Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : obrączka na palcu
| Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 23:26; | |
| To co piszę. Minister był bardzo zaskoczony, kiedy dowiedział się, że na moim biurku nie lądują żadne akta. NIE. Nie mieszaj w to taty. Wtedy wyjdę nie dość, że na niekompetentną, to jeszcze chowająca się za dużym, silnym mężczyzną. |
|
| |
C. szczególne : Złota obrączka
| Re: Aurora i Dorien Sob 1 Lut 2020 - 0:17; | |
| Jest szansa, że Minister już mu o tym powiedział. Szykuj się na Armageddon. |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Sob 1 Lut 2020 - 0:19; | |
| Rozumiesz, że dam radę sama sobie z tym poradzić? Nie chcę, żeby potem mi wypominał, że teść, mąż i minister muszą mnie bronić, bo sama nie umiem. Już mu przyłożyłam różdżkę do gardła. |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Sob 1 Lut 2020 - 13:36; | |
| Dobrze, jeśli okaże się, że wie, to powiem mu, żeby nie interweniował. Nie daj się sprowokować. |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Sob 1 Lut 2020 - 14:21; | |
| Przepraszam, nie chciałam być taka niemiła. Jestem zirytowana przez to wszystko. Nie zrobiłabym mu nic, chciałam go wystraszyć, ale nie zadziałało |
|
| |
| |
| |
| Re: Aurora i Dorien Sob 1 Lut 2020 - 22:35; | |
| Ugh, wiedziałam, że nie powinnam była zostawiać moich ludzi na tak długo. Potem wychodzi taki syf :c Porozmawiamy w domu, to Ci opowiem wszystko ze szczegółami. Chociaż może nie, bo jeszcze zabijesz gościa. Kocham Cię! |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Nie 2 Lut 2020 - 1:43; | |
| Nie uwierzę, że żałujesz czasu z Willow. Ja ci go zazdroszczę. Żaden gnój nie jest wart wyroku. Ale chociaż obiłbym mu ryj. Kocham Cię! |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Nie 2 Lut 2020 - 16:17; | |
| Pewnie, okropna szefowa i niewdzięczna matka. Nie żałuję czasu spędzonego z Willow. Żałuję tego, że moim zastępcą jest niekompetentny dupek, a ja nie zauważyłam tego wystarczająco szybko. Mogłam zareagować kilka miesięcy wcześniej. |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Wto 4 Lut 2020 - 18:14; | |
| Mogłaś, ale już trudno. Przeszłości nie zmienisz. Za to przyszłość... Tracimy za dużo czasu siedząc tutaj, jeszcze na dodatek osobno. |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Wto 4 Lut 2020 - 18:20; | |
| Zostań moim zastępcą, zamiast tego, tego knulle Borisa. Nie chcesz pracować w MM? |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Wto 4 Lut 2020 - 18:41; | |
| Ciekawe czy najpierw posądzonoby nas o nepotyzm czy o korupcję. Chyba już nie chcę. Widziałaś co się stało Cassianowi. Nie chcę być następny. |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Sro 5 Lut 2020 - 21:58; | |
| Echh. Dopiero kiedy coś się stało Cassowi to się przejąłeś, a jak latały koło ciebie Avady to nawet mi nie powiedziałeś. Echhh, porozmawiamy o tym domu Misiu, może faktycznie powinniśmy zostawić tych idiotów samym sobie. |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Wto 11 Lut 2020 - 22:56; | |
| 12.02 2020 10:15 Hej, Śliczna! Masz plany na wieczór? |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Sro 12 Lut 2020 - 0:59; | |
| Hej, Przystojniaku! Herbata i książka w objęciach męża? |
|
| |
| |
| |
| Re: Aurora i Dorien Sro 12 Lut 2020 - 6:01; | |
| Przyjdź i sprawdź. Tylko ostrzegam, że możesz wpaść w okropną pułapkę i zostać wycałowany, kiedy tylko przekroczysz próg mojego biura |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Re: Aurora i Dorien Sro 12 Lut 2020 - 7:01; | |
| No nie wiem, skoro żona go zdradza z najprzystojniejszym amnezjatorem we własnym gabinecie. |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Sro 12 Lut 2020 - 7:26; | |
| Ale może mieć cię w objęciach wieczorami, przy herbacie i książce. Jest czego zazdrościć. |
|
| |
| |
| |
| Re: Aurora i Dorien Pią 14 Lut 2020 - 19:07; | |
| Jestem Twoja i tylko twoja cały czas, kochanie. Czy chcę znać kulisy powstania tego zdjęcia? |
|
| |
| Re: Aurora i Dorien Pią 14 Lut 2020 - 21:53; | |
| Zero romantyzmu. Gdzie niespodzianki od Ciebie dla mnie? |
|
| |
| |
| |
| |
| |