałby chodzić z nim na smyczy. To byłby mądry pies.
Biegalibyśmy razem.
Jaka sugestia, to ty w ogóle zacząłeś o psidwaku.
O swoją kondycję nie musisz się martwić. Dbam, żeby była w jak najlepszym porządku.
Re: Aurora i Dorien Wto 18 Lut - 14:01; Nie ja zacząłem, gadałaś znowu przez sen, że chcesz zrobić z domu zoo.
Hardek pierze ci skarpetki i wymienia koci żwirek jak nas nie ma, ma co robić.
Re: Aurora i Dorien Sro 19 Lut - 2:37; Nie będę Ci powtarzać co ty gadasz przez sen.
A może Hardek chciałby przyjaciela. Sznycel na niego syczy jak podejdzie zbyt blisko, pewnie mu przykro:(
Zamiast psidwaka możemy mieć więcej kotków.
Re: Aurora i Dorien Wto 10 Mar - 14:47; Też tęsknię.
To mnie nie ma w domu, mam więcej tęsknotek.
Re: Aurora i Dorien Nie 15 Mar - 0:29; To ciebie nie ma w domu, czyli ja bardziej dostrzegam twoją nieobecność i tęsknię bardziej.
Kocham Cię.
Re: Aurora i Dorien Pon 16 Mar - 12:29; To mnie nie ma w domu, czyli ja tęsknię za tobą, Willow, Sznyclem, Ziemniakiem i pufkiem.
No, za Hardkiem też.
Wrócę szybciej niż myślisz.
Re: Aurora i Dorien Pon 16 Mar - 13:16; To nic nie zmienia, ja tęsknię bardziej.
Zawsze tak mówisz, a potem znikasz na bardzo długo. Nawet w łazience.
Re: Aurora i Dorien Sro 18 Mar - 4:53; Czy wtedy nasz czasz spędzony w łazience nie wydłuży się jeszcze bardziej?