Autor Wiadomość C. szczególne : Złota obrączka
C. szczególne : obrączka na palcu
Re: Aurora i Dorien Sob 14 Gru 2019 - 4:50; A ja kiedy po wszystkim upadasz na mnie spełniony, ale mimo wszystko uważasz, żeby mnie nie przygnieść.
Damn, Dear. Kiedy będziesz?
C. szczególne : Złota obrączka
Re: Aurora i Dorien Sob 14 Gru 2019 - 5:25; To będzie najdłuższa godzina mojego życia.
Nie możesz tak robić.
Re: Aurora i Dorien Sob 14 Gru 2019 - 5:37; Bądź dzielna.
Albo zajrzyj pod łóżko. I don't mind.
Re: Aurora i Dorien Sob 14 Gru 2019 - 5:46; Nie mam 15 lat, żeby nie wytrzymać godziny.
Ale pospiesz się. Chociaż wątpię, że będziesz się ociągał.
Re: Aurora i Dorien Czw 19 Gru 2019 - 3:33; Ja?
Ach, te rachunki.
A co się stanie, jak nie zapłacę w terminie? :>
Re: Aurora i Dorien Pią 20 Gru 2019 - 6:37; Hmm, to może jednak specjalnie poczekam :>
Zależy też o jakim rodzaju siły mówimy
Re: Aurora i Dorien Nie 22 Gru 2019 - 3:59; 22.12, 3:59
Słodko wyglądasz, gdy śpisz. Leżysz obok mnie taka spokojna, a ja nie mogę zasnąć. Zazdroszczę. Napisz mi później, czy wybierasz się dziś do biura.
/Edit/
15:09
Zapomniałem, że dziś niedziela.
Re: Aurora i Dorien Sro 25 Gru 2019 - 3:46; Przynajmniej jestem słodka kiedy śpię... Pewnie znowu przez sen gadałam jakieś głupoty?
No właśnie, niedziela, a ty w biurze, zamiast dać pracować wtedy stażystom i wrócić wcześniej do domu.
Re: Aurora i Dorien Nie 12 Sty 2020 - 2:50; To zdjęcie ma z 10 lat. Wszystkie dziewczyny w szkole chciały ze mną chodzić.
Znowu piłyście razem wino?
Re: Aurora i Dorien Nie 12 Sty 2020 - 4:53; Dlatego z taką zazdrością na mnie patrzyły na tym balu. Zabrałam im okazję i zniszczyłam marzenia. Ups.
Będę je nosiła w portfelu. Albo postawię na biurku w pracy
Przyszłam do twoich rodziców na chwilę z Willow, ale twój tata koniecznie chciał ją gdzieś zabrać.
Jak więc mogłam odmówić twojej mamie lampki wina?
Nakrzyczała na mnie, że zapłaciłam za eliksiry, które zamówiłam ze sklepu. Myślałam, że nie zwróciła uwagi... Albo zapomniała. Widziałam się z nią przecież później i nic nie powiedziała.
Re: Aurora i Dorien Nie 12 Sty 2020 - 11:32; 'Okazję'?
Mama po winie staje się nieobliczalna, ale z tymi eliksirami to ma rację.
Re: Aurora i Dorien Nie 12 Sty 2020 - 14:22; Nie powiesz mi, że nie zauważyłeś, że połowa tych kobiet patrzyła tam na ciebie jakby miała się na ciebie rzucić.
Pewnie myślały, że jak się wystroją na bal to zwrócisz na nie uwagę.
Nie ma racji. To jej praca, za którą powinno się zapłacić. No i składniki też kosztują... Przecież to nie jest tak, że nas nie stać.
Re: Aurora i Dorien Nie 12 Sty 2020 - 14:26; Nie zauważyłem. Patrzyłem tylko na Ciebie.
Zaopatrzenie dla rodziny ma już wliczone w koszta. Myślisz, że za całą naszą apteczkę zostawiam matce sakiewkę z galeonami? Sama mi je wsadza w ręce.
Re: Aurora i Dorien Nie 12 Sty 2020 - 15:14; Ja zauważyłam.
No ale apteczka, a eliksir, który sobie wymyśliłam to dwie różne kwestie. Następnym razem sama będę je robić, skoro twoja mama nie chce ode mnie galeonów :/
Re: Aurora i Dorien Nie 12 Sty 2020 - 15:22; Nic na to nie poradzę
Nie, żebym wątpił w twoje umiejętności, ale może weź od niej kilka lekcji.